Ce spun Armin Nicoară și Claudia Puican despre căsnicia nașilor lor, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan: „Chiar mă mir cum poate să reziste”

 Ifrim Georgiana
.

În ultimele luni, Armin Nicoară a fost implicat într-un scandal de proporții cu Georgiana Lobonț, după presupusul divorț al acesteia. Potrivit saxofonistului, artista ar fi fost deranjată de faptul că el a făcut declarații despre problemele din căsnicia ei. La polul opus, nașa acestuia a negat conflictul dintre ei, ținând să sublinieze că nu ar permite degradarea relației cu finii. Recent, Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut noi dezvăluiri despre căsnicia nașilor lor, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Iată în ce relații sunt cei doi acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Armin Nicoară a postat o fotografie în care apare alături de Georgiana Lobonț și soția lui, Claudia Puican, dând de înțeles că relația lor s-a îmbunătățit și că au dat uitării conflictul avut recent. Cei trei artiști au participat la filmările unei emisiuni care urmează să fie difuzată în perioada Paștelui. Recent, saxofonistul și Claudia Puican au făcut noi declarații despre mariajul nașilor lor, susținând că nu-și doresc s-o supere pe Georgiana Lobonț.

ar9-2ar9-2

Armin Nicoară a avut o reacție după ce s-a speculat că ar avea o implicare în presupusul divorț dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Saxofonistul s-a apărat spunând că își iubește soția, pe Claudia Puican, și că nu a „distrus familia nimănui'.

Citește și: Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au împăcat, după scandalul divorțului. Cum au fost surprinși împreună: „S-au unit puterile'

Citește și: Săndel Mihai, fratele Andrei, și Armin Nicoară sunt în plin scandal: 'Măi, fraților, el mimează! Nu mă așteptam să mă înjosească…'

Citește și: Ana Morodan, primele declarații după ce i-a fost suspendat carnetul și a fost reținută de Poliție pentru 24 de ore: „Într-adevăr, am făcut o greșeală”

Citește și: Cum au sărbătorit Cătălin Bordea și Nelu Cortea, după ce au câștigat finala America Express: „Zici că era Revelionul. Trebuia să facem împreună, dar…

Ce spun Armin Nicoară și Claudia Puican despre căsnicia nașilor lor

Claudia Puican spune că nu-și dorește s-o supere pe nașa ei, Georgiana Lobonț, prin prisma declarațiilor pe care le face. Se pare că mariajul artistei cu Rareș Ciciovan decurge cât se poate de bine, potrivit celor declarate de soția lui Armin Nicoară.

„Noi nu știm ce să spunem, că noi nu vrem să o supărăm că este nașa noastră, dar nici nu putem să nu spunem nimic. Ea știe cel mai bine care este situația dintre ea și soțul ei. Într-adevăr, ei se înțeleg foarte bine, se iubesc, chiar mă mir cum Georgiana poate să reziste cu cariera de artist, să fie și mamă, să aibă grijă și de casă', a declarat Claudia Puican.

Armin Nicoară: „Dacă eram cu ei în pat, atunci poate știam și dedesubturile'

De cealaltă parte, Armin Nicoară susține că nu cunoaște dedesubturile căsniciei dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Artistul a precizat că nu știe dacă presupusul divorț ar fi reprezentat o strategie de marketing.

„Ea s-a luat de mine că de ce am ieșit în presă și am declarat tot ce am declarat. Dacă ne aducem aminte de declarația mea, eu doar mi-am luat apărarea. Toată lumea a dat vina pe mine, dar eu vreau să lămuresc situația, să știe toată lumea! Eu nu m-am băgat între ei! Ea e nașa mea, eu dacă colaborez cu ea, atunci e strict colaborare.

De ce să fie strategie de marketing? Eu nu vreau să mă bag! Știți cum e, dacă eram cu ei în pat, atunci poate știam și dedesubturile. Dacă se întâmplă ceva cu ei noaptea, eu nu pot să știu', a spus cântărețul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton