Ce se întâmplă în viața lui Alexandru Ciucu, la un an de la despărțirea de Alina Sorescu. Designerul radiază de fericire: „Am mari emoții”

 Ifrim Georgiana
.

Ce se întâmplă în viața lui Alexandru Ciucu, la un an de la despărțirea de Alina Sorescu. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit după 12 ani de căsnicie, artista anunțând, recent, că apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor. Cele două fiice ale acestora, Ana Raisa și Elena Carolina, au rămas în grija mamei lor, însă foștii parteneri au custodie comună. Creatorul de modă a oferit câteva declarații despre schimbările din viața lui, care se reflectă, mai ales, în sfera profesională. Iată cu ce se ocupă Alexandru Ciucu după separarea de Alina Sorescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă în viața lui Alexandru Ciucu, la un an de la despărțirea de Alina Sorescu. În urmă cu un an, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au anunțat că divorțează, după 12 ani petrecuți împreună. Creatorul de modă și artista au continuat să se întâlnească în instanță pentru custodia și programul de vizită al celor două fiice. În luna martie, judecătorii au stabilit ca Raisa și Carolina să petreacă o săptămână cu mama lor și una cu tatăl, însă cântăreața a făcut apel, iar programul de vizită a fost suspendat.

ci9ci9

Citește și: Alina Sorescu exclude total împăcarea cu Alexandru Ciucu, tatăl fiicelor sale: 'Nici vorbă de așa ceva. Nu ne vom împăca niciodată…'

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prima apariție împreună după divorț, la școala fetelor. Încă se luptă în instanță pentru custodia și programul de vizită al copiilor

Citește și: De ce adoră Nicola să meargă cu trenul: 'Dacă ai nasul pe sus, și figuri…' / EXCLUSIV

Citește și: Delia e convinsă că suferă de ADHD: „M-am autodiagnosticat. Sunt agitată dintotdeauna'. Cum o afectează firea introvertită în vacanțe

Ce se întâmplă în viața lui Alexandru Ciucu, la un an de la despărțirea de Alina Sorescu

La un an de la despărțirea de Alina Sorescu, Alexandru Ciucu s-a concentrat pe carieră și a avut apariții tot mai rare. De curând, creatorul de modă a fost la Paris Fashion Week, unul dintre cele mai importante evenimente de fashion din lume. Atenția acestuia a fost îndreptată pe colecțiile aparținând caselor de modă mai mici, susținând că s-a întors cu energie bună și multă inspirație pentru proiectele viitoare.

Am fost la Paris Fashion Week cum merg aproape în fiecare an. Am văzut foarte multe lucruri interesante. Eu sunt mereu mai interesat la genul ăsta de evenimente de numele noi, nu de creațiile marilor case de modă. La ele putem vedea pe rețelele de socializare în toată lumea. Am venit de acolo cu energie, cu un vibe bun și cu inspirație', a spus creatorul de modă la Antena Stars.

Alexandru Ciucu se pregătește să lanseze prima colecție pentru dame

Alexandru Ciucu este recunoscut în lumea modei ca designer de custume bărbătești, fiind principalul furnizor al Casei Regale a României. Designerul se pregătește să lanseze prima colecție de damă și recunoaște că, în ciuda experienței de peste 20 de ani, încă îl încearcă emoțiile, mai ales că piața este dezvoltată și concurența acerbă.

„Așa cum am mai spus, pregătesc o colecție de damă. Prima mea colecție de damă și am mari emoții, mai ales că e prima oară și pot fi multe lucruri unde poți da greș. Piața în România este foarte ridicată, mai ales pe zona de damă este bine dezvoltată', a mai completat designerul vestimentar.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton