Cum se apară Bianca Drăgușanu după ce a fost ridicată de mascați pentru evaziune fiscală: „Nu am avut nicio implicare în...” / A stat doar 30 de minute la audieri

 Ifrim Georgiana
.

Bianca Drăgușanu a oferit primele declarații după ce a fost ridicată de mascați pentru evaziune fiscală. Blondina a fost dusă la audieri și este suspectată că a adus haine din Turcia, pe care le-a vândut în România ca fiind de lux, fără a declara veniturile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

La primele ore ale dimineții, Bianca Drăgușanu s-a trezit cu mascații la ușă, care i-au percheziționat casa și atelierul de croitorie. Aceasta a fost dusă la audieri la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice (SICE) sector 4, București, fiind suspectă într-un dosar de evaziune fiscală. Alături de alte trei persoane, vedeta este acuzată că ar fi vândut haine aduse din Turcia, sub marcă proprie, fără să declare veniturile.

draa10draa10

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a fost ridicată de mascați pentru evaziune fiscală: „Nu doresc răul nimănui și…”

Citește și: Bianca Drăgușanu, anul trecut: „Din afacerile pe care le conduc, am dările plătite la stat, nu am datorii. Câștig peste 10.000 de euro pe lună”. Astăzi este cercetată pentru evaziune fiscală

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au dat uitării scandalurile de dragul celor doi băieți: „Las lucrurile să vină de la sine. Comunicăm, dar acum copiii au crescut și…' / Afaceristul este în vacanță cu ei și familia sa

Citește și: Motivul pentru care Daiana de la Insula Iubirii este foarte geloasă pe Rareș, iubitul ei: „A avut o copilărie grea. Tatăl ei a abandonat-o. Eu am fost mamă, tată…'

Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost ridicată de mascați pentru evaziune fiscală

După perchezițiile la domiciliu și audieri, Bianca Drăgușanu oferă primele declarații despre dosarul de evaziune fiscală care o vizează. Blondina se apără și spune, asemenea avocatului său, că nu are nicio implicare în activitatea societății respective și că a fost, la un moment dat, imaginea brandului de lux. Potrivit acesteia, audierile ar fi durat aproximativ 30 de minute.

„Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia', s-a apărat vedeta într-o declarație pentru click.ro.

Avocatul vedetei a făcut, în cursul dimineții, declarații similare cu cele Biancăi Drăgușanu.

„Cât timp este o anchetă în desfășurare, noi nu putem comenta. Doamna Bianca Drăgușanu nu este administratorul societății, ea nu s-a ocupat niciodată de activitatea acestei societăți. Este adevărat că ea a fost la un moment dat imaginea acestei societăți. Bianca Drăgușanu va sta la dispoziția organelor competente oricând, cu orice informație va fi necesară, de fiecare dată când va fi solicitată', a declarat reprezentatul ei legal pentru spynews.ro.

Bianca Drăgușanu, acuzată că a vândut haine din Turcia fără se declare veniturile

Încă de la primele ore ale dimineții, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații a Criminalițății Economice au descins în locuința Biancăi Drăgușanu. Vedeta este suspectată de evaziune fiscală, fiind acuzată că aduce haine de lux din Turcia (blănuri, geci de piele, paltoane etc) și le vindea prin intermediul firmei ei – Bella Farfallina SRL, fără a declara la stat veniturile încasate (peste două milioane de lei )- prejudiciul statului fiind estimat la 332.000 de lei. Activitățile ilegale s-au desfășurat în perioada 2017-2023, iar hainele erau vândute exclusiv online – pe site-ul magazinului – atât în România, cât și în străinătate.

„Astăzi 18 iulie 2024, începând cu ora 07.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 4 pun în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

În fapt, în perioada 2017- 2023, patru persoane, având calitatea de administratori ai unei societăți comerciale, ar fi omis să evidențieze în documentele contabile și să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux.

Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 332.000 de lei. În vederea administrării materialului probator, în cursul acestei dimineți, sunt puse în executare șase mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, emise pe numele banuitilor.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală„.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton