Ce se întâmplă cu fetițele fostului cuplu Alina Sorescu - Alexandru Ciucu, după ce artista a contestat decizia Instanței privind custodia comună: "Am beneficiat de..."

 Raiciu Adriana
.

Ce se întâmplă cu fetițele fostului cuplu Alina Sorescu – Alexandru Ciucu, după ce artista a contestat decizia Instanței privind custodia comună. Alina Sorescu a făcut apel atunci când Instanța a decis ca fetele sale, Carolina și Raisa, să locuiască o săptămână la ea și una la tatăl lor, precizând că nu au un domiciliu stabil și nu este benefic pentru ele. Ce declarații neașteptate a făcut acum avocata artistei despre proces.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, Alina Sorescu anunța despărțirea de Alexandru Ciucu, tatăl fetițelor sale și bărbatul alături de care se vedea până la sfârșitul vieții. Ba chiar mai mult, de mai multe luni, aceștia sunt protagoniștii unui amplu proces de divorț, în care ambii își doresc custodia fetițelor adorabile pe care le au împreună. Instanța a decis, de curând, ca cele două fiice pe care le-au împreună cei doi foști soți să locuiască o săptămână cu tatăl, iar una cu mama, decizie care nu a fost deloc pe placul artistei și pe care a decis să o conteste.

ali1ali1

Totuși, lucrurile nu au ieșit așa cum spera Alina Sorescu, întrucât încercarea sa de a contesta decizia judecătorească a fost dată peste cap de greva magistraților, făcând astfel imposibilă apariția unei eventuale noi decizii judecătorești.

Citește și: Cum se înțelege Alina Sorescu cu fiicele ei, după divorțul de Alexandru Ciucu: ‘Așa e în viață, și cu suișuri și cu coborâșuri’

Citește și: „A fost cel mai greu an din viața mea'. Alexandru Ciucu recunoaște că a fost afectat de divorțul de Alina Sorescu

Citește și:Fostul iubit al Biancăi Rus a curtat-o pe Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Îmi place, o vreau, dar…' Cum a reacționat artista când a fost căutată de Ștefan Farrel

Citește și:Ce ținute au purtat Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu la nunta lui Dani și a Gabrielei Oțil. Nasa a avut doua rochii, ambele cu decolteu amețitor

Ce se întâmplă cu fetițele fostului cuplu Alina Sorescu – Alexandru Ciucu, după ce artista a contestat decizia Instanței privind custodia comună

Nicoleta Popescu, avocata Alinei Sorescu, a oferit mai multe detalii despre proces, mărturisind, printre altele, cum arată situația în momentul de față.

„Noi am folosit o cale de atac față de decizia judecătorească care prevede că ambii părinții sunt beneficiarii custodiei comune. Însă protestul magistraților a făcut în așa fel încât contestația să nu fie soluționată atât de repede cât ne-am dorit. Și acum sunt de așteptat câteva etape de consumat, pornind de la mult-așteptata decizie a Curții Constituționale, în funcție de care lumea magistraților va decide ce pași se vor face mai departe', a declarat pentru CANCAN. RO Nicoleta Popescu, avocatul Alinei Sorescu în această chestiune.

Totodată, aceasta mai declară că este greu de oferit un termen în cauză, deoarece pe durata protestului magistraților, tipul acesta de cauze, pe dreptul familiei, au fost suspendate. De asemenea, pe lângă protest, situația mai este îngreunată și de vacanța judecătorească, ceea ce înseamnă că dosarul va putea fi revizuit d-abia în prima parte a lunii septembrie.

„În prezent nu există altceva decât respectarea celei mai recente decizii judecătorește, cea care vorbește despre faptul că copiii petrec alternativ o perioadă egală de timp fie cu mama, fie cu tata. Noi am beneficiat cândva de efectele unei ordonanțe președințiale care permitea mamei să petreacă mai mult timp cu fetele sale, dar datele problemei sunt cu totul altele, de ceva vreme. Dacă instanța a considerat că interesul suprem al micuțelor Raisa și Carolina e exprimat cel mai bine în acel mod în care s-a și exprimat, atunci nu-ți rămâne altceva decât s-o respecți și să-ți pregătești cu atenție pașii prin care o contești!', a adăugat aceeași avocată, potrivit sursei citate anterior.

Alina Sorescu, nemulțumită de decizia Instanței

După decizia Instanței, Alina Sorescu a răbufnit și a dat de înțeles că nu va lăsa lucrurile așa.

„A fost un an greu cu procese si ordonante si incerc cu toata fiinta mea sa raman demna in demersul meu de a avea si eu si fetele o viata linistita. Solutia pronuntata astazi de instanta este ca fetitele sa stea o saptamana la mama si o saptamana la tata. Voi lupta de aceasta data eu pana la capat si voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetite, pentru a le creste intr-un mediu stabil, asa cum le-am crescut de cand le-am nascut.‘, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu în mediul online.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton