Romică Țociu, despre relația dintre Iulia Albu și iubitul ei, după ce s-au certat la America Express: „A fost bombă! Ei au...”

 Ifrim Georgiana
.

Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, formează una dintre echipele care concurează în emisiunea „America Express', difuzată la Antena 1. De curând, comediantul a făcut câteva declarații din culisele show-ului de aventură și recunoaște că au existat momente când a simțit că nu mai poate continua cursa, însă prezența fiului său l-a motivat și i-a dat putere să meargă mai departe. Iată ce spune Romică Țociu despre parcursul cuplului Iulia Albu – Mike la „America Express'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Romică și Cătălin Țociu formează una dintre cele nouă echipe de la „America Express- Drumul Soarelui'. Deși este adeptul provocărilor, comediantul recunoaște că show-ul i-a testat limitele și l-a adus în punctul în care a vrut să renunțe la cursă. Cu toate acestea, fiul lui a fost competitiv și determinat să parcurgă cât mai mult din traseu, reușind, astfel, să le țină echipa unită. Romică Țociu a făcut câteva declarații și despre parcursul cuplului format din Iulia Albu și Mike, protagoniștii unor conflicte de amploare în cadrul competiției.

om3om3

Citește și: Cine este Romică Țociu de la America Express 2023. Drama prin care a trecut alături de soția sa

Citește și: Cine este Cătălin Țociu de la America Express 2023. Are 26 de ani și este pasionat de gastronomie

Citește și: Aris Eram, fiul Andreei Esca, și Laura Giurcanu formează un cuplu. Au fost surprinși de paparazzi sărutându-se cu patos, în mașină, după America Express

Citește și: „Au intrat dracii în el. Am locuit fiecare în altă casă, complet separați'. Iulia Albu și Mike, scandal uriaș după America Express. Vedeta l-a dat afară din locuință și s-au despărțit o perioadă

Ce spune Romică Țociu despre conflictele dintre Iulia Albu și iubitul ei, la America Express

Iulia Albu și Mike au intrat în atenția publicului după difuzarea primelor episoade ale emisiunii „America Express'. Tensiunile dintre cei doi s-au ivit destul de repede, astfel că au fost intens criticați de cei de acasă. Romică Țociu a comentat parcursul lor și spune că vedeta a fost destul de calmă, în contrast cu partenerul ei, care a fost mai irascibil. Chiar și așa, comedinatul este de părere că cei doi se completează perfect și fac o echipă pe cinste.

„Iulia era zen, a fost bombă! Nu am știut că Mike a fost așa de irascibil, dar ei au fost și sunt o echipă foarte mișto. S-a legat o prietenie mai strânsă, chiar dacă eu o știu pe Iulia de când era mai mică. Oricum s-a legat o prietenie între noi toți. Toată lumea a fost de gașcă! Nu pot să spun că a avut cineva fițe.

Puținele clipe frumoase le-am trait la maxim împreună cu ei. Aș repeta experiența doar dacă aș avea cazarea, mâncarea asigurată și să nu am un rucsac de 15 kilograme în spate. Am carat acel ghiozdan de dimineața până seara. Cel mai complicat lucru mi s-a părut să găsim cazare. E foarte greu să bagi doi străini în casă!', a mai spus actorul pentru Playtech Știri.

„Cătălin a fost busola mea'

Romică Țociu a vorbit și despre parcursul lui și al lui Cătălin la „America Express'. Comediantul recunoaște că au existat momente când a vrut să cedeze, însă prezența fiului său l-a ajutat să le depășească.

„Când revăd întâmplările, prin ce am trecut, e un sentiment extraordinar! Nu știu cum am avut puterea să trec prin acele probe și cum am putut să le duc până la capăt. A fost o experiență extraordinată.

Știam de la început că este cam grea, dar acolo s-a înmulțit greul cu 10. Proba cu blugii a fost o bombă! Ajunsesem la grămada aceea cu blugi, mi-a trecut prin minte că vom face niște blugi, dar nu să îi îmbrăcăm și să îi purtăm toata ziua. A fost atât de îngrozitor, dar nu aveam ce să facem. La un moment dat, nu mai aveam respirație.

Noroc cu Cătălin. El a fost busola mea. Eu am mai înjurat, el a fost calm. Dacă nu devii echipă, nu poți să duci la capăt toate provocările. Acum e doar începutul, dar nu știți ce va fi!

Au fost momente când am vrut să renunț, jur! Nu doar eu, dar sunt alții mai tineri decât mine și i-au lăsat nervii imediat!', a adăugat el, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton