Ce salariu încasează Valeriu Gheorghiță și ce bunuri deține. Are un apartament de peste 100 de mii de euro, dar și alte proprietăți în afara Bucureștiului

.

Valeriu Gheorghiță, medic specialist în boli infecțioase, a devenit cunoscut datorită rolului său de coordonator al campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19. Are o vastă experiență în domeniul sănătății și, de-a lungul carierei, a demonstrat profesionalism și o gestionare eficientă a crizelor sanitare. Pe lângă funcția de manager al Spitalului SRI „Agrippa Ionescu', este și cadru didactic. Veniturile și bunurile sale sunt detaliate în declarația sa de avere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Valeriu Gheorghiță a devenit faimos în perioada pandemiei de coronavirus, în calitate de coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-Covid-19. Medicul militar are 42 de ani și este absolvent al Univesității de Farmacie din Târgu-Mureş. Câțiva ani mai târziu, în 2013, a obţinut titlul de doctor în Ştiinţe medicale, cu o lucrare în domeniul bolilor infecţioase.

valriu ghoerghitavalriu ghoerghita

Citește și: Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță pentru copiii săi. Are o fată și un băiat din fostul mariaj

Citește și: Cine este Valeriu Gheorghiță, soțul Monicăi Bârlădeanu. A mai fost căsătorit și are doi copii

Citește și: Cum arată cei doi băieți ai lui Laurențiu Reghecampf și ai Corinei Caciuc. Imagini de colecție cu Liam și Landon: „Iubirea dintre frați…'

Citește și: Cine este Monica Bârlădeanu. Totul despre dramele copilăriei, viața amoroasă și carieră

Ce salariu încasează Valeriu Gheorghiță

După încheierea pandemiei, când a coordonat campania de vaccinare, Valeriu Gheorghiță a preluat funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență prof. dr. Agrippa Ionescu'. Conform declarației de avere, medicul încasează un salariu de 17.000 de lei pe lună.

Pe lângă activitatea managerială, Valeriu Gheorghiță este conferențiar la Universitatea de Medicină și Farmacie 'Carol Davila' din București, post care îi aduce un venit suplimentar de 4500 de lei pe lună.

Câștigurile sale sunt completate și de activitatea sa de consultanță medicală. Anual, Valeriu Gheorghiță încasează alți 5000 de lei pentru expertiza în domeniul sănătății. Din veniturile totale se scad, în fiecare lună, pensia alimentară în valoare de 6000 de lei, precum și o rată de 3000 de lei pentru apartamentul pe care îl deține.

Ce bunuri deține Valeriu Gheorghiță

În declarația de avere sunt menționate și bunurile pe care le are Valeriu Gheorghiță. În comuna Mogoșoaia, județul Ilfov, medicul deține jumătate dintr-o casă de locuit și dintr-un teren intravilan, cealaltă jumătate aparținând, cel mai probabil, fostei soții, în urma divorțului.

În 2019, Valeriu Gheorghiță a devenit proprietarul unui apartament în valoare de 122.000 de euro. A contractat atunci un credit bancar, astfel că, lună de lună, plătește o rată în valoare de 3000 de lei.

În documentul respectiv se mai arată că deține un autoturism din anul 2008 și o ambarcațiune de agrement.

Valeriu Gheorghiță s-a căsătorit cu Monica Bârlădeanu

Pe 5 octombrie, Valeriu Gheorghiță s-a căsătorit cu Monica Bârlădeanu. Nunta fastuoasă a avut loc la Palatul Snagov, într-un decor de poveste și în prezența unor invitați importanți din domeniul politic și medical. Prima dată au fost surprinși împreună în 2023, într-un complex turistic din Bulgaria, și tot atunci s-a aflat despre divorțul medicului de fosta soție.

„O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt), într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși.

Am trăit frumos seara trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi.

Vă mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre’, a scris Monica Bârlădeanu pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton