Ce se întâmplă cu dosarul în care Culiță Sterp este judecat pentru accidentul din Cluj-Napoca: „Am avut pile la Dumnezeu”. Instanța a luat o decizie definitivă

 Ifrim Georgiana
.

În luna noiembrie a anului trecut, Culiță Sterp a fost protagonistul unui accident rutier în Cluj-Napoca. La acea vreme, cântărețul de manele a condus sub influența băuturilor alcoolice și nu a respectat semnele de circulație, apoi a fugit de la locul impactului. Acum, fratele lui Iancu Sterp a scăpat de controlul judiciar și măsurile preventive, după cum se arată în decizia definitivă a instanței judecătorești. Iată răsturnarea de situație din dosarul lui Culță Sterp!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În toamna anului trecut, Culiță Sterp a provocat un accident în Cluj-Napoca și a fugit de la fața locului, însă ulterior a fost prins de oamenii legii și a fost testat cu o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. În tot acest timp, artistul s-a aflat sub control judiciar și a fost nevoit să respecte mai multe măsuri preventive, fiindu-i interzis să părăsească țara sau să conducă autoturisme. De asemenea, Culiță Sterp a fost obligat să se prezinte la I.P.J. Hunedoara, conform programului de supraveghere.

cu8cu8

Citește și: Culiță Sterp s-a întâlnit cu un grup de elevi și a vrut să le dea bani. Cum a reacționat profesorul care îi însoțea: „Să nu comentați. Aveam 10 milioane și…'

Citește și: Culiță Sterp, mesaj de susținere pentru Dana Roba. Cum încearcă să o ajute: „Ești o mare luptătoare!'

Citește și: „Aranjam cu recepționerele, mă culcam în hol, după canapele'. Cum își câștiga Jean Paler banii la primele lui spectacole la mare și de ce se ascundea de jandarmi, în comunism / EXCLUSIV

Citește și: Drama care i-a marcat viața lui Pepe. Artistul și-a pierdut nepotul într-un accident rutier: „Mi-a apărut în vis…”

Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar și măsurile preventive

La câteva luni bune de la accidentul rutier din Cluj-Napoca, Culiță Sterp a scăpat de toate măsurile preventive și poate părăsi țara, căci Instanța a revocat măsura controlului judiciar.

„Revocă măsura controlului judiciar luată prin Ordonanţa din data de 18.11.2022 şi menţinută prin Încheierea penală nr. 293/28.12.2022, prin Încheierea penală nr. 46/17.02.2023, prin Încheierea penală nr. 110/07.04.2023 şi prin Încheierea penală nr. 165/26.05.2023 faţă de inculpatul S.N., trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Dispoziţiile prezentei încheieri privind revocarea măsurii controlului judiciar vor fi executorii la data rămânerii definitive. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare', se arată în hotărârea definitivă a instanței de judecată.

Culiță Sterp: „Am avut pile la Dumnezeu'

În urmă cu o lună, artistul primea o hotărâre similară și era pe punctul de scăpa de măsura constrolului judiciar, însă hotărârea a fost anulată de instanța superioară: „Am avut pile la Dumnezeu! Îți mulțumesc Tată pentru tot!', potrivit spynews.ro.

Ce obligații a avut Culiță Sterp pe durata controlului judiciar:

  • să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori va fi chemat;
  • să informeze, de îndată, Judecătoria Cluj-Napoca sau instanţa în faţa căreia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei.
  • să se prezinte la I.P.J. Hunedoara, Serviciul de Investigaţii Criminale – Biroul de Supravegheri Judiciare conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori va fi chemat.
  • să nu depăşească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei,
  • să nu conducă nicio categorie de autovehicule. Supravegherea respectării obligaţiilor care-i revin inculpatului pe durata controlului judiciar se va realiza în continuare de către I.P.J. Hunedoara, Serviciul de Investigaţii Criminale – Biroul de Supravegheri Judiciare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton