Ce studii are Paula Seling și cum s-a apucat de muzică: "Părinții îmi spuneau să mă apuc de o meserie serioasă"

.

Din postura de antrenor la X Factor România, Paula Seling își amintește amuzată începuturile sale în muzică, atunci când părinții îi spuneau să se apuce de o meserie serioasă. Artista spune că părinții ei au fost mereu mândri de ea și au susținut-o în visele ei, dar în privința muzicii nu erau foarte convinși că poate trăi onorabil din așa ceva.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Paula Seling a început să studieze pianul la vârsta de 6 ani. Începutul carierei sale a venit odată cu vârsta de 10 ani, când a început să cânte în corul şcolii, urmând ca în scurt timp să devină solista. La vârsta de 15 ani, Paula Seling s-a înscris la Şcoală Populară de Arte şi ulterior a intrat în trupă ,,Enders că instrumentist la clape, urmând să participe la diverse festivaluri de profil. În anul 1996, ea a câştigat trofeul ,,Aurelian Andreescu. În 1997 şi-a lansat primul album în limba engleză intitulat ,,Only Love.


Ce studii are Paula Seling. A făcut Facultatea de Jurnalism, la insistențele părinților

În anul 1998, Paula Seling a fost artistă desemnată pentru a cânta în deschiderea lui Chick Corea. În anul 1999, artistă a primit premiul ,,Hitul anului la Festivalul de la Mamaia pentru melodia ,,Ploaie în luna lui Marte.

Paula Seling a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision 2010 împreună cu interpretul Ovi, aceştia clasându-se pe locul 3, urmând ca în 2014 să participe din nou şi astfel, să reuşească să se claseze pe poziţia a 12-a.


Însă, pentru că părinții i-au spus de la început să-și găsească o meserie serioasă, Paula Seling a urmat facultatea de Jurnalism.

„E important să nu ți-o iei în cap, e foarte important să rămâi cu picioarele pe pământ și anumite nesiguranțe pe care cu toții le avem cumva ne ajută să fim autocritici și să muncim mai mult.


Deși mi se spunea să mă apuc de o meserie serioasă, ei (n.r. – părinții) m-au susținut foarte mult, dar au și susținut să fac o facultate. Și am făcut Facultatea de Jurnalism și practic nu regret deloc anii petrecuți pe băncile școlii, studiind.

M-a disciplinat, mi-a dezvoltat limbajul, am învățat limba română mai bine decât majoritatea. A fost un bonus pentru mine, a fost un bine!’, a declarat Paula Seling pentru cancan.ro.

Citește și: Ce relație are Raluca Bădulescu cu fiul ei, Alex:’Copilul ăsta e mai deștept decât mine. Eu îl ascult de multe ori’


Citește și: Cum și-a îndeplinit Florin Busuioc cel mai mare vis, la 16 ani:„Eram cel mai mic copil din Hunedoara. Mi-a venit ideea…

Citește și: Cum se simte Narcisa Suciu după ce a fost operată de urgență:„Medicii mi-au și spus că…

Paula Seling mută munții din loc atunci când își dorește ceva

Rugată să spună cine este omul Paula Seling din spatele artistului pe care îl cunoaște toată lumea, Paula spune despre ea că este extrem de ambițioasă, gata oricând să mute munții din loc cu lopata dacă este nevoie.


„Cu multe nesiguranțe, cu multe temeri, cu multe întrebări, în căutare de multe răspunsuri, cu foarte multă dorință de a face lucruri notabile.

Cu mare bucurie atunci când oamenii vin și îmi spun că muzica mea a fost coloană sonoră pentru momente importante din viețile lor.


Încăpățânată, foarte ambițioasă. Eu sper că e ambiție din aia bună, care își pune în cap: „Băi, dărâm muntele ăla, îl iau pe tot la lopată!'. Și de multe ori așa s-a întâmplat, să mut un munte cu lopata, metaforic vorbind, evident.

Cumva să schimb lucrurile în așa fel încât mesajul pe care voiam să îl transmit, chiar dacă trecea printr-o pădure de altfel de mesaje, mesajul meu să meargă mai departe. Deci nu îmi lipsește speranța!’, a mai declarat Paula Seling.