Ce se întâmplă cu procesul pentru custodia copiilor dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Decizia instanței

.

Ce se întâmplă cu procesul de custodie dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Gabi Bădălău nu a fost prezent astăzi, la Tribunal, la procesul pentru custodia celor doi copii ai pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu. Astfel, magistrații de la Judecătoria Sectorului 6 din Capitală au amânat procesul pentru că nu a fost efectuată evaluarea psihologică a celor doi copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Claudia Pătrășcanu s-a prezentat în fața instanței, însă afaceristul a fost absent. Cei doi urmează să se prezinte la următorul termen din nou în sala de judecată pentru a se decide cine va primi custodia celor doi băieți ai lor. Aceștia vor fi nevoiți să stabilească programele de vizită, domiciliul copiilor, dar și cel al vacanțelor.

În decembrie, Claudia Pătrășcanu a pierdut o bătălie în procesul pe care îl are de foarte multă vreme cu tatăl copiilor ei. Judecătorii au respins cererea de partajare a bunurilor depusă de cântăreață.


Judecătoria Buftea a decis atunci să-i respingă Claudiei Pătrășcanu cererea de partajare, pentru că aceasta nu a reușit să plătească taxa de timbru, o taxă care s-ar ridica la sumă de 200.000 de lei, potrivit Spynews.ro.

Cântăreața ar fi plătit doar suma de 5.000 de lei din această taxă. În trecut, soția lui Gabi Bădălău a solicitat să i se aprobe plata eșalonată, dar și această cererea i-ar fi fost respinsă.

Citește și: Drama neștiută a lui Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor. Cum i s-a declanșat sindromul Tourette


Citește și: Văduva lui Vladimir Găitan, mesaj tulburător la 40 de zile de la moartea actorului. Ce a anunțat Tünde

Ce avere au de împărțit Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au de împărțit mai multe bunuri și proprietăți, iar printre acestea se află și un teren din Corbeanca pe care l-au achiziționat în timpul căsniciei. Artista ar avea dreptul la o despăgubire în valoare de 100.000 euro. Instanța i-a respins cererea de partajare, iar procesul continuă cu un nou termen.


Vedeta îl acuza pe Gabi Bădălău că nu vrea să-i dea divorțul și că aceasta ar fi cauza pentru care procesul dintre ei durează la nesfârșit.

„Se leagă de tot felul de artificii. Deci nu vrea, efectiv nu vrea să-mi dea acest divorț. O să mai dureze 2, 3, 5, 7 ani pentru că el nu este de acord cu acest lucru. Întrebați-l voi de ce nu vrea și care este motivul. O fi gelos!’, a declarat nervoasă Claudia Pătrășcanu, la ieșirea din Tribunal, la începutul lunii noiembrie.


Acum ceva timp, Claudia Pătrășcanu declara că este gata să renunțe la tot, inclusiv la bani, pentru că nu mai rezistă presiunii.

„Partajul nu mă interesează. Am fost dispusă să renunț și la pensie, doar să se termine acest calvar, să mă lase liniștită să cresc acești doi copii.

Eu percep viața ca și cum am rămas singură cu doi copii și trebuie să merg înainte. Mama ne-a crescut singură, fără tată, că a murit. Mama mă sprijină când merg la concerte, tot pentru ei, ca să le fac un viitor așa cum le trebuie.


Lor nu le lipsește absolut nimic, trăiesc la fel de bine ca și când eram căsătoriți, frigiderul e mereu plin. Îmi doresc ca bunul Dumnezeu să-l ducă pe drumul cel bun și mai consider că are nevoie de ajutor. Mie mi l-a cerut și am încercat acest lucru pentru copiii noștri.

Îmi doresc doar liniște și pace pentru copiii noștri, sa rămânem părinți pentru copiii noștri, să mi se acorde un divorț deși nu se vrea, motivul îl știm noi. Avem o ședință cu ușile închise, următoarea înfățișare e în noiembrie. Termenele se dau greu, la distanță mare, e foarte greu, chiar nu-l înțeleg ce vrea, a declarat Claudia Pătrășcanu playtech.ro.