Ce se întâmplă cu proprietățile Oanei Zăvoranu, la 14 ani de când a fost înșelată de vrăjitoare: „Am cel puțin zece procese cu tot felul de șarlatani”. A fost la un pas de evacuare din vila de pe Andrei Mureșanu

.

A trecut mai bine de un deceniu de când Oana Zăvoranu încearcă să-și recupereze, în instanță, proprietățile pierdute în urma relațiilor cu vrăjitoarele Rada Mincă și Roxana Lider. Vedeta spune că are „zece procese cu tot felul de șarlatani' pentru vila din Andrei Mureșanu, de unde a fost la un pas de evacuare. Cât despre apartamentul moștenit de la tatăl ei, în Iancu de Hunedoara, Oana Zăvoranu spune că sunt șanse mari să-l primească înapoi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


În 2011, Oana Zăvoranu a fost înșelată să-și ofere bunuri în valoare de 450.000 de euro unor interpuși ale vrăjitoarelor Rada Mincă și Roxana Lider. Pe fondul unei stări de teamă, vedeta a fost forțată să încheie contracte de vânzare sau de împrumut cu mai multe persoane din anturajul celor două făptașe. Este vorba despre vila din Andrei Mureșanu și un apartament în Iancu de Hunedoara. Lupta în instanță se derulează deja de 14 ani, iar Oana Zăvoranu încearcă să îndrepte greșeala provocată de „singurătate’ și „slăbiciune’.


Citește și: Oana Zăvoranu, primele declarații după ce a ieșit de la procesul în care este acuzată de șantaj: „Nu am nicio speranță, am certitudinea că…'

Citește și: Oana Zăvoranu revine în fața camerelor, cu emisiunea online, după o pauză de 2 ani: „Văd că toate neavenitele și neaveniții tropăie ca elefanții și mustesc de idei'


Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Ovidiu Komornyik și ce interdicție i-au impus medicii: „Era să mor, am zăcut la propriu trei săptămâni’. Nu a mai putut urca pe scenă o perioadă

Citește și: Cum a reacționat Andra, după ce i s-a reproșat că s-a îngrășat: „Nu mă mai chinui, sunt o grăsuță frumoasă'

Ce se întâmplă cu vila Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu luptă în instanță de 14 ani pentru a-și recupera proprietățiile în urma relațiilor cu vrăjitoarele Rada Mincă și Roxana Lider. Nu mai puțin de zece procese are deschise pentru vila din Mureșanu, moștenită de la Mioara Zăvoranu, de unde a fost la un pas de evacuare. E convinsă că își va face dreptate în instanță și că imobilul va rămâne în proprietatea ei.


„Pe vila din Mureșanu am cel puțin zece procese cu tot felul de șarlatani, care sunt cu ochii pe casă. Cu ajutorul unei echipe adevărate de avocați, care au frică de Dumnezeu și sunt niște profesioniști prin excelență, am reușit de doi ani să facem slalomuri printre jaloane. Printre ‘bombe’, practic! Am fost la un pas de evacuare, de executare.

Mai aveau puțin și îmi lau și viața dacă puteau vrăjmașii disperați. Tot soiul de dubioși care nu au vieți și trăiesc într-o escrocherie și chilipiruri. A scos-o la licitație… E mult de zis. Doar Dumnezeu știe câtă zbatere este de doi ani pe mine. Nimeni și nimic nu m-a putut doborî. Această casă este a mea și așa o să rămână.


Toate completele de judecată vor fi luminate de Dumnezeu. Vor vedea că adevărul este la mine, nicidecum la ariviști și la cămătari. Știu că am câștigat câteva bătălii grele. Știu că mai sunt altele. Mai știu că războiul final îl voi câștiga eu cu Dumnezeu.

De 14 ani mă lupt să îndrept o greșeală la care am fost împinsă când m-am lăsat din slăbiciune și singurătate în întuneric. M-am lăsat în iadul unde m-a atras vrăjmașul prin escroacele cu care am greșit fatal, orbecăind și agonizând’, a declarat vedeta, pentru FANATIK.


Ce se întâmplă cu apartamentul moștenit de Oana Zăvoranu de la tatăl ei

Cât despre apartamentul din Iancu de Hundoara, moștenit de la tatăl ei, Oana Zăvoranu crede că are șanse mari să-l revendice în instanță.


„E vorba de apartamentul meu de la tata, din apropierea vilei. M-au escrocat toți țiganii. E un apartament luat printr-o infracțiune comisă în 2011. Au o filieră deja cunoscută prin care au vândut repede altor doi de-ai lor.

Este, de fapt, o tehnică prin care să se piardă urma cumpărătorului. Cică al treilea, ‘sanchi’, e de ‘bună credință’. După 14 ani, Înalta Curte de Casație și Justiție mi-a dat dreptate. Una din cumpărătoare, tot de-ale lor, nu este de bună credință. Cred că am șanse mari să mi se dea casa înapoi’, a adăugat ea, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook