Ce sacrificii face Raluca Bădulescu pentru a-și cumpăra haine și accesorii scumpe: „Mănânc covrigi pe viață, nu am nicio problemă”

.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai cunoscute prezențe din showbiz-ul românesc. Jurata de la „Bravo, ai stil!' propune întotdeauna ținute inedite și excentrice, căci se știe că este o împătimită a hainelor, dar mai ales a accesoriilor. Recent, vedeta a spus ce sacrificii face pentru a-și menține garderoba și pentru a-și cumpăra piese vestimentare mai costisitoare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Nu este pentru nimeni un secret că Raluca Bădulescu este o împătimită a modei. Jurata de la „Bravo, ai stil!’ și-a cultivat pasiunea pentru haine și accesorii de la o vârstă fragedă și a recunoscut că, din lipsă de spațiu, întreaga ei locuință a devenit spațiu de depozitare. În urmă cu ceva timp, chiar ea recunoștea: „Mă atașez de lucuri, am foarte multe haine acasă, valorile materiale pe care le dețin, la sfârșitul zilei, sunt niște cârpe. Unii și-au construit vile, au mașini de lux, eu am o grămadă de cârpe’.


Citește și: Ce legătură neștiută există între Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Cei doi sunt rude: „Face parte din familia mea și la propriu, și la figurat’

Citește și: De ce Raluca Bădulescu nu zboară niciodată la business class: „Merg economy și de restul…'

Citește și: Cine este și cum arată sora Andreei Bănică. Ramona Slave seamănă izbitor cu artista: ‘Păreți gemene. Chiar nu am știut că…’


Citește și: Jador și-a cerut iubita în căsătorie: ‘Te iubesc cel mai mult pe lumea asta’. Cum a reacționat Alexandra Dobbia

Ce sacrificii face Raluca Bădulescu pentru garderoba ei

Raluca Bădulescu a recunoscut că este dispusă să facă multe sacrificii pentru a-și întreține garderoba. Pentru a-și cumpăra articole vestimentare de lux, jurata de la „Bravo, ai stil!’ spune că restrânge bugetul alocat mâncării și nu ar deranja-o scenariul în care ar fi nevoită să-și rezume meniul doar la covrigi. În schimb, când vine vorba de vacanțe, Raluca Bădulescu nu este dipusă să facă economii.


„Dacă mă pui să mănânc covrigi în fiecare zi, iar apoi, la finalul lunii, îmi cumpăr o geacă foarte scumpă sau o geantă, da, mănânc covrigi pe viață, nu am nicio problemă! La mâncare pot să economisesc orice! Dacă îmi dai covrigi toată luna, îi mănânc liniștită și îmi iau ceva de îmbrăcat! Vreau la vacanțe. Unde să porți hainele? În vacanțe vreau, dar de ele nu mă ocup niciodată! Nu le plătesc eu și atunci am și pretenții’, a spus vedeta, potrivit ego.ro.


Ce regim alimentar are Raluca Bădulescu

Deși a adoptat de mai multă vreme un regim alimentar echilibrat, Raluca Bădulescu recunoaște că mai consumă dulciuri în timpul filmărilor pentru emisiunea „Bravo, ai stil!’, de la Kanal D. Rareori, mănâncă fast-food, însă desertul este slăbiciunea ei.


„Să știi că mă străduiesc, cât de cât, cu regimul, dar în geantă am bomboane. Rar, dar mănânc câte o felie. (n.r. pizza) Mănânc, dar rar. (n.r. shaorma) Poți să îi întrebi pe colegii mei de la Bravo, ai stil’, ei știu ce se află sub masă. În momentul în care ne așezăm la jurizare, am mereu o banană, pe sănătate, ciocolată, covrigel, biscuiți. Nu știi când ai nevoie, când vrei! Trebuie să fie ale mele, să le am! Dacă le am, poate nu le mănânc, dar dacă nu le am, e nenorocire! Maurice nu mănâncă niciodată. Are dieta lui, nu se atinge! Mănâncă o singură dată pe zi ce are pregătit, în rest nu mănâncă! Nu cade pradă tentațiilor! Nu credeam că este posibil așa ceva, dar este posibil! Da, eu sunt vinovata pentru că mereu aduc ciocolată și altele la filmări!’, a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook & Instagram