Ce se întâmplă în căsnicia lui Vali Vijelie, după ce a fost surprins alături de o altă femeie: "E supărată rău de tot pe mine. Dacă nu vrea să mă ierte, mă gonește de acasă. Poate mi-a pus bagajele la ușă..."

 Calin Maria Bianca
.

Ce se întâmplă în căsnicia lui Vali Vijelie, după ce a fost surprins alături de o altă femeie. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vali Vijeli a fost fotografiat de către paparzzi zilele trecute în timp ce se plimba cu o altă femeie și avea gesturi tandre față de ea. Chiar dacă în primă fază a negat și a spus că totul este fake, acum a făcut primele declarații în care recunoaște că a greșit, dar și că soția este foarte supărată pe el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vali Vijeli a intrat în atenția tuturor după ce au apărut imaginile cu el și o altă femeie în presă și în mediul online. Nu a durat mult până când soția lui, Carmen Rusu, a reacționat și a spus clar că locuiesc împreună de dragul copiilor, dar și pentru confortul financiar. Ba mai mult, a precizat că drumurile lor s-au separat de mai mult timp, însă se pare că artistul așeaptă să-l ierte.

whatsapp-image-2024-05-08-at-16.09.05whatsapp-image-2024-05-08-at-16.09.05

Citește și: Cum a început relația dintre Vali Vijelie și soția lui: „Eu aveam 20 de ani și ea 15”. Carmen a declarat că s-au despărțit, după ce l-a văzut în compania altei femei

Citește și: Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, prima reacție după ce manelistul a fost surprins cu o altă femeie: „Eu stau cu el pentru confortul financiar. Fiecare va merge pe drumul lui' / Cum s-a apărat el

Citește și: Tinerii răniţi de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai au făcut reconstituirea drumului din noaptea tragediei: „Era singura lor alternativă, iar autorităţile locale sunt responsabile'

Citește și: Bianca Drăgușanu a petrecut Paștele cu Gabi Bădălău și familia acestuia. La începutul relației, ea nu a fost acceptată de părinții lui

Ce se întâmplă în căsnicia lui Vali Vijelie, după ce a fost surprins alături de o altă femeie

Recent, Vali Vijeli a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde a dezvăluit că a greșit prin ceea ce a făcut. A mărturisit că soția lui este foarte supărată pe el, așa cum nu a mai fost niciodată, chiar dacă nu este primul moment de infidelitate, însă speră să-l ierte.

Cel mai frumos sentiment e dragostea! Știi că și în Biblie scrie: Iubiți-vă, iubiți-vă mult! Iau toate asupra mea. Vrei să spun ceva? Care e fără de păcat să dea cu piatra în celălalt! Eu am vrut să fac bine la un om care trebuia să ajungă acasă. Pe domnișoară am ajutat-o să urce în mașină', a zis el.

Își dorește ca soția să-l ierte și să fie din nou o familie, fără surpărări, dar în același timp recunoaște că e posibil să aibă bagajale la ușă deja, chiar dacă au petrecut sărbătorile împreună,

Chiar s-a supărat rău de tot. Eu îmi cer iertare tot timpul în fața lui Dumnezeu, să mă ierte de păcate. Ea, dacă vrea să mă ierte, mă iartă. Dacă nu vrea, mă gonește de acasă. Să fiu sincer, nu știu, poate mi-a pus bagajele la ușă, vrei să facem rating aici?', a continuat el.

Vali Vijeli: „Nu beau, nu fumez, nu mă droghez, nu joc jocuri de noroc, a mai rămas una…'

Vali Vijeli știe că a greșit și regretă ceea ce a făcut, mai ales în fașa soției și a familiei, însă a precizat că acesta este 'defectul său'. A spus clar că nu are vicii, nu se droghează, nu consumă alcool și nici nu joacă la jocurile de noroc, însă de acest lucru nu se poate lăsa.

„Eu sunt cel mai cuminte, nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc, nu mă droghez, ce vrei? A mai rămas una. Nu există perfectul!', a spus artistul, fără a ezita.

În continuare, Vali Vijeli a povestit cum s-a întâmplat totul, precizând că se mai mereu are parte de „ispite„ în fața lui.

„Am cântat la Berărie și apoi am urcat cu băieții sus, la benzinărie, să bârfim puțin și s-a nimerit să fie o domnișoară mai mare puțin. Așa se nimerește tot timpul, ce vrei să zic? (…) Cred că niciodată nu s-a supărat atât de tare (n.r. – soția), e supărată rău de tot pe mine. A zis: Până când? Cât o ții așa?„, a mai spus Vali Vijeli.

Vali Vijeli a petrecut Paștele cu soția și copiii după momentul de infidelitate

Deși nu s-a împăcat cu soția lui și nu l-a iertat, Vali Vijelie a petrecut Paștele alături de ea, dar și de cei patru copii pe care-i au împreună, semn că orice s-ar întâmpla, în fața lor sunt mereu o familie unită și fericită.

Paștele a fost cu copiii, cu soția și cu copiii. Ea este foarte supărată. Da, vrei să mint?', a mai spus el în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton