Ce spune soția lui Andrei Duban despre transformarea actorului, după ce a slăbit 30 de kilograme: „Mai are puțin și...”

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu aproximativ un an, Andrei Duban a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului. De atunci, actorul a slăbit 30 de kilograme și spune că intervenția făcută i-a schimbat viața în totalitate. De cealaltă parte, Grațiela, partenera de viață a acestuia, spune că are „un soț model' și este uimită de schimbarea prin care a trecut. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anul trecut, Andrei Duban a decis să-și facă o operație de micșorare a stomacului, iar astăzi spune că este mulțumit de rezultatele pe care le-a obținut. Înainte de intervenția chirurgicală, actorul ajunsese să căntărească aproximativ 103 kilograme, iar în aproximativ doi ani de atunci, a slăbit aproximativ 30 de kilograme. Pe lângă faptul că și-a schimbat întreaga garderobă, Andrei Duban spune că este „alt om' și are un tonus excelent.

gra12gra12

În urma unor investigații amănunțite, Andrei Duban a făcut o operație de gastric sleeve. Mai apoi, actorul a recunoscut că și-a recăpătat încrederea în el, așa că depune mai mult efort în a-și alege hainele și a e asorta. La rândul ei, soția acestuia este mândră de rezultate, ținând să puncteze că actorul mai are puțin și va purta aceeași mărime ca ea.

Citește și: La ce gest radical a recurs Andrei Duban, pentru a-și cuceri soția: „Voiam să știe cât de mult o iubesc, așa că…”

Citește și: „N-am fost ușă de biserică. Ea o să îmi pună capacul la mormânt'. Ce compromisuri a făcut Andrei Duban după ce s-a căsătorit cu soția lui, Grațiela

Citește și: Gabriela Prisacariu și Dani Oțil nu vor respecta nicio tradiție la nunta lor: „Spre dezamăgirea părinților…”

Citește și: Theo Rose, după ce a fost fotografiată în timp ce-l îmbrâncea pe Anghel Damian: 'Am avut un moment de paranoia și atunci…'

 Ce spune soția lui Andrei Duban despre transformarea actorului

Grațiela, soția lui Andrei Duban, l-a susținut pe actor atunci când a decis să facă o operație de micșorare a stomacului. Aceasta spune că este mândră de progresul partenerului ei, descriindu-l drept un „soț model'. Mai în glumă, mai în serios, Grațiela a punctat că Andrei Duban va ajunge la greutatea ei, având în vedere numărul impresionant de kilograme pe care le-a slăbit în ultimul an.

„Uneori nici nu-mi mai dau bine seama care e lenjeria lui și care a băiatului! Mai are puțin și mă ajunge și pe mine la greutate. Am un soț model!' , a dezvăluit Grațiela potrivit Click.

Câte kilograme are acum Andrei Duban

Andrei Duban a fost supus intervenției de micșorare a stomacului în luna martie a anului 2021. Înainte de operație, acesta cântărea 107 kilograme, iar acum are puțin peste 70 de kilograme. Actorul recunoaște că operația de gastric sleeve i-a schimbat radical viața, ținând să puncteze că porțiile lui de mâncare sunt foarte mici.

„Mie, operația aceasta, mi-a schimbat viața! Sunt un alt om! Mănânc foarte puțin, dar este ok. Am zile când nu mănânc aproape nimic, doar mai ciugulesc așa, câte ceva, că mă ia cu tremurat. Important este că mă simt foarte bine așa', a mărturisit talentatul actor.

Cum s-au cunoscut Andrei Duban și soția lui, Grațiela

Andrei Duban și soția lui sunt căsătoriți din anul 2011 și au împreună un băiat. Cei doi s-au intersectat datorită unui grup comun de prieteni, iar actorul a recunoscut că a fost dragoste la prima vedere.

„Grațiela este Nordul meu, dacă mă pierd ea îmi arată calea. Este completarea mea, jumătatea mea cu adevărat. Este o chestie intimă, o să spun puțin. Când am văzut-o eram cu niște prieteni, eram la un balcon și seara, când a venit la mine în vizită printr-o conjunctură, le-am spus că ea o să fie viitoarea mea soție.

Știu că am făcut multe lucruri, dar acum 12 ani voiam să vadă cât de mult m-am îndrăgostit și voiam să știe cât de mult o iubesc așa ca am spus «pentru tine sunt în stare să mă las și de fumat». Nu m-a crezut și din momentul acela nu am mai fumat', a declarat Andrei Duban pentru Fanatik.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton