Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la aproape 1 an de când s-au bătut în plină stradă: „Are greșelile lui, dar își iubește copilul. Se va trezi în curând...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la aproape 1 an de când s-au bătut în plină stradă. Deși au divorțat cu mare scandal, se pare că relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a îmbunătățit considerabil. Impresara de fotbal a sărit în apărarea antrenorului, acuzat că nu l-a fi vizitat pe fiul său din septembrie, atunci când foștii soți s-au bătut în plină stradă, la Snagov. Iată cum descrie Anamaria Prodan despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și Bebeto!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la aproape 1 an de când s-au bătut în plină stradă. În luna septemrbie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui conflict violent, desfășurat în plină stradă. Câteva luni mai târziu, s-a finalizat procesul de divorț dintre ei, intentat de antrenorul de fotbal. Zilele trecute, Lurențiu Reghecampf și-a reziliat contractul cu Neftci Baku, echipă pe care o antrena din iunie 2022. În contextul schimbărilor din viața fostului soț, Anamaria Prodan susține că că acesta s-ar afla la „marginea prăspastiei' și a negat informația potrivit căreia nu și-a vizitat fiul din toamnă.

am11am11

Citește și: Ce relație există între Laurențiu Reghecampf și fiul lui, Bebeto, după divorț: „Nu m-a mai contactat!'

Citește și: Cum a reacționat Bebeto după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Trebuie să își respecte părinții”

Citește și: Dorina Florea, prezentatoarea de la TVR 1, este însărcinată și renunță la televiziune: „Burtica începuse să se vadă și la TV”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă mama lui Cabral și ce s-a întâmplat cu tatăl său biologic: „A fost vicecampioană mondială și europeană / L-am pedepsit…”

Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la aproape 1 an de când s-au bătut în plină stradă

De curând, sursele susțineau că Laurențiu Reghecampf nu l-ar fi vizitat pe Bebeto din septembrie. Anamaria Prodan a spulberat acuzațiile aduse la adresa fostului ei soț, susținând că antrenorul își sună fiul zilnic și îș vizitează ori de câte ori poate.

„Eu nu vreau să comentez așa ceva pentru că el este tatăl copilului meu. El vorbește și se vede cu copilul lui. Cine declară așa ceva, îi face foarte mare în rău lui Laurențiu. Lângă el sunt specimene de poveste, cunoscute în mediile de cea mai joasă speță a țării.

Laurențiu are greșelile lui, noi toți avem greșelile noastre, dar își iubește copilul, când are timp trece să îl vadă, vorbește zilnic cu el la telefon. Eu cred că Laurențiu se va trezi, în curând, își va face ordine în viață, căci acum, datoria alegerilor făcute, s-a prăbușit emoțional și profesional', a mărturisit Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Ce spune Anamaria Prodan despre demiterea lui Laurențiu Reghecampf de la Neftci Baku

În urmă cu câteva zile, Laurențiu Reghecampf și-a reziliat contractul cu Neftchi Baku, iar conform unei clauze de reziliere, antrenorul ar urma să primească suma de 100.000 de euro. Anamaria Prodan este de părere că fostul ei soț se află pe „marginea prăpastiei', iar cariera lui s-ar putea „prăbuși definitiv'.

„Într-adevăr, Laurențiu a ajuns la marginea prăpastiei astăzi, și trebuie să stea lângă copiii lui, să se încarce cu dragostea lor, numai așa poate să revină. Dacă nu, o să pierdem un antrenor mare, un antrenor într-adevăr fabulos, și o să vedem cum se prăbușește definitiv o carieră pe care eu am construit-o cu foarte mare greutate, în atât de mulți ani.

Când îți pierzi demnitatea și meseria, nu mai exiști nici ca bărbat, în ochii bărbaților sau a societății, iar dacă îți pierzi și meseria, te duci din ce în ce mai jos în fotbal, nu mai exiști, practic, pe nicăieri. Păcat de toată cariera lui și de imaginea pe care am construit-o 16 ani, dar fiecare își alege, doarme cum își așterne, și în viața este doar și doar despre alegeri făcute. Concluzia: cei ce roiesc astăzi pe lângă Laurențiu și aruncă vorbe de genul acesta, îi fac foarte, foarte mare rău', a mărturisit Anamaria Prodan, în exclusivitate la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton