Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Matei Negrescu: „Îmi place ideea de a fi bărbatul unei singure femei”. Actorul recunoaște că a suferit din dragoste / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

De când a devenit celebru, multe domnișoare au fost curioase să afle ce se întâmplă în viața lui Matei Negrescu. Ei bine, am aflat răspunsul chiar de la el, în noul număr al Revistei VIVA! Actorul din serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609 (Antena 1)', cunoscut și ca „ispita supremă' de la Insula Iubirii, ne-a dezvăluit că momentan este singur. Tot el ne-a spus că nu caută „the one', deoarece consideră că „e un concept care anulează orice şansă la o iubire reală'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

S-au temut fetele să se implice într-o relație cu tine de când ai apărut la „Insula Iubirii?

Nu. Din contră, am cunoscut multe care îşi doreau ceva serios, dar n-am fost eu încă pregătit pentru ceva mai de lungă durată. Nici acum nu ştiu cât de pregătit sunt, dar sunt dispus.

matei-negrescu-1matei-negrescu-1

Citește și: Matei Negrescu de la Insula Iubirii recunoaște că a fost ispită și în viața reală și că a înșelat: „N-am nicio jenă'. Ce s-a întâmplat între el și concurentele pe care le-a cucerit, după emisiune / EXLCUSIV

Citește și: Cum a ajuns Anda Sârbei să joace serialul în „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, de la Antena 1. Adevărul despre relația cu Matei Negrescu: „Nu cred în dragoste la prima vedere. Poate doar în îndragosteală' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată vila de peste un milion de euro a lui Călin Donca. Are 16 camere, salină, saună, piscină interioară, sală de sport și cinematograf

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Cristi din Banat, autorul piesei „Ca o apă cristalină'. S-a stabilit definitiv în Spania

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Matei Negrescu

Spuneai că pentru tine contează în primul rând aspectul fizic al unei femei. S-a întâmplat vreodată să fii dezamăgit de caracterul unei femei superbe din punct de vedere fizic sau, invers, să te atragă o femeie prin felul ei de a fi, deși inițial nu corespundea standardelor tale?

Da și da. Atractivitatea generală creşte sau scade direct proporţional cu atractivitatea caracterului. Cu toate astea, ca la orice casting, ca să fii chemat la proba de actorie, mai întâi trebuie să treci de proba înfăţișării.

Ai o iubită acum sau încă o mai cauți pe „the one?

Chiar în momentul ăsta, în care scriu, nu am iubită, nu. Nu caut „the one. E un concept cu o încărcătură oribilă, care cred că anulează orice şansă la o iubire reală. Pentru că „the one e o idealizare romantică, e partenera perfectă, ea nu există, pentru că nu e umană. E în lumea ideilor, e o proiecţie imatură a fanteziilor noastre copilăroase.

Matei Negrescu a suferit din dragoste

Cum e Matei Negrescu în dragoste? Bărbatul unei singure femei sau genul care experimentează toată viața, în încercarea de a o găsi pe cea mai potrivită?

Acum nici nu mai caut, sincer! Mă ocup de ale mele treburi şi proiecte, şi orice se întâmplă pe lângă în viaţa romantică în mod ideal îmi potenţează viaţa creativă şi nu-mi deviază cursul prea mult. Îmi place ideea de a fi bărbatul unei singure femei. Toată lumea asta a „dating-ului mă oboseşte.

Sunt curioasă dacă și „Ispita supremă a suferit vreodată din dragoste. Dar spune-ne detaliat, nu ne lua pe ocolite!

Evident că am suferit din dragoste. Deşi nu cred că „dragoste e tocmai cuvântul potrivit. Nu ştiu dacă asta e o treabă „scorpionească, dar pasiunea mea sunt obsesiile. Ştiu că e bolnăvicios şi, în ultima vreme, am explorat disconfortul ultimei obsesii până când s-a destrămat treptat, treptat. Uneori durează ani de zile. E mai uşor când te mai preocupă şi alte lucruri şi nu te gândeşti doar la pasiune şi intimitate.

Pur și simplu se întâmplă din când în când, foarte rar, să am senzația că vreau mai mult o anume persoană decât oricare alta şi că viața mea va fi infinit mai intensă lângă ea. Cumva are un sens, mă gândesc. În genul ăsta de context aş fi mai vulnerabil, aş avea mai multe de învăţat despre mine decât dacă aş rămâne cerebral, cum sunt de obicei. Întotdea una jocul e mai palpitant când miza e mai mare.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton