Ce spun Bella Santiago și Ionuț Grigore despre banii strânși la nunta lor: „Am scos tot din plicuri. Am avut persoane care...”

 Ifrim Georgiana
.

Pe 26 mai 2023, Bella Santiago și Ionuț Grigore s-au căsătorit religios și au făcut o petrecere spectaculoasă, la care au participat sute de invitați. Cei doi au făcut cununia civilă în anul 2017, însă au mai așteptat câțiva ani pentru a-și uni destinele și în fața lui Dumnezeu. Recent, cântăreața originară din Filipine a făcut câteva declarații despre darul de nuntă, susținând că o parte din bani i-a folosit deja pentru a-și acoperi cheltuielile necesare organizării evenimentului. Iată ce spune Bella Santiago despre petrecere și ceremonia religioasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În 2016, Bella Santiago s-a stabilit în România și l-a cunoscut pe Ionuț Grigore, care i-a devenit soț un an mai târziu. În urmă cu trei zile, cei doi au făcut cununia religioasă și petrecerea de nuntă, având alături sute de invitați, din rândul prietenilor și familiei. Soții și-au celebrat iubirea la un restaurant de lux din Capitală, iar cei care le-au fost alături au avut parte de surpriză după surpriză.

be10be10

Recent, Bella Santiago a făcut primele declarații despre modul în care a decurs nunta ei. Câștigătoarea „X Factor' 2018 a susținut că evenimentul s-a desfășurat potrivit așteptărilor ei, catalogându-l drept unul de „succes'. De cealaltă parte, Ionuț Grgore spune că nu au numărat banii primiți un dar, căci nu acesta a fost scopul lor.

Citește și: Bella Santiago și Ionuț Grigore s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia religioasă, cu rochia de mireasă spectaculoasă

Citește și: Bella Santiago se mărită vineri. De ce va lipsi mama artistei de la nuntă: 'A spus că vine, apoi…' Solista i-a pregătit viitorului soț un cadou special / EXCLUSIV

Citește și: Reacția Ginei Matache după ce fostul ginere, Răzvan Miheț, s-a afișat cu Sore la nunta lui Smiley: „Nu mă pot băga în viața copiilor”. Și Delia a fost prezentă la eveniment

Citește și: De ce a lipsit Sorin Bontea de la nunta cuplului Smiley – Gina Pistol: „N-am avut ce să fac. Mai sunt și probleme…”

Ce spune Bella Santiago despre banii strânși la nunta cu Ionuț Grigore

Deși au trecut câteva zile de la nuntă, Bella Santiago și Ionuț Grigore nu și-au numărat banii primiți în dar de la invitați. O parte din sumă a fost deja folosită pentru a plăti cheltuielile necesare organizării, însă cei doi soți au subliniat că nu au dorit să creeze un „disconfort' invitaților vorbind despre costul meniului.

„Nu am ținut cont de asta, dimineață chiar nu m-a interesat. Am scos tot din plicuri, ca să fac plățile și nici nu am stat să număr. Nu pentru asta am făcut, pentru mine, chestia asta e de business, să plătești mai departe că ai ceva de plată, dar în rest nu ne-a interesat. Chiar am avut persoane care ne întrebau cât este meniul. Am zis că nu este vorba despre asta, fiecare dă cât poate. Nu voiam să creez un disconfort nimănui, îmi doream doar să fie alături de noi. (…)

Prețul meniului a fost 130 de euro. Totul a fost special, am avut review-uri foarte bune și asta mi-am dorit de la început. Mi-am dorit să nu fie risipă și o alegere boring (n.r. plictisitoare). M-am focusat foarte tare pe meniu, s-au mâncat aperitivul, peștele, pulpa de rață de la friptură. Am avut după pește și un sushi bar, unde au putut să guste și din sushi', a spus Ionuț Grigore, potrivit unica.ro.

Bella Santiago și Ionuț Grigore, despre luna de miere

Bella Santiago și Ionuț Grigore nu și-au planificat încă luna de miere, susținând că urmează să ia o decizie în acest sens.

„Nu am stabilit încă, rămâne să decidem în perioada următoare', au spus ei.

„Slujba de la biserică a fost un moment plin de emoție. Bella a avut un moment în care a lăcrimat, ca și mine, dar ne-am adunat repede, pentru că au fost emoții de bucurie. Eu nu am făcut trecerea la catolici, a fost o cununie mixtă, pe care am făcut-o în biserica catolică. Ceremonia mi-a plăcut foarte mult, dar Dumnezeu este același pentru toți', a explicat Nicolae Ionuț Grigore.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton