Ce sacrificii a făcut soția lui Marcel Pavel pentru a fi împreună cu artistul: „A renunțat la tot pentru mine”. Sunt căsătoriți de 33 de ani

.

De curând, Marcel Pavel și soția lui, Violeta Şmîşleaeva, au împlinit 33 de ani de căsătorie. Cei doi au împreună trei copii, respectiv doi băieți și o fată, și spun că au un mariaj fericit, în ciuda câtorva discuții în contradictoriu. Partenera de viață a artistului este orginară din Rusia și a renunțat la cariera de balerină în numele iubirii. Acum, Marcel Pavel a făcut câteva declarații emoționante despre sacrificiile făcute de soția lui de-a lungul anilor, mărturisind că îi poartă un enorm respect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Marcel Pavel și Violeta Şmîşleaeva sunt căsătoriți civil de peste 30 de ani. Cei doi soți nu au făcut niciodată cununia religioasă și nici nu cred ca vor mai face acest pas în viitor. Chiar și așa, artistul recunoaște că are o căsnicie fericită, ingredintele secrete fiind încrederea, respectul și iubirea. Deși Marcel Pavel se bucură de o imensă popularitate, cântărețul a preferat întotdeauna să-și țină familia departe de lumina reflectoarelor, ținând să precizeze că mariajul său nu a trecut niciodată prin „incidente majore’.


Puțină lume știe cine este și cu ce se ocupă soția lui Marcel Pavel, cea care îi este parteneră de viață de mai bine de trei decenii. Violeta Şmîşleaeva este orginară din Rusia și este fostă balerină de la Teatrul Balșoi din Moscova. De când l-a cunoscut pe artist, aceasta a renunțat la cariera și s-a mutat în România, în prezent ocupându-se de afacerile familiei și de creșterea celor trei copii.


Citește și: Marcel Pavel și soția lui, Violeta Şmîşleaeva, au împlinit 33 de ani de căsnicie. Cum se înțeleg și de ce artistul nu-și expune familia: „Eu am putut să rămân discret’

Citește și: Marcel Pavel a rămas fără bagaje, după ce s-a întors cu avionul de la Cluj. Ce a pățit artistul: „Câtă sifdare! Ne-au mai răspuns și obraznic’ / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Richard Abou Zaki de la Chefi la Cuțite, românul care deține un restaurant cu o stea Michelin, în Italia: „Gătesc de la 8 ani'


Citește și: ‘Eram în pragul de a muri. A fost cea mai mare cumpănă’. Ce a pățit Oana Roman pe 1 Mai, în 2014

Ce sacrificii a făcut soția lui Marcel Pavel pentru a fi împreună cu artistul

Violeta Şmîşleaeva a renunțat la marea ei pasiune, baletul, atunci când l-a cunoscut pe Marcel Pavel, în anul 1992. Nu demult, artistul spune că este responsabil pentru faptul că soția lui nu a atins culmile carierei, căci l-a întânit pe el și s-a dedicat în totalitate familei.

„Ea a făcut liceul de coregrafie din Moscova, dar i-am oprit eu avându-l, căsătorindu-se cu mine. A spus că Eu am venit pentru dragostea și iubirea pe care ți le port. Rezultatul acestei iubiri, copiii noștri.


Faptul că a renunțat la tot pentru mine, pentru iubirea noastră, pentru căsnicia noastră, îi port un mare respect’, a spus Marcel Pavel în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra’, difuzată pe canalul de YouTube.


Care este secretul căsniciei dintre Marcel Pavel și Violeta Şmîşleaeva

Marcel Pavel spune că mariajul său se bazează pe iubire, încredere și respect reciproc. Soția lui, Violeta Şmîşleaeva, este întotdeauna sinceră când vine vorba despre reprezentațiile lui și îi oferă sugestii de îmbunătățire, lucru pe care artistul îl apreciază enorm.

„Încrederea, respectul reciproc și iubirea. Dacă dispare iubirea, ceva nu e bine. Iubirea se amplifică și, poate, noi nu ne dăm seama. Nu trebuie să facem calcule. În iubire, nu se fac calcule. Nu spun acum că am o căsnicie perfectă, că nu ne contrazicem, mai avem câte o ceartă, dar, niciodată, cu înverșunare.


Soția mea, întotdeauna, mă apostrofează atunci când vin de la un concert Nu ai făcut bine. Trebuia așa. Nu mi-a plăcut acolo. Nu prea (n.r. dacă îl laudă), nici soția mea nu mă laudă. Mie îmi place treaba asta, chiar mă atenționează când ceva nu e bine. Cea mai mare încredere am în mine’, a adăugat acesta.

Sursa foto: Facebook