Ce spune Bianca Drăgușanu despre o posibilă împăcare cu Gabi Bădălău. Susține că afaceristul a căutat-o când era în vacanță cu noua iubită: „Mi-a dat mesaje, dar și eu l-am sunat. Mi-a transmis non-stop că mă iubește, că…”

.

Bianca Drăgușanu a vorbit pentru prima dată despre o posibilă împăcare cu Gabi Bădălău. Blondina a scos la iveală detalii „picante' după despărțirea lor. Aceasta susține că omul de afaceri ar fi căutat-o, prin telefon, în timp ce el era în vacanță, în Grecia, cu Daria, cea care i-ar fi acum noua iubită. Iată ce i-ar fi spus afaceristul prin mesaje vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!


Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit după aproximativ trei ani și jumătate. Deși relația lor a fost presărată de separări și împăcări, aceștia au lăsat să se înțeleagă că de această dată ruptura este definitivă. După ce și-au spus „adio’, afaceristul a acuzat-o pe blondină de infidelitate, susținând că l-ar fi înșelat cu medicul estetician Auday Al-Ahmad. La scurt timp, el și-a făcut apariția la petrecerea VIVA! la brațul unei rusoiace pe nume Daria, despre care s-a spus că ar fi noua lui iubită. Cu toate acestea, el a ținut să menționeze că nu e în prezent într-o relație.


Citește și: Gabi Bădălău a plecat în vacanță cu Claudia Pătrășcanu și copiii lor la Paris, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Albumul vieții noastre…’. Cum s-au afișat

Citește și: Bianca Drăgușanu, întâlnire neașteptată în același restaurant din Capitală cu Gabi Bădălău și fostul soț, Alex Bodi: „Suntem oameni care s-au iubit la un moment dat. Nu pot să…’ / Ce i-a transmis fostului iubit


Citește și: Ce notă a luat Radu Drăgușin la Bacalaureat. Fotbalistul de la echipa Națională a României a obținut o medie impresionantă: „Și școală, și sport…’

Citește și: Cabral și Andreea Ibacka își vând casa de la mare. Cum arată imobilul: „Pe noi ne-a convins s-o cumpărăm în primele 5 minute’

Ce spune Bianca Drăgușanu despre o posibilă împăcare cu Gabi Bădălău

Acum câteva zile, Gabi Bădălău a dus-o pe Daria în vacanță, în Mykonos. Bianca Drăgușanu a susținut, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2, că, în timpul escapadei, afaceristul ar fi căutat-o. Potrivit spuselor ei, acesta i-ar fi spus că o iubește și că îi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat între ei. De asemenea, blondina recunoaște că și ea l-a sunat, pentru a discuta.


„Sunt bine. Este singura stare în care îmi dau voie să fiu. El mi-a dat mesaje din vacanță, dar și eu l-am sunat pe el. Aș prefera să nu mai vorbesc detaliile astea. Prea ne spălăm rufele în public. În toată perioada am vorbit prin intermediari.

Nu știu dacă el își cere scuze pentru ceva, dar, evident, chiar și atunci când era plecat în vacanță a vorbit cu mine, mi-a transmis non-stop că mă iubește, că e rănit, că suferă. Această fată cu care a fost în vacanță a fost o victimă și ea, că nu știa ce se întâmplă, nu știa în ce se bagă’, a mărturisit Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2.


Bianca Drăgușanu, atac către Gabi Bădălău: „Mi-ai dovedit că nu ești un bărbat nici pe departe inteligent’

Bianca Drăgușanu a mai afirmat faptul că de această dată este sigură că totul s-a încheiat întrea ea și Gabi Bădălău și că nu a fost vorba doar despre o ceartă. Acesta spune că acuzațiile pe care omul de afaceri le-a făcut la adresa ei a făcut-o să înțeleagă că nu el este alesul.


„Cred că în momentul de față, relația dintre noi nu știu dacă este consumată, dar sentimentele există, nu le ștergi ușor de pe o zi pe alta. Relația s-a încheiat. Sunt sigură că de data asta s-a încheiat și nu a fost doar o simplă ceartă. Este despărțirea finală. Nu cred că mai are cum să repare vreodată, chiar dacă eu acum vorbesc cumva din orgoliu. Nu ai cum să faci ce a făcut el, indiferent ce aș fi provocat eu, ce aș fi dat eu de înțeles, ce i-aș fi făcut eu.


Nu ai cum să faci lucrurile pe care le-ai făcut tu. Mi-ai dovedit că nu ești un bărbat nici pe departe inteligent, așa cum te credeam, nici pe departe matur și mi-ai dovedit că nu ești bărbatul pe care mi-l doream făcând toate lucrurile astea. Tu pleci cu una în vacanță și spui în stânga și în dreapta că mă iubești, că te-am distrus, că, vai, ce îndrăgostit ești și cât m-ai iubit’, a mai vedeta.

Sursă foto: Instagram