Ce salariu avea Iulia Albu când lucra în avocatură și de ce s-a îndreptat către modă: „Sunt mândră că am muncit pentru a ajunge unde sunt. M-am expus unui risc...”

 Ifrim Georgiana
.

Iulia Albu a evocat amintiri din perioada când lucra într-un cabinet de avocatură. La 25 de ani, criticul de modă abia ieșise de pe băncile facultății și se angajase în domeniul pentru care se pregătise. Abia după câțiva ani a decis să-și urmeze marea pasiune pentru modă și s-a înscris la UNARTE.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Iulia Albu este cunoscută ca fiind critic de modă, dar puțin știu cum a debutat în carieră. Ea a absolvit, potrivit propriilor declarații, Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și a profesat ca avocat timp de șase ani. Abia după aceea a decis să studieze cursuri de modă la UNARTE. S-a făcut remarcată în cadrul rubricii pe care o avea la Kanal D, dar și în emisiunea „Bravo, ai stil!'.

iul9iul9

Citește și: Cum se înțelege Iulia Albu cu mama iubitului ei, Mike, și cum a decurs prima întâlnire cu viitoarea soacră: „Nu înțelegeți ce era acolo. Sunt obișnuită pentru că, făcând Dreptul, am învățat și criminalistică'

Citește și: Iulia Albu, după ce a fost surprinsă certându-se cu Mike, în parcarea unui supermarket: „Adevărul este că eram fiartă. A fost un motiv total stupid…' / Imaginile amintesc de conflictele de la America Express

Citește și: Teodora Becali a născut, în secret, al treilea copil. Fiica lui Gigi Becali se relaxează cu cele trei fetițe la Mamaia, unde are o vilă primită cadou de nuntă

Citește și: Ce probleme avea Andrei Versace, înainte să moară: „Un țăran care se crede mafiot. Ceri bani la lume și…'. Era anchetat de procurori, după ce ar fi furat o mașină de 40.000 de euro și căutat de interlopi

Ce salariu avea Iulia Albu când lucra în avocatură

După absolvirea primei facultăți, cea de Drept, Iulia Albu s-a angajat într-un cabinet de avocatură și primea un salariu de 800 de lei pe lună. La vremea respectivă, ea și fostul soț, Mihai Albu, împlineau doi ani de căsnicie.

„La 25 de ani mă căsătorisem cu 2 ani în urmă, tocmai terminasem  facultatea de Drept și lucram într-un cabinet de avocatură pe 800 de lei pe lună. Acum, când mă uit în urmă, e o amintire frumoasă, pentru că toți trecem prin asta și e greu pentru toți când suntem la început de drum. Și eu sunt mândră că am muncit pentru a ajunge unde sunt și consider că nu te poți bucura cu adevărat de un lucru decât atunci când muncești cu adevărat pentru el', a spus criticul de modă pentru ciao.ro.

De ce s-a înscris Iulia Albu la UNARTE

După șase ani în avocatură, Iulia Albu a decis să urmeze cursuri de modă la UNARTE. Decizia a luat-o pentru că și-a dat seama că, pe lângă pasiune, trebuie să aibă și studii în domeniu.

„Pasiunea mea pentru haine este foarte veche, dar atunci când vorbesc despre parcursul meu în modă, nu vorbesc niciodată despre pasiunea mea pentru haine. Am ferma convingere că acesta este un discurs mult prea facil și abordat de tot felul de fetițe' care se imaginează creatori de modă și designeri. Eu nu cred în această denumire creator de modă, cred în designer, cred în școala făcută și cred că acesta este și motivul pentru care eu am dorit să urmez cursurile UNARTE, deși m-am expus unui risc enorm. Voi vă dați seama dacă nu aș fi intrat? Dacă nu intram cu 10', a mai spus ea pentru sursa citată anterior.

Iulia Albu, despre conflictele avute cu vedetele din România

Pe când acorda celebrele trofee „Wow' și „Bau', Iulia Albu a stârnit antipatia multor vedete din România.

„Eu nu pun suflet. Analizele mele sunt tranșante, de altfel a trecut ceva timp de când nu am mai făcut o analiză. În ultimul timp sunt jurat și am alte atribuții. Este frumos că după atâția ani în care am făcut asta, tot numele meu este cel care rezonează când vorbești despre acest subiect. Sunt mândră de asta. Unii se supără, alții nu se supără, unii răspund. Eu consider că reacțiile lor vorbesc mai mult despre ei decât despre mine. Nu o să vedeți niciodată un critic culinar să fie judecat. Mă bucur că sunt unul dintre pionerii acestui domeniu în România. Sunt cu siguranță persoana care a avut cel mai mare succes făcând asta și este un privilegiu, dar și o mare responsabilitate față de publicul care m-a adus acolo, pentru că fără public, toți suntem nimic și ăsta e un lucru important', a mai spus aceasta.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton