Ce se întâmplă astă seară la Visuri la cheie. Dragoș Bucur: „Un gen de familie care ar trebui văzut mai des”

.

În ediția din această seară a emisiunii „Visuri la cheie', telespectatorii au ocazia să cunoască povestea de viață a familiei Anghel, greu încercată de obstacole. Patru fete rămase fără mamă au depășit provocări majore pentru a-și clădi un viitor mai bun, avându-l alături doar pe tatăl lor. Arhitecții show-ului le vor oferi motive să zâmbească și să creadă în a doua șansă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


De-a lungul celor zece sezoane, emisiunea „Visuri la cheie’, de la Pro TV, a adus în fața telespectatorilor povești de viață emoționante și a schimbat destinul a sute de familii din România. În ediția din această seară, cei patru arhitecți, Dragoș, Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu, se vor întâlni cu familia Anghel și vor schimba destinul a patru fete rămase orfane de mamă. Daria, Ștefania, Miruna și Timeea au găsit echilibrul de care aveau nevoie în tatăl lor, însă trăiesc într-o locuință modestă, în care nu-și pot continua pasiunea pentru învățătură și arte.


Citește și: Cum s-a adaptat Omid Ghannadi, de la Visuri la Cheie, în România: „Nu aș putea să părăsesc țara ca să trăiesc din nou în Iran'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Joia de la „Visuri la Cheie' a fost externată din spital: „Viața nu se oprește cu un pumn'. Ce decizie s-a luat în cazul agresoarei sale

Citește și: Gabriela Cristea a suferit un accident casnic, de față cu fiica ei: „Sunt țintuită la pat. Am început să plâng, m-a durut de am simțit că…’. Vedeta, la un pas de tragedie


Citește și: Ce problemă de sănătate a avut Denisa Tănase din cauza stresului și a muncii excesive: „A fost un avertisment fin. Nimic nu are sens dacă te distrugi pe tine…'

Ce se întâmplă în astă seară la Visuri la cheie

În cel mai nou episod al emisiunii „Visurii la cheie’, telespectatorii și arhitecții au ocazia să cunoască povestea de viață a membrilor familiei Anghel. Patru fete rămase fără mamă trăiesc în condiții greu de imaginat și îl au ca punct de sprijin doar pe tatăl lor, care nu s-a lăsat copleșit de încercările dure ale vieții.


„Casa a fost construită de bunicul meu. Nu a mai fost renovată, poate doar foarte mici modificări. Ne lipsesc multe – baia, bucătăria nu este dotată. Iarna avem dormitoarele încălzite cu sobă și atât’, povestește cu lacrimi în ochi, Daria, una dintre cele patru fete.

„Un gen de familie care ar trebui văzut mai des’, după cum va menționa și Dragoș Bucur, după ce va avea ocazia să petreacă timp cu aceștia.

„M-am simțit norocoasă că i-am întâlnit și că sunt astfel de oameni printre noi’, va completa Cristina Joia.


Dragoș Bucur, impresionat de povestea de viață a familiei Anghel

Dragoș Bucur s-a arătat profund impresionat de povestea de viață a familiei Anghel. Deși trăiesc în condiții grele, Daria, Ștefania, Miruna și Timeea sunt pasionate de învățătură și arte, astfel că sunt recompensate cu bursă de merit la școală. Unele dintre ele au scris deja primele poezii și proze , ca formă de evadare din destinul greu încercat.  


„Florin și fetele nu au avut o viață ușoară. Relația pe care simți că o au unul cu celălalt este deosebită. O parte din greutățile prin care au trecut vor dispărea’, promite Dragoș Bucur.

Vizibil emoționat, prezentatorul TV le-a pregătit o surpriză incredibilă, ajutat de designerul de interior, Cristina Joia, în speranța că va putea aduce motive de bucurie familiei Anghel.

Sursa foto: Comunicat de presă