Ce se întâmplă în viața amoroasă a Teonei Stavarachi din serialul Groapa, de la PRO TV: „Am avut pe cineva cu aceeași profesie și...”. Actrița vrea să se căsătorească și să aibă copii / EXCLUSIV

.

Ați văzut-o deja în filmul „Ramon, iar din această toamnă, Teona Stavarachi, la doar 24 de ani, este protagonistă în mult așteptata producție PRO TV „Groapa. Cum de a avut acest noroc o tânără proaspăt ieșită de pe băncile facultății? Ei bine, aici nu este vorba doar despre noroc, ci și despre multă muncă, talent și pasiune nemărginită, iar Teona are pachetul complet, fără doar și poate. Haideți, așadar, să-i aflăm povestea! Iată ce se întâmplă în viața amoroasă a Teonei Stavarachi din serialul Groapa, de la PRO TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Acum este momentul cel mai potrivit să te întreb: un iubit ai în viața reală? Sunt curioasă dacă aveți
aceeași profesie… Întreb asta fiindcă e destul de greu să nu fii gelos în momentul în care-ți vezi partenera sărutându-se cu altul într-un film… Te-ai lovit de acest gen de situații?

În momentul de față, nu am pe nimeni. Am avut pe cineva cu aceeași profesie și, cu toate astea, din ambele părți au existat strângeri de stomac la gândul că ar putea exista această formă de interacțiune, doar că e mult mai ușor de trecut peste acest sentiment știind ce presupune meseria asta și având aceleași dorințe și scopuri în ce privește cariera.


Citește și: Imagini emoționante cu Mioara Roman în scaun cu rotile, plimbată de nepoata ei: „Isa a insistat să ieșim cu pe malul lacului'

Citește și: „Gestul tău este o prostie și o blasfemie'. Mariana Moculescu, mesaj dur pentru Loredana Groza, după ce a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu

Citește și: Cine este Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume, ce măsoară 62 de centimetri. Reacția juraților Chefi la cuțite când au văzut-o în platou: „Sunt șocat. Nu, nu e păpușă…’


Citește și: Irisha a ajuns de urgență la spital, în urma unui accident grav: „Am căzut cu capul de marginea unui scaun din lemn dur și ascuțit, în zona creierului mic'

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Teonei Stavarachi din serialul Groapa, de la PRO TV

Bănuiesc că nici pe tine, la un moment dat, nu te-au ocolit suferințele din dragoste… Care este lucrul pe care nu ești dispusă să îl ierți într-o relație și peste ce ai trecut de dragul partenerului, deși știai că nu e OK?


Nu îmi place să fiu mințită, să mi se ascundă lucruri, nu-mi plac jumătățile de măsură, nu-mi place atitudinea distantă, dar nici dependența. În schimb, sunt dispusă să iert foarte multe dacă simt că partenerul e sincer și vulnerabil în fața mea și trec/am trecut peste lucruri care poate că nu erau OK pentru că am simțit că merită, că există loc de mai bine și nu-mi pare rău pentru absolut nimic din acest punct de vedere.

Te vezi căsătorită, să zicem, în următorii 5 ani? Îți dorești copii? Apropo, ai fost cerută în căsătorie până acum?


Nu știu dacă în următorii 5 ani, dar da, mă văd căsătorită și îmi doresc și copii. În legătură cu următoarea întrebare… țin foarte mult la momentele frumoase pe care le-am avut în relațiile mele și cred că unele dintre ele sunt mai valoroase dacă rămân în intimitatea a ceea ce s-a întâmplat atunci.


Actrița vrea să se căsătorească și să aibă copii

Care a fost cel mai romantic moment pe care l-ai trăit până acum sau cea mai frumoasă declarație de dragoste? Ai avut parte așa de un moment… cinematografic?

Am avut parte de multe momente de genul ăsta, nu aș putea să iau unul singur și să îl scot în față, pentru că toate au însemnat foarte mult pentru mine în moduri diferite și perioade diferite din viața mea. Sunt o persoană destul de romantică în adâncul sufletului meu, cu toate că nu acționez ca atare, dar îmi place să am grijă ca momentele cu adevărat importante să rămână neatinse de umea exterioară.


În final, o să te rog să ne spui câteva lucruri care ți-ar plăcea să se știe despre tine!

N-am știut niciodată să vorbesc despre mine, acum îmi trec prin minte trei lucruri: faptul că recent am adoptat un motănel de care mă bucur foarte tare și care (evident) apare pe toate rețelele mele de socializare, faptul că îmi place cafeaua foarte tare și beau multă cafea și faptul că dorința mea cea mai mare este de a avea un motor cu care să călătoresc și să mă plimb în fiecare zi. Probabil că ar mai fi multe de zis… Ah! E amuzant că sunt 26 de întrebări și ziua mea de naștere e pe 26.


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Ștefan Banu, Instagram