Ce se întâmplă cu procesul de calomnie dintre Anamaria Prodan și Corina Caciuc, după ce iubita lui Reghecampf a lipsit la prima înfățișare. Decizia judecătorilor

.

Luni, 12 februarie, judecătorii au decis suspendarea cauzei în procesul de calomnie dintre Anamaria Prodan și Corina Caciuc. Amintim că, pe 26 ianuarie, au avut o primă înfățișare la Judecătoria Buftea, însă partenera lui Laurențiu Reghecampf a lipsit și prezentă a fost doar impresara de fotbal cu avocații săi. Iată ce se arată în decizia instanței de judecată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


În 2022, Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan din cauza unor declarații calomnioase făcute de aceasta în spațiul public. Partenera lui Laurențiu Reghecampf a acuzat-o pe impresară că s-ar fi folosit de numele ei și ar fi denigrat-o public. Prima înfățișare la Judecătoria Buftea a avut loc pe 26 ianuarie, însă doar Anamaria Prodan s-a prezentat, avocata Corinei Caciuc motivându-i absența prin faptul că nu se află în țară și este însărcinată.

Citește și: Anamaria Prodan știa că Reghe o înșela cu Corina Caciuc: „Mă credeți tâmpită? Am încercat până în ultimul moment să…’. Impresara face mărturisiri cu lacrimi în ochi


Citește și: De ce sunt în proces Anamaria Prodan și Corina Caciuc. Actuala iubită a lui Reghecampf a dat-o în judecată pe soția antrenorului în anul 2022

Citește și: Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Proba pe care n-a reușit să o rezolve niciun cuplu

Citește și: Chef Nicolai Tand spune că fiica lui, Ilona, îi calcă pe urme: ‘Chiar se pricepe, mâncarea are gust…’ Cum gătește soția lui, Monica / EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu procesul de calomnie dintre Anamaria Prodan și Corina Caciuc


După prima înfățișare la Judecătoria Buftea, unde a fost prezentă doar Anamaria Prodan cu avocații săi, judecătorii au decis suspendarea cauzei în procesul intentat de Corina Caciuc.

„Admite cererea de suspendare a cauzei, formulată de pârâta-reclamantă. În temeiul art. 413 alin 1 pct 1 Cod proc civ, suspendă judecata cauzei până la soluționarea definitivă a dosarului nr. 30005/94/2021 aflat pe rolul Tribunalului Ilfov.

Cu drept de recurs pe toată durata suspendării. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea greferi, astăzi, 12.02.2024. Document: Încheiere – Suspendare 12.02.2024′, se arată în decizia instanței de judecată.


De ce a lipsit Corina Caciuc de la procesul cu Anamaria Prodan

La înfițișarea de luna trecută de la Judecătoria Buftea a fost prezentă doar avocata Corinei Caciuc, care i-a motivat absența prin faptul că este însărcinată și nu se află în țară. Potrivit unor surse din sala de judecată, reprezentatul legal al acesteia nu ar fi avut acte doveditoare în privința celor două aspecte.

„La întrebarea firească a judecătoarei unde este Corina Caciuc, avocata a încercat să-și scuze clienta spunând că este gravidă și că este plecată din țară.


Judecătoarea a cerut atunci acte doveditoare în privința sarcinii, dar și în privința domiciliului în străinătate al reclamantei. Judecătoarea a întrebat dacă aceasta deține măcar un contract prin intermediul căruia să dovedească că îl însoțește pe Laurențiu Reghecampf în străinătate.

Avocata nu avea însă aceste acte asupra ei, motivând totuși că Laurențiu Reghecampf ar fi semnat un contract în limba arabă și din septembrie și că nu ar fi primit traducerea în limba engleză.


Anamaria Prodan a intervenit și i-a explicat judecătoarei că un contract  sportiv semnat de Reghecampf se semnează obligatoriu în limba engleză, limbă de circulație internațională și în limba arabă, iar copia este primită de cel ce semnează imediat după semnătură’, au dezvăluit surse din sala de judecată, potrivit click.ro.


Anamaria Prodan: „Nu este o problemă pentru nimeni să-și aducă amantele’

Anamaria Prodan a susținut că reclamanta, neavând calitate de soție, nu are cum să fie trecută în spațiu de Laurențiu Reghecampf decât ca femeie de serviciu sau bucătărească.

„Nu este o problemă pentru nimeni să-și aducă amantele, concubinele sau amicele în Arabia Saudită. Le faci contract fiecareia pentru ce abilități are! Noi am locuit în Arabia Saudită și am putut să luăm cu noi în casă bonă copilului meu. 


Am angajat-o și am adus-o pe contract de bonă. La Reghe e ușor, zic eu. Poate să facă oricărei femei sau prietenă, pe care o aduce să locuiască cu el contract de femeie de serviciu sau bucătăreasă’, a fost discursul Anamariei Prodan de la proces.

Sursa foto: Facebook & Instagram