Ce spune Claudia Iosif (Babs) despre o împăcare cu Dorian Popa, după ce au fost surprinși împreună la aniversarea ei: „Avem o legătură foarte bună. Suntem...”

 Ifrim Georgiana
.

La începutul lunii noiembrie, Claudia Iosif anunța că nu mai formează un cuplu cu Dorian Popa, după luni întregi de speculații. Cei doi au rămas în relații bune, ba chiar au fost surprinși împreună la aniversarea de 41 de ani a tinerei. Tot ea a făcut acum declarații și despre o posibilă împăcare cu celebrul vlogger.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Iosif, cunoscută drept „Babs', și Dorian Popa au format un cuplu timp de 11 ani. Cei doi s-au despărțit în luna noiembrie a anului trecut, însă au continuat să se susțină și să-și fie alături în momentele importante. Invitat în podcastul lui Teo Trandafir, celebrul vlogger spunea că separarea e definitivă și nu mai există cale de împăcare pentru între ei. Nu la fel de radicală a fost și Claudia Iosif, care a descris legătura lor ca fiind „foarte bună', și a dat de înțeles că lasă viitorul s-o surprindă.

do10do10

Citește și: Cum a petrecut Claudia Iosif (Babs) primul Valentine’s Day fără Dorian Popa, după despărțire. Bruneta s-a dezlănțuit în club cu Ema Uta

Citește și: În ce relații au rămas Dorian Popa și Claudia Iosif după despărțire: „Lucrurile nu s-au terminat ca-n basme. Am avut maturitatea necesară să înțelegem că…' / De ce a mers la ziua ei de naștere

Citește și: Gheboasă, reacție după ce a fost prins de DIICOT cu canabis: „Eu sunt un fost consumator, am fumat și eu un joint de marijuana. Am fost acuzat de…”

Citește și: Ce a apărut la mormântul Mioarei Roman, la o săptămână de la funeralii. Oana Roman a rămas surprinsă: „M-am dus la cimitir după parastasul de 9 zile și…”

Ce spune Claudia Iosif (Babs) despre o împăcare cu Dorian Popa, după ce au fost surprinși împreună la aniversarea ei

La câteva luni de la despărțire, Claudia Iosif (Babs) a vorbit despre o eventuală împăcare cu fostul ei iubit, Dorian Popa. Bruneta a descris relația lor ca fiind foarte bună, mai ales că au evoluat împreună în cei 11 ani de relație, ba chiar a lăsat să se înțeleagă că ar acorda o a doua șansă poveștii lor.

„Avem o legătură foarte bună. Chiar dacă ne-am despărțit. O legătură pe care nimeni și nimic nu o poate rupe. Am crescut împreună pe ambele planuri. Momentan, așa stau lucrurile. Suntem despărțiți. Vom vedea însă pe viitor, ce va vrea Dumnezeu. În rest, pot spune că sunt foarte bine', a declarat Claudia Iosif pentru Cancan.

Dorian Popa: „S-a încheiat tot'

Invitat în podcastul lui Teo Trandafir, Dorian Popa a spus că relația cu Claudia Iosif s-a încheiat definitiv. Artistul încă suferă după despărțire, însă nu a părut deschis la ideea de a mai acorda o șansă poveștii lor de dragoste.

„S-a încheiat de tot. Ustură în suflet, dar trebuie să înțelegem că la un moment rănile se și închid. Dacă te gândești în mod constant la rana ta, cred că se va închide mai greu. Trebuie să ne asumăm faptul că în viață trebuie să mergem mai departe', a spus volggerul în podcastul lui Teo Trandafir.

De ce s-au despărțit Dorian Popa și Claudia Iosif

Dorian Popa și Claudia Iosif au rămas prieteni după despărțire. Potrivit artistului, separarea lor a fost provocată din cauza diferențelor privind planurile de viitor.

„Eu cred că poate să existe prietenie. Poate nu e prietenia aia la cataramă, dar un soi de amiciție, bazată pe respect și pe anii ăia mulți care s-au consumat între două entități trebuie să existe. Ar fi penibil acum să vin să spun că lucrurile s-au terminat ca-n basme, nu s-au terminat ca în basme, dar asta nu înseamnă că după ce am realizat că s-au terminat nu putem să nu ne scuturăm un pic, să ne dăm două palme și să spunem dacă s-au terminat, de ce să continuăm?

Anii, de multe ori, trec peste noi și lucrurile nu mai coincid. Oamenii nu mai au interese comune, se schimbă, poate își doresc alte lucruri în viață și eu cred că noi am avut maturitatea necesară să înțelegem că drumurile noastre nu mai coincid la fel de bine', a spus artistul în podcastul lui Radu Țibulcă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton