Ce se întâmplă cu moștenirea primită de Catinca și Oana Roman de la mătușa lor. Au cerut rejudecarea dosarului pentru vila din Sinaia / Decizia instanței

 Ifrim Georgiana
.

De ani buni, Oana și Catinca Roman luptă în instanță pentru o vilă din Sinaia, primită moștenire de la mătușa lor. Sora Mioarei Roman, care a murit în 2017, le-a lăsat, prin testament, o vilă în apropierea Castelului Peleș, însă magistrații au anulat documentul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Rodica Lenuţa Georgescu, sora Mioarei Roman, s-a stins din viață în 2017 și le-a lăsat nepaotelor sale, Oana și Catinca, toată averea ei, inclusiv o vilă din Sinaia, aflată în apropierea Castelului Peleș. Cele două surori au primit o lovitură când proprietatea a fost revendicată Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), deoarece testamentul a fost declarat nul.

hlshls

Citește și: Oana Roman a fost la un pas de moarte după ce a născut-o pe fiica ei: „A fost cea mai neagră noapte din viața mea. Eram singură în spital și…' / A stat cinci zile la reanimare

Citește și: Mara Bănică intervine și îi ia apărarea lui Selly în scandalul cu Oana Roman: 'Ar trebui să îl privim ca pe propriul copil. Și să fim…' Ce a mai spus prezentatoarea tv / EXCLUSIV

Citește și: Deea Maxer și Robert Drilea, din nou împreună după zvonurile despărțirii: „Test de…'. Gestul făcut de ea după ce a șters toate fotografiile de cuplu

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Zanni a scăpat de eliminare și a ajuns în exil. Declarațiile neașteptate ale concurentului, după plecarea Anei Porgras: „La cine să mă mai gândesc acum?

Ce se întâmplă cu moștenirea primită de Catinca și Oana Roman de la mătușa lor

Luna trecută, Catinca Zilahy a fost așteptată în fața instanței, după ce a cerut rejudecarea dosarului în care magistrații au dispus anularea testamentului lăsat de mătușa sa, scrie spynews.ro.

„Admite în parte cererea de chemare în judecată, formulată de reclamanta REGIA AUTONOMĂ ADMINISTRAŢIA PATRIMONIULUI PROTOCOLULUI DE STAT (R.A.-A.P.P.S.) în contradictoriu cu pârâtele ZILAHY CATINCA MARIA şi ROMAN ELISEI IOANA SABINA. Constată nulitatea absolută parţială a testamentului autentificat sub nr. 1814/30.06.2016 de către SPN Mone Gabriela Olga, Andrei Aurel Jean şi Asociaţii, în ceea ce priveşte imobilul situat în oraşul Sinaia str. Gârbovei, nr.27, jud. Prahova, înscris în CF nr.21738, nr. cadastral 21738, în suprafaţă de 1350 mp şi construcţie C1 edificată pe acesta, în suprafaţă de 173 mp. Respinge cererea reclamantei de acordare a cheltuielilor de judecată ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare', este hotărârea rămasă definitivă, după ce instanța a anulat cererea de apel, pentru că nu a fost timbrată, conform legii.

Catinca Roman a apelat la o cale extraordinară de atac, însă ea și Oana nu au avut câștig de cauză, fiindcă nu a fost plătită taxa de timbru.

„Anulează cererea de contestaţie in anulare. Admite excepţia netimbrării contestaţiei în anulare, invocată din oficiu. Anulează contestaţia în anulare, ca netimbrată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanțe', au decis, recent, magistrații.

Sora Mioarei Roman s-a stins din viață în 2017

Sora Mioarei Roman s-a stins din viață în 2017, după ce, mai bine de 10 ani, s-a luptat cu o boală nemiloasă. Rodica-Lenuţa Georgescu avea 79 de ani, iar întrucât era văduvă şi nu avea copii, Mioara Roman și fiicele sale au avut grijă de aceasta până în ultima clipă.

„Sora mea este bolnavă, în ultima fază. O avem internată într-un aşezământ bisericesc pentru bolnavi de cancer în fază terminală. De zece ani se luptă sora mea cu cancerul ăsta. În ultimul an a fost din ce în ce mai rău… Fără fete, fără Oana şi Calina, şi chiar şi fără Marius, nu ştiu ce m-aş fi făcut… ', a spus, cu ceva timp în urmă, Mioara Roman.

Pe 23 februarie 2024, Mioara Roman s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton