Ce semnificație are numele ales de Laura Cosoi pentru cea de-a patra fiică. Aida i-a apărut în vis, acum doi ani: „Este un copil predestinat. Are menirea să bucure și să vindece”

.

Pe 29 iulie, Laura Cosoi a adus pe lumea cel de-al patrulea copil, tot o fetiță, și a dezvăluit ce nume special poartă. În urmă cu doi ani, Aida i-a apărut în vis, iar actrița a fost convinsă că destinul îi trimitea un semn. Pe rețelele de socializare a postat și prima fotografie cu nou-născuta, în dreptul căreia apare un mesaj plin de emoție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Duminică, Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au devenit părinți din nou. Actrița nu a dezvăluit sexul copilului până la momentul nașterii, așa că surpriza a fost și mai mare când a anunțat că are o fetiță perfect sănătoasă. Aida, a patra binecuvântare din familia lor, este un copil predestinat și i-a apărut actriței în vis în urmă cu doi ani.

Citește și: Laura Cosoi a publicat prima imagine cu cea de-a patra fetiță și a explicat de ce a ales numele Aida pentru micuță: „Am știut că va face parte din viață noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis'


Citește și: Cum trec Andreea Ibacka și Cabral peste momentele tensionate din cuplu: „Ne spunem uneori adevăruri cam nasoale, în glumă. Prietena mea, Laura Cosoi, confirmă…’

Citește și: Silviu Prigoană explică scandalul cu George Restivan și îl acuză că și-a dat fiul afară din casă: „Am chemat Protecția Copilului să constate că există un copil străin la mine. Băiatul cel mic al meu l-ar fi bătut pe….’

Citește și: CTP, după ce David Popovici a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Paris: „Printre epitete și comparații strălucitoare nu-și găsește locul o calitate a lui David care-l face unic. ‘Animalul’ sportiv…’


Ce semnificație are numele ales de Laura Cosoi pentru cea de-a patra fiică

Imediat după naștere, Laura Cosoi a postat o fotografie în care o ținea de mânuță pe fetița ei, Aida. Surpriza a fost și mai mare datorită faptului că a păstrat secretul privind sexul copilului până în ultima clipă: „Binecuvântarea vieții noastre! Mulțumim, Doamne!’.


Aida, a patra binecuvântare a familiei, poartă un nume cu o semnificație specială. În arabă, înseamnă „vizitatoare’ sau „a se reîntoarce’. Numele este cunoscut și datorită operei celebre „Aida’ a lui Giuseppe Verdi, în care personajul principal este o prințesă etiopiană captivă în Egipt. Aida, în tradiția italiană, înseamnă „fericire’, iar în latină se traduce prin „a ajuta’.


Aida i-a apărut în vis Laurei Cosoi

Laura Cosoi a povestit cum a ales numele fiicei ei, Aida, inspirată de un vis din urmă cu doi ani. Actrița a considerat destinul i-a trimis un semn, iar faptul că fetița s-a născut într-o zi de sărbătoare, duminica, i-a întărit convingerea că numele era predestinat.

„Duminică dimineață eram la slujba și când am ieșit, i-am spus lui Cosmin: Ce special mi se pare să naști un copil în zi sfânta de duminică!. Câteva ore mai târziu, în noaptea de 28 iulie, s-a născut Aida, natural, cu 4100 g și 54 cm.


Am știut că va face parte din viață noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis și mi-a spus că o să vină, că este fetiță noastră și că se numește Aida. Așadar, este un copil predestinat, iar numele înseamnă dar, reîntâlnire, a ajută, fericire. Știu că a venit cu un scop, așa cum vin copiii pe lume, să ne învețe lucruri … Aida este copilul dar și încă de când era în burtică a avut menirea să bucure și să vindece!

Mulțumim, Aida, că ne-ai ales pe noi și simt că surioarele te-au chemat! Probabil știu ele ceva! Când ne cuprindem copiii cu privirile știm că Dumnezeu este cu noi și nu contenim să îi mulțumim. Te iubim, Aida! Vă iubim Rita, Vera, Lara! Sunteți darul, pacea, lumina și muzica vieții noastre, spune Laura Cosoi, pe o rețea de socializare.

Sursa foto: Instagram