Ispita Alin Simoiu de la Insula Iubirii dezvăluie ce simte, de fapt, pentru Bianca Giurcă, după ce s-au sărutat în emisiune: „Dacă ea, la bonfire, va spune că vrea să plece cu mine...”

 Calin Maria Bianca
.

Ispita Alin Simoiu de la Insula Iubirii dezvăluie ce simte, de fapt, pentru Bianca Giurcă, după ce s-au sărutat în emisiune. Are sau nu sentimente pentru ea?! Aceasta este întrebarea pe care toți telespectatorii emisiunii Insula Iubirii o au pe buze de câteva ediții bune la rând. Ce-i drept, cei doi se potrivesc de minune și par foarte apropiați, ba chiar au existat săruturi între ei și momente tandre. Totuși, ceea ce a declarat recent ispita Alin Simoiu a lăsat pe toată lumea fără cuvinte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ispita Alin Simoiu de la Insula Iubirii dezvăluie ce simte, de fapt, pentru Bianca Giurcă, după ce s-au sărutat în emisiune. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că după ce Marius Moise a anunțat că se desparte de ea chiar în cadrul emisiunii, Bianca Giurcă și-a dat frâu liber sentimentelor și s-a apropiat mai mult de ispita Alin Simoiu. Cei doi se înțeleg de minune și petrec mult timp împreună, ba chiar au ajuns să se sărute și să aibă parte de momente tandre în doi.

cine-sunt-bianca-si-marius-de-la-insula-iubirii-2023-cei-doi-formeaza-un-cuplu-de-mai-bine-de-trei-ani2-3cine-sunt-bianca-si-marius-de-la-insula-iubirii-2023-cei-doi-formeaza-un-cuplu-de-mai-bine-de-trei-ani2-3

Citește și: Bianca Giurcă și Marius Moise de la Insula Iubirii, împreună după ce s-au despărțit în cadrul emisiunii. Cum au fost fotografiați de către fani

Citește și: Cine este Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7. E mai tânără cu 10 ani decât iubitul ei și îl cunoaște din adolescență

Citește și: O mamă s-a aruncat cu cei doi copii de la geamul unui hotel, în Botoşani. Ce mesaj i-a transmis înainte soțului: „Sper să fii fericit fără noi'

Citește și: Marius Elisei exclude împăcarea cu Oana Roman, după ce au fost surprinși împreună la ziua fiicei lor: „Nu o să stau niciodată într-o relație de dragul copilului. Am alte planuri personale…'

Ispita Alin Simoiu de la Insula Iubirii dezvăluie ce simte, de fapt, pentru Bianca Giurcă, după ce s-au sărutat în emisiune

Se vede cu ochiul liber faptul că Bianca Giurcă îl place foarte mult pe Alin Simoiu, însă și el i-a spus în față faptul că este îndrăgostit de ea. Ba mai mult, inclusiv ispitelor masculine le-a spus în repetate rânduri că o place și își dorește să formeze un cuplu împreună. Totuși, se pare că doar și-a luat rolul de ispită în serios și nimic nu era, de fapt, real. În ultima ediție difuzată pe micile ecrane i-a recunoscut lui Ahmad Daas faptul că totul este doar un joc.

„Cred că e cinci dimineața, dar vreau să te înțeleg. Tu vrei fata sau te prostești? Să mor eu… că m-ai păcălit, că ești îndrăgostit. Să mor eu acum, că tu te prostești. Stai să-ți văd fața. Vorbești serios? Te prostești? Ce-am făcut cu tine?!', i-a spus Ahmad Daas lui Alin Simoiu.

Are sau nu sentimente pentru ea?!

Toți au crezut că ispita Alin Simoiu chiar s-a îndrăgostit de Bianca Giurcă, însă adevărul este cu totul și cu totul altul. A dezvăluit că doar se prostește și nu s-a implicat cu adevărat din punct de vedere sentimental, însă cu toate astea, știe cât de mult îl place Bianca, așa că dacă ea o să aleagă să meargă cu el acasă, nu se opune acestei decizii, tocmai fiindcă vrea să o susțină și să-i fie alături în perioada grea care urmează.

„Îți spun mâine! Te-ai prins! Da (n.r.: mă prostesc). Dar dacă ea, la bonfire, va spune că vrea să plece cu mine, o să o iau cu mine. Vreau să am grijă de ea, Ahmad!', i-a răspuns Alin Simoiu.

Alin Simoiu a dat de înțeles că este îndrăgostit de Bianca Giurcă

Mai multe ispite masculine au încercat să o cucerească pe Bianca Giurcă la Insula Iubirii, însă se pare că doar Alin Simoiu a tras lozul câștigător și a făcut-o să uite de Marius Moise și să fie mai fericită ca niciodată. Și-a pus încrederea în el, mai ales când el a tot spus că este îndrăgostit de ea în repetate rânduri, însă dezvăluirile făcute de el recent a întrecut orice așteptare. Este clar că și-a jucat rolul foarte bine dacă privim la mărturisirile lui din urmă cu mai multe ediții.

„Ce frumos ne-am jucat astăzi! E un joc aici… S-au complicat lucrurile… M-am îndrăgostit! Nu mai pot Ahmad! O să crape inima în mine dacă nu o să fiu cu ea. D a(n.r.: vorbesc serios). Sunt îndrăgostit', le-a spus Alin Simoiu atunci celor două ispite masculine.

Sursă foro: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton