Ce sfat i-a dat Mihaela Geoană fiicei sale, Ana, înainte de căsătorie: "Același lucru l-am făcut și noi, eu și Mircea, încă de când eram tineri…". Ce părere are despre ginerele ei, Garrett Cayton/ EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Mihaela Geoană ne-a mărturisit, recent, ce sfat i-a dat fiicei sale, Ana, înainte de căsătorie. Tânăra s-a măritat cu soțul ei american, Garrett Cayton, anul trecut și trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste. Se pare că bărbatul a fost primit cu brațele deschise în familia Geoană, iar anul acesta au petrecut Paștele împreună, alături și de fiul lui Mircea și al Mihaelei Geoană.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Mihaela și Mircea Geoană sunt doi părinți mândri. Aceștia au împreună un fiu, pe nume Alexandru, și o fată, pe nume Ana-Maria. Anul trecut, a fost mare motiv de sărbătoare în familia lor, căci fata lor s-a măritat cu alesul inimii ei, un american pe nume Garrett Cayton.

ana-geoana-1ana-geoana-1

Într-un interviu exclusiv pentru viva.ro, soția lui Mircea Geoană ne-a dezvăluit ce sfat i-a dat fiicei lor înainte de a face marele pas. Mihaela Geoană ne-a mărturisit că a îndrumat-o pe fata ei, Ana, să păstreze o relație armonioasă cu socrii, iar, în același timp, să-și creeze și propriile sale tradiții alături de Garett, în noua lor familie. Spune Mihaela, la fel au făcut și ea și Mircea Geoană.

Citește și: Cum se înțelege Mircea Geoană cu ginerele american și părinții lui: „Sunt mai înstăriți decât noi. Au o afacere de familie în California'

Citește și: Fiica lui Mircea Geoană se răsfață în America, printre milionari. Cum s-a afișat Ana cu soțul ei, la un eveniment privat: „Un weekend frumos, celebrând dragostea”

Citește și: Cristina Șișcanu, reacție dură după ce a fost criticată că poartă haine bătrânești: „Așa sunt sătulă de prostul gust, nu mai tolerez… Apreciază doar paietele, genele alea false și acidul hialuronic băgat în buze…”

Citește și: Ecaterina Ladin susține alăptatul în public: „Cu ce se diferențiază hrănitul unui bebeluș de cel al unui om care mănâncă în mall sau pe stradă, de exemplu? Exact! Cu nimic. Ba, mai mult…”/ EXCLUSIV

Ce sfat i-a dat Mihaela Geoană fiicei sale, Ana, înainte de căsătorie

De asemenea, Mihaela Geoană a sfătuit-o pe fiica ei să păstreze o relație apropiată în continuare cu fratele ei, Alexandru, deși nu mai locuiesc în aceeași țară. Anul acesta, de Paște, Mircea și Mihaela Geoană i-au avut alături pe copiii lor de Paște și s-au bucurat împreună de clipele petrecute în familie. Vedeți imaginile în GALERIA FOTO.

„Sfatul pe care i l-am dat fiicei mele înainte de căsătorie a fost acela de a avea o relație armonioasă, bazată pe respect și afecțiune cu socrii, dar și acela de a crea propriile tradiții în noua lor familie. Același lucru l-am făcut și noi, eu și Mircea, încă de când eram tineri căsătoriți, iar atunci când au apărut copiii, am adăugat noi obiceiuri pe care le avem si acum.

Spre exemplu,de fiecare Crăciun, împodobim bradul toți patru, împreună, iar dacă s-a întâmplat ca Ana sau Alex să nu fie acasă, am împodobit tot 'împreună', folosind tehnologia, conectându-ne prin Zoom. Iar de Paște, am vopsit ouăle în același fel, fiecare în locul în care se afla. Anul acesta a fost unul deosebit de fericit, Paștele găsindu-ne pe toți împreună, la București.

De asemenea, am sfătuit-o pe Ana să rămână la fel de apropiată cu Alex, fratele ei, chiar dacă acum nu mai locuiesc în aceeași țară', ne-a declarat Mihaela Geoană, în exclusivitate.

Ce părere are Mihaela Geoană despre ginerele ei

Totodată, Mihaela Geoană ne-a spus și ce părere are despre ginerele ei. Soția lui Mircea Geoană are doar cuvinte de laudă la adresa lui Garrett și-l descrie drept un „băiat foarte educat, inteliget și organizat'.

Ginerele meu, Garrett, este un băiat foarte educat, politicos, inteligent și este foarte organizat. El este cel care planifică în cel mai mic detaliu toate vacanțele familiilor. Și, în plus, este cel mai potrivit și iubitor soț pentru fiica mea!', ne-a mai spus soția lui Mircea Geoană.

Mihaela Geoană a organizat cel mai mare eveniment din lume pentru lupta împotriva cancerului de sân

Imediat după Paște, Mihaela Geoană a plecat în Italia pentru cea mai mare cursă caritabilă din lume „Race for the Cure Roma', ediția a 25-a. Este vorba despre cel mai mare eveniment din lume pentru lupta împotriva cancerului de sân.

„Mihaela Geoană și Boardul Fundației Renașterea, cu sprijinul Ambasadei României în Italia au format echipa României la cea mai mare cursă caritabilă din lume – Race for the Cure Roma, ediția a 25-a. Startul a fost dat de Președintele Italiei.

La inițiativa Fundației Renașterea, cu sprijinul Ambasadei României la Roma, a fost creată Squadra della Romania, în care s-au înscris peste 200 români stabiliți in Italia. Race for the Cure Roma este cea mai mare cursă caritabilă din lume, eveniment la care au participat peste 150.000 persoane.

Președintele Republicii Sergio Mattarella a dat startul celui mai mare eveniment din lume pentru lupta împotriva cancerului de sân', se arată într-o postare pe Instagram.

Sursă foto: Arhivă personală, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton