Ce sacrificii a făcut Denisa Tănase pentru a deveni milionară în afaceri, în doar 3 ani: „Cea mai mare teamă a mea este să pierd tot”

 Ifrim Georgiana
.

Ce sacrificii a făcut Denisa Tănase pentru a deveni milionară, în doar 3 ani. În urmă cu câțiva ani, Denisa Tănase a renunțat la muzică și a intrat în lumea afacerilor. Fosta membră din trupa Bambi și-a deschis o afacere cu parfumuri și, în numai trei ani, a devenit milionară în euro. Recent, aceasta a vorbit despre sacrificiile făcute pentru a construi un business de succes, dar și despre temerile pe care le are în calitate de antreprenor. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce sacrificii a făcut Denisa Tănase pentru a deveni milionară, în doar 3 ani. Timp de 20 de ani, Denisa Tănase a cântat alături de sora ei, Raluca, în trupa Bambi. În urmă cu câțiva ani, artista a hotărât să renunțe la muzică, motivându-și decizia prin faptul că nu se mai regăsea în ceea ce făcea. Ulterior, cântăreața și-a deschis o afacere cu parfumuri, care i-a adus cifre considerabile. Antreprenoarea a mărturisit că părinții și sora ei au fost sceptici la decizia de a se lansa în afaceri, însă, în mai puțin de doi ani, i-a convins că este o „direcție bună'.

den-9den-9

Denisa Tănase a fost ajutată de soțul ei, Mircea Brânzei, să-și deschisă brand-ul de parfumuri, iar cifra de afaceri este de 4 milioane de euro. Partenerul artistei era deja cunoscut în lumea afacerilor și a încurajat-o și pe aceasta să-și îndeplinească visul.

Citește și: „Avem unele discuții, dar de fiecare dată cedează ea”. Cum se înțeleg Denisa Tănase și Mircea Brânzei în căsnicie și afaceri

Citește și: Denisa Tănase a fost victima bullying-ului, în adolescență. Ce probleme a întâmpinat în afaceri: „Am avut parte și de obstacole. Pentru că suntem români, ni s-a…' / EXCLUSIV

Citește și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica sunt cel mai nou cuplu din showbiz. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Citește și: Ce program de vizită are Victor Vrînceanu, după despărțirea de Andreea Antonescu. Când își poate vedea fiica: „I-am propus să ne împărțim timpul 50%-50%. Nu a fost de acord”

Care este cea mai mare frică a Denisei Tănase în legătură cu afacerea ei

Denisa Tănase spune că cea mai mare frică a ei este să nu piardă tot ce a construit până acum. Afacerea cu parfumuri s-a extins în multe orașe ale lumii și i-a adus acesteia câștiguri considerabile.

„Este ciudat că cea mai mare teamă a mea este să pierd tot ce am construit până acum. Cu toate că dacă ar trebui să iau totul de la capăt nu ar fi de la zero. De greșeli nu îmi este frică, însă de eșec îmi este', a declarat Denisa, potrivit click.ro.

Cum a perceput familia Denise Tănase decizia de a se lansa în afaceri

Denisa Tănase recunoaște că familia ei a fost sceptică cu privire la decizia de a renunța la muzică. Cu toate acestea, artista a demonstrat că are calitățile necesare pentru a-și întemeia o afacere de succes, ajutată fiind de soțul ei.

„L-am cunoscut pe Mircea, care era deja antreprenor. Lui i s-a părut o provocare cu parfumurile, eu doar îi povesteam despre ele din pasiune. Și mi-a spus atunci că în primul an vom face 60.000 de euro. Pentru mine, era o sumă foarte greu de atins. Și uite că am făcut, de fapt, chiar mai mult. Ăla a fost momentul de renaștere.

Sora, mama, tata nu priveau cu ochi buni faptul că eu la 30 de ani mă apuc să fac altceva după o viață de muncă. Credeau că pierd timpul. În primul an și jumătate, i-am convins, însă că este o direcție bună', a adăugat aceasta.

De ce a renunțat Denisa Tănase la muzică

Denisa Tănase spune că a renunțat la muzică deoarece nu se mai regăsea în ceea ce făcea. Cântăreața recunoaște că înclinațiile artistice au ajutat-o și în lumea afacerilor, mai ales când vine vorba de campaniile de promovare.

„Era așa un mix de stiluri muzicale care reflecta, de fapt, faptul că noi nu ne mai regăseam. Noi voiam doar să rămânem actuale. Noi dacă nu mai aveam concert o lună, două, era ca și cum rămâneam fără job. Noi din asta trăiam. (…)

La 30 de ani, după o viață de muzică, mi-am dat seama că nu este imposibil să construiesc o poveste frumoasă și un brand. Astăzi, sunt antreprenor. Am în continuare background-ul de artist. Sunt într-o luptă continuă între a fi artist și antreprenor, pentru că inclusiv în ceea ce fac astăzi partea artistică își pune amprenta.

Este vorba despre strategiile de marketing, creație, lansare de produse, campanii, iar artistul din mine se simte foarte bine în tot tabloul acesta. Așa că, eu cred că în toți anii de Bambi, care au fost frumoși, dar grei, de fapt, cumva mi-am plătit, în avans, beneficiile pe care le aveam ca să pot să îmi încep afacerea', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton