Vica Blochina, despre infidelitate și statutul unei amante: „Trebuie să fii super disperată și să ai un tupeu fantastic de mare. Trebuie să fii masochistă”

 Ifrim Georgiana
.

De curând, Vica Blochina și-a lansat propria emisiune online, „Femeia deasupra', unde a abordat mai multe subiecte controversate, între care și infidelitatea în cuplu. Fosta concurentă de la „Survivor România' 2023 s-a referit, în ultimul episod publicat pe Youtube, la relația unei amante cu un bărbat căsătorit, exprimându-și opinia sinceră cu privire la acest aspect. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Originară din Lituania, s-a mutat în România în urmă cu ani buni și s-a afirmat ca dansatoare într-un club din București. Pe vremea când avea numai 19 ani, l-a cunoscut pe Victor Pițurcă, iar din relația extraconjugală a rezultat un fiu, Edan, în vârstă de 15 ani. În emisiunea ei online, Vica Blochina a vorbit, fără perdea, despre infidelitatea în cuplu, dar și despre postura amantelor.

vi12vi12

Citește și: „O babă nebună s-a luat de cel mai tare puști'. Vica Blochina și Mara Bănică, ironii la adresa Oanei Roman, după ce l-a criticat pe Selly

Citește și: „I-am făcut cadou lui Pițurcă un copil foarte frumos. Ce am primit eu de la el? Acea răzbunare'. Ce relație are Vica Blochina acum cu antrenorul și cu fiul lor, Edan

Citește și: Gabi Bădălău s-a trezit cu Protecția Copilului la ușă: „Pentru rele tratamente aplicate copiilor din partea părinților mei… Claudia a făcut plângere”

Citește și: „Abia mai pot vorbi. Vă rog să mă ajutați să nasc, nu mai suport durerile”. Caz identic cu cel al gravidei din Botoșani, care a decedat, a avut loc în același oraș

Ce spune Vica Blochina despre infidelitate

Vica Blochina a vorbit, în emisiunea „Femeia deasupra', despre infidelitate și despre comportamentele pe care le dezaprobă. Fosta concurentă de la „Survivor' s-a referit la bărbații infideli care merg în vacanțe cu soția și amanta, situație care îi provoacă indignare și repulsie. Chiar și așa, vedeta a ținut să precizeze că astfel de contexte pot fi tolerate numai în cazul în care amanta este implicată emoțional și speră la o eventuală căsătorie.

 „Mai sunt și personaje din acestea care au soție și amantă, și iau și soția și amanta în vacanță. Sunt și prietene, că trebuie să se împrietenească între ei. Tu trebuie să mergi de la un dormitor la altul în fiecare zi. Plimbi microbii de la una la alta, că nu înțeleg, care e situația acolo? Cum poate soția să accepte să fie cu amanta la masă…se înțelege de ce acceptă, că are ceva de câștigat. Grosul e oricum la soție.

Până la urmă, oricum intervine și chestia de sentiment, la un moment dat. La un moment dat vrei să fie omul respectiv cu tine. Dar subiecte comune între tine ca amantă și soție? Cum e? Ca să duci viață de genul ăsta ca iubită trebuie să fii super disperată și să ai un tupeu fantastic de mare, un tupeu extraodinar ca să le poți juca, pentru a le accepta.

E foarte greu să vorbești despre asta, astăzi. Tu știi de soție, dar ea nu te deranjează. Dar tu (N.R. Amanta) să vezi că e cu soția, o ia și pe ea în brațe, și pe tine. Mai dă și bani, mai și pupă și mai vorbesc despre probleme de familie comune, de față cu tine, trebuie să fii masochistă. Dacă faci cu un scop nobil, că te gândești că te ia el vreodată de soție, nu știu, poate ar trebui să ai un scop foarte mare în viața asta ca să poți accepta să le vezi și să reziști așa', a  spus Vica Blochina, în emisiunea sa.

Vica Blochina, despre femeile care au relații cu bărbați mai tineri

Într-un alt episod din emisiunea ei, Vica Blochina a vorbit despre femeile care au relații cu bărbați mai tineri.

„Mai este o categorie de femei care sunt în vârstă, care caută puștani de 18, 19 ani, hormonul tânăr… alea care sunt disperate să rămână veșnic tinere au nevoie de băieți foarte tineri ca să le mențină tinerețea veșnică. Tu îți imaginezi că femeia are 50 și ceva de ani și el are 19, păi dacă era o femeie cu viața normă de familie, nu se uita la unul de 19 ani. Dacă ea se uită la unul de 19 ani înseamnă că ei îi place modul ăla de viață, cu ieșiri, vacanțe, cluburi. Femeile de genul ăsta sunt gen profesoare, ele îi învață, deși ele nu vor să învețe de la ei, n-au ce învăța de la ei. Ele sunt atotștiutoare, dar puștanii pleacă. După ce se maturizează lângă ea, a învățat, a supt ce era de supt despre viață și pa, la revedere. În asemenea situație, femeile au de suferit. Aceste relații nu au lungă durată', a spus Vica Blochina pe YouTube, în „Femeia deasupra'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton