Ce sacrificii a făcut Mădălina Ghenea pentru carieră și cum trece peste momentele grele: „Să pleci de la 14 ani de acasă nu este ușor, e un domeniu foarte dificil, cu multă competiție. De 23 de ani...”

.

Mădălina Ghenea a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut despre carieră, dezvăluind, totodată, cum reușește să treacă peste momentele grele. Rugăciunea reprezintă un lucru foarte important în viața vedetei, care merge de mănăstire ori de câte ori are ocazia, pentru a se reculege. Frumoasa actriță muncește de la 14 ani, aceasta fiind vârsta la care a plecat de acasă, iar drumul spre succes nu a fost deloc ușor…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Ajunsă în prezent la vârsta de 36 de ani, ea se poate lăuda cu o carieră impresionantă, atât în actorie, cât și în modelling. Artista, stabilită de ani buni în Italia, a început să muncească încă din adolescență pentru visul ei, astfel că de la 14 ani a plecat de acasă. Succesul, însă, nu a venit peste noapte, iar ea a avut de înfruntat multe provocări.

madalina-ghenea-21madalina-ghenea-21

Citește și: Mihai Bobonete, fotografii neașteptate cu Mădălina Ghenea de la un eveniment monden din București, după ce a făcut glume la adresa ei: „Șocant probabil pentru toată lumea, așa cum a fost și pentru mine…'

Citește și: Mădălina Ghenea explică imaginile în care apare dansând pe masă, după ce a fost criticată: „Unii oameni trebuie să se calmeze puțin. Sunt actriță, oameni buni! În viața reală…'

Citește și: Laura Cosoi, mesaj emoționant la un an de la moartea lui Stephan Pelger: „Dragul meu, ne lipsești și…” / I-a legat o prietenie strânsă de 20 de ani

Citește și: Andreea Ibacka l-a prins pe Cabral că-i controla mesajele din telefon: „Mi-a zis că a intrat să pună alarma să sune și că…”. Actrița a recunoscut că și ea a avut astfel de curiozități

Ce sacrificii a făcut Mădălina Ghenea pentru carieră și cum trece peste momentele grele

Vedeta a participat, recent, la Gala Femeilor Remarcabile. Cu această ocazie, Mădălina Ghenea și-a exprimat perspectivele sale cu privire la succes și a vorbit și despre lucrurile mai puțin știute din spatele celebirității. Aceasta a precizat că odată cu faima vin la pachet și unele provocări și sacrificii.

„Se împlinesc 23 de ani de carieră, dacă trebuie să dau o rețetă, un ingredient foarte important pentru această rețetă este foarte multă muncă. Fiind 23 de ani, dacă facem un calcul înseamnă că eu când am început să muncesc până la urmă, pentru că este o muncă, aveam 14 ani. Este un exemplu foarte bun de sacrificiu, să pleci de la 14 ani de acasă nu este ușor, e un domeniu foarte dificil, cu multă competiție', a declarat Mădălina Ghenea în cadrul unui interviu pentru Pro TV.

„Eu am această binecuvântare și noroc să fac ce-mi place'

Mădălina Ghenea a mărturisit că dintotdeauna s-a vizualizat pe culmile succesului. Acum, ea se consideră o norocoasă, pentru că face ceea ce-i place.

„Da, am visat să ajung aici, pentru că e frumos să visezi și să faci ce-ți place. Eu am această binecuvântare și noroc să fac ce-mi place. Sunt și momente grele, recunosc, dar sunt cu siguranță binecuvântată', a mai mărturisit artista.

Deși are o viață la care mulți visează, Mădălina Ghenea recunoaște că, uneori, mai are și ea momente grele. Pentru a-și găsi puterea, aceasta se roagă și merge la mănăstire. Îndrăgita actriță e fericită că nu s-a lăsat niciodată dusă de val, după ce a cunoscut faima, și spune că mereu a ales cu inima.

„Merg la mănăstire, am mai vorbit despre asta. Rugăciunea cred că e foarte importantă. În tot ce facem dacă alegem cu sufletul, vom găsi, cu siguranță, calea. Și acesta cred că e un ingredient important, să nu faci compromisuri, să alegi cu sufletul, e important să spui nu, nu doar da.

Eu, acasă, am jucat șah cu tata și încă o fac și joc și în viață. E important ca acele mutări să le calculăm, poate uneori drumul pare mai scurt, dar nu sunt și aceleași realizări. Da, joacă și ea cu mine (n.r. fiica sa), îi place foarte mult. Oricât ar fi de dificil, este de fiecare dată alegerea potrivită', a mai declarat Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea joacă rolul principal în filmul de acțiune „Lost Book of Creation'

La începutul acestui an, s-a aflat că Mădălina Ghenea joacă rolul principal în filmul de acțiune „Lost Book of Creation'. Mădălina Ghenea a fost distribuită în franciza de acțiune „Lost Book of Creation', un proiect cinematografic ce va cuprinde trei părți. Producția, ce o va avea protagonistă pe Mădălina Ghenea, este regizată de Roel Reine, iar scenariul este scris de Matt Hookings.

„Sunt mai mult decât entuziasmat că vom reuși să aducem la viață prima parte a acestei francize, cu o echipă incredibilă, atât distribuția, cât și creativii din spatele camerei. „The Lost Book of Creation’ este un omagiu pe care îl aduc filmelor clasice de aventură pe care ni le amintim și le iubim cu toții. Scenariul este plin de adrenalină, acțiune și iubire', a declarat Matt Hookings.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton