Ce se întâmplă în această seară la Chefi la Cuțite. Jurații gătesc legați la ochi: „Sper să pot aprinde...”

 Ifrim Georgiana
.

Noul sezon al emisiunii „Chefi cu cuțite' a debutat în forță pe 27 martie 2023. Până acum, cei trei jurați au avut parte de nenumărate surprize și au degustat preparatele făcute de Sandu Cocoșatu, Călin și Oriana Donca, Puya și Melinda sau Dan Cruceru. În această seară, miza este mare pentru cei trei bucătari, căci vor lupta pentru „o bombă cu mai multe amulete'. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cel de-al unsprezecelea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite' a debutat cu o serie de schimbări pentru concurenți, dar și pentru cei trei jurați. La fiecare joc de amuletă, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu se întrec cu un nou competitor la bancul de lucru. În ediția anterioară a emisiunii, cei trei s-au duelat cu Alex Bălan, finalist în sezonul 2 al show-ului gastronomic. Victoria a fost obținută de Florin Dumitrescu, după o jurizare în care degustătorul a fost Nea Mărin.

10-110-1

Citește și: Valentin Andrieș, tânărul nevăzător, i-a emoționat pe jurații de la Chefi la Cuțite: „Văd maxim 10%”. Gestul neașteptat făcut de Cătălin Scărlătescu

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Reacție neașteptată, după ce Nea Mărin a oferit amuleta: „A dat Dumitrescu cu pumnii în mese, a spart pahare!'

Citește și: Ce sumă enormă a cheltuit Andreea Esca pentru o haină: „Am crezut că mor să dau atâția bani”

Citește și: Gabriela Prisăcariu a vrut să-l părăsească pe Dani Oțil: „Dacă nu eram atât de departe, noi nu am mai fi fost astăzi împreună”

Ce se întâmplă în această seară la „Chefi la cuțite'

În ediția difuzată în această seară a emisiunii „Chefi la cuțite', cei trei jurați se vor duela pentru un premiu și mai valoros, respectiv o „bombă cu mai multe amulete'. Cel de-al patrulea competitor este nimeni altul decât Chef Orlando Zaharia, o prezență constantă în platoul show-ului gastronomic.

 „Sper să pot aprinde eu fitilul!', a comentat Sorin Bontea cu umor înaintea unei întreceri jurizate de actrița Anca Dinicu.

Mai mult decât atât, luptadintre Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu nu va fi ușoară, căci cei trei bucătari vor găti legați la ochi. Fiecare își va alege igredientul de bază, în jurul căruia vor avea de construit o farfurie demnă de recompensa pusă în joc.

Florin Dumitrescu a câștigat o amuletă în ediția trecută

În ediția de luni a emisiunii, Florin Dumitrescu a intrat în posesia unei amulete și a reușit să rupp șirul de victorii a lui Cătălin Scărlătescu. Preparatul acestuia a fost jurizat de Nea Mărin, care s-a arătat încântat de ceea ce se afla în farfurie.

„Este o ocazie de fiecare dată când vin aici pentru că am ocazia să gust din preparatele lor. Câți români nu ar vrea să guste din preparatele chefilor? (…) La prima vedere, toate farfuriile arată foarte foarte bine. (…) Mi-au plăcut toate, dar faptul că eu de o lună și o săptămână nu am mâncat dulce decât numai măr copt, mi-a plăcut cel mai mult înghețata', a mărturisit Nea Marin, la Chefi la cuțite.

„Nu îmi vine să cred că am reușit să iau prima amuletă, atât de târziu', a completat Florin Dumitrescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton