Ce se întâmplă cu ucigașul Mihaelei Runceanu, la 10 ani de la eliberare: „Nu vreau să mai ştiu nimic despre România”. De ce a ucis-o pe îndrăgita artistă, la doar 34 de ani

 Dumba Gabriela
.

Ce se întâmplă cu ucigașul Mihaelei Runceanu, la aproximativ 10 ani de la eliberare. Mihaela Runceanu avea doar 34 de ani când a fost ucisă cu bestialitate, în 1989. Se bucura de mare succes în muzică și apropiații susțineau că era un om foarte bun și pare că tocmai asta i-a atras moartea. Cel care i-a luat viața era o cunoștință căreia artista îi dădea bani pentru diverse servicii, un tânăr de 21 de ani la vremea aceea pe care ea l-a primit în casă și în care avea mare încredere. Ucigașul trăiește acum în Londra, după ce a făcut 17 ani de închisoare, din condamnarea de 25.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă cu ucigașul Mihaelei Runceanu, la mai bine de 10 ani de la eliberare. Mihaela Runceanu a avut o carieră impresionantă și a fost apreciată pentru vocea ei inconfundabilă. Melodia De-ar fi să vii este fredonată și cântată de numeroși artiști din România, chiar și acum, la 34 de ani de la moartea artistei. Viața cântăreței a fost curmată brusc de Daniel Cosmin Ștefănescu, un apropiat al Mihaelei Runceanu. Bărbatul a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, dar a fost eliberat după 17.

mihaela runceanu ucisa in propria casamihaela runceanu ucisa in propria casa

Ce se întâmplă cu ucigașul Mihaelei Runceanu, la 10 ani de la eliberare

Eliberat în 2006, după 17 ani petrecuți în spatele gratiilor pentru uciderea Mihaelei Runceanu, Daniel Cosmin Ștefănescu, căci acesta este numele celui care a ucis-o pe Mihaela Runceanu, a plecat în străinătate și după ce a testat viața în mai multe țări, s-a stabilit în Londra.

Cosmin Ștefănescu s-a angajat după eliberare la un magazin de haine din București, însă ura cu care îl priveau oamenii l-a făcut să fugă din țară. A ajuns în Anglia, unde lucrează la un depozit, după cum spune chiar el.

„Mi-e bine. Am plecat în Anglia. Lucrez la un depozit, în apropiere de Londra. Nu vreau să mai ştiu nimic despre România. Orice este posibil dacă vrei cu adevărat. Motivaţia o găsim în noi dacă o căutăm adânc„, spunea criminalul, în urmă cu câţiva ani, potrivit Click!.

Individul a susţinut tot timpul că nu el a ucis-o pe Mihaela Runceanu.

„Mi-a spus că nu el e criminalul, că e altcineva, dar nu poate să îmi spună cine’, spunea, în 2011, judecătorul Turianu, cel care l-a condamnat pe Ştefănescu la închisoare.

Citește și: Cum a marcat-o pe Carmen Trandafir moartea Mihaelei Runceanu: „A fost exact ca și cum ne-am fi pierdut mama. Amintirile mele se leagă mult de cele de la cimitir…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație a avut Cătălin Crișan cu Mihaela Runceanu: „Amintirile mă răscolesc'

De ce a fost ucisă Mihaela Runceanu, acum 34 de ani

Mihaela Runceanu a fost ucisă pe 1 noiembrie 1989. Un bărbat, „o cunoştinţă – cum s-a prezentat chiar el în discuţiile cu reporterii, după eliberarea din închisoare la 17 ani de la crimă – a strangulat-o cu un cablu de la telefon, a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc.

În garsoniera solistei, de pe Şoseaua Mihai Bravu din Bucureşti, Mihaela Runceanu şi Daniel Cosmin Ştefănescu, care îi făcea rost de casete video şi pe care l-a cunoscut prin nişte prieteni comuni, au început să se uite la un film. Ea era indispusă din cauza unei probleme personale, aşa că a preferat să meargă la culcare şi stabilise cu bărbatul ca el să plece după ce se termină pelicula. Doar că Ştefănescu a profitat de faptul că Mihaela adormise şi s-a apucat să fure bunuri din casă.

Un videocasetofon Panasonic şi un televizor Telecolor ar fi fost printre obiectele pentru care bărbatul a omorât-o când ea s-a trezit din cauza zgomotelor.

Înainte să ne vedem vorbeam la telefon, nu eram de-al casei ca să merg să bat la uşă fără să anunţ. În seara aceea am fost la ea în jurul orei 22. Era frumos afară şi îmi aduc aminte că înainte să ne vedem a fost o întâmplare ca şi cum nu ar fi trebuit să ajung la ea. Mi-a spus să ne vedem altă dată, însă când am vorbit ultima dată la telefon, m-a întrebat dacă pot să ajung la ea în jurul orei 22 ca să apucăm să vedem filmul până la 12 noaptea' a dezvăluit Ștefănescu, în urmă cu câțiva ani.

Mihaela Runceanu și-a prezis moartea

Mihaela Runceanu a fost îndrăgită de multă lume și a avut o relație specială cu părinții săi. Xenti Runceanu, verisorul artistei a declarat în urmă cu ceva timp că artista și-a prevestit moartea.

„Aveam 13 ani pe atunci dar știu că că Mihaela Runcanu a avut un presentiment al morții. Nu vă pot spune cum se materializa, anume, dar s-a manifestat, ştiu sigur. Cei din familie mi-au vorbit despre neliniştea verişoarei mele.

Mihaela Runceanu era deja o vedetă, iar vedetele în ultimii ani ai regimului comunist nu erau privite cu ochi buni. Chiar deloc! Cred că devenise foarte atentă, fiindcă ştia că foarte mulţi ochi sunt aţintiţi asupra ei. Cred că era mai mereu neliniştită!’a povestit acesta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton