Ce studii are Majda Aboulumosha: „Mama mea voia să mă facă diplomat, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

Majda Aboulumosha și-a făcut debutul în actorie la vârsta de 19 ani, atunci când a început să joace în telenovele. De altfel, frumoasa actriță s-a remarcat și în lumea televiziunii, fiind gazda show-urilor „Vorbește lumea', „Femeia alege' sau „Ferma animalelor'. Într-un interviu recent, vedeta a mărturisit că nu s-a visat niciodată actriță, mai ales că studiile ei nu au de-a face cu domeniul artistic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De mai bine de 15 ani, Majda Aboulumosha are o carieră înfloritoare în lumea actoriei și televiziunii. Se pare că așchia nu sare departe de trunchi, căci fiica ei, Jacqueline, în vârstă de 10 ani, visează să-i calce pe urme și să intre în lumina reflectoarelor. Puțini știu că pentru frumoasa actriță actoria nu a fost prima opțiune privind cariera, ci se vedea într-un domeniu complet diferit de cel în care activează acum.

maj10maj10

Citește și: Majda Aboulumosha își dorește să joace în seriale, din nou: „Mi-ar plăcea foarte mult, dar nu s-a ivit nimic potrivit pentru mine'. Din ce câștigă bani, pe lângă emisiunea Vorbește Lumea / EXCLUSIV

Citește și: Majda Aboulumosha, vacanță cu iubitul și fiica ei, Jacqueline. De ce au ales să meargă aproape de casă, în Bulgaria: „Se întâmplă tot felul de nenorociri, din păcate…'/ EXCLUSIV

Citește și: O familie de români a murit în accidentul de autocar din Veneția. Doi frați și părinții lor sunt victimele tragediei

Citește și: Reacția lui Alexandru Papadopol, după ce Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit: „Atunci m-a sunat să îmi zică…”

Ce studii are Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha a terminat facultatea de Turism, căci visa să ajungă ghid turistic. Mama ei și-ar fi dorit să devină diplomat, însă în cele din urmă, destinul a dus-o pe calea actoriei.

„În momentul acesta îți dorești foarte multe lucruri, pentru că ți se insuflă. Dacă vezi ceva, aia trebuie să fac! Așa cum eu mi-am dorit în momentul în care am văzut o prietenă de-a mamei mele – era ghid turistic și am văzut cum o ascultau toți oamenii și o urmau.

Am zis că o să mă fac ghid turistic, motiv pentru care eu am terminat și facultatea de Turism, pentru că mi s-a părut interesant. Mama mea voia să mă facă diplomat, adică cu totul altceva, dar când este să îți fie menit să faci ceva, cu siguranță ăsta îți este drumul și am ales actoria. Așa că dacă ea o să aleagă, eu o voi susține', a spus actrița, potrivit impact.ro.

Fiica Majdei Aboulumosha vrea să devină actriță

Jacqueline, fiica Majdei Aboulumosha, visează să-i calce pe urme mamei ei și să devină o actriță cunoscută. Actrița a remarcat că fetița ei are și talent muzical, dar și înclinații spre pictură, ceea ce o face să creadă că va urma o carieră în domeniul artistic.

„Da, mie nu îmi vine să cred că îi place și vine și-mi spune: Mami, ce îmi place matematica!' Bravo! Mie nu mi-a plăcut matematica, mie mi-au plăcut limba română, geografia, am fost la olimpiadă la geografie, istoria, nu matematica. Dar fiica mea e atrasă de matematică.

Nu este timidă. E atrasă clar de arte. Pictează foarte frumos, are o voce superbă, îmi spune că ea vrea să fie actriță pentru că eu îi sunt model. Eu am să o susțin orice și-ar dori, pentru că mi se pare important să îți urmezi visul, dar poate fi prea devreme', a mai spus ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton