Ce studii are Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea: „Se trezește cineva să spună că mă așteaptă să-mi dau BAC-ul”. De ce și-a încheiat cariera de model, la 25 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți din anul 2018 și au împreună trei copii, băiețelul Milan și gemenele Rania și Indira. Înainte de a se dedica vieții de familie, soția afaceristului și-a clădit o carieră impresionantă în modelling și a ajuns să lucreze la New York, în Statele Unite. Pentru a-și urma visul, Valentina Pelinel a plecat de acasă la 16 ani și a fost nevoită să stea departe de familie. Recent, aceasta a vorbit despre studiile ei, răspunzându-le celor care au acuzat-o că nu a susținut examenul de Bacalaureat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul „Top Model România'. Din acel moment, cariera de model a acesteia a înflorit și a ajuns să defileze pe cele mai importante podiumuri din întreaga lume. Pentru a-și urma visul, modelul a plecat de acasă la 16 ani și s-a mutat în SUA. La vremea aceea, Valentina Pelinel fost nevoită să-și întrerupă studiile, însă ulterior a absolvit liceul și studiile unei facultăți de marketing din SUA.

va10va10

Citește și: Ce imagini a postat Valentina Pelinel, după ce s-a întâlnit cu Alina Vidican în America. Cum i-a surprins pe copiii lor

Citește și: Valentina Pelinel se va întâlni cu Alina Vidican în America. Cristi Borcea nu va merge împreună cu soția sa: „Vor veni și frații lor…”

Citește și: „Mă întreba încontinuu: N-ai murit?!'. Dana Roba povestește filmul evenimentelor din seara în care a fost bătută cu ciocanul în cap de soțul ei

Citește și: „Nu este sănătos, nu îndemn pe nimeni să facă asta'. Ce dietă drastică ține Alexandra Stan pentru a scăpa de kilogramele acumulate în vacanță

Ce studii are Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea

Deși mulți au acuzat-o că nu și-a încheiat studiile, Valentina Pelinel a absolvit liceul în SUA, apoi Facultatea de Marketing din cadrul Universității Cornwell. Fostul model spune că a făcut mari eforturi pentru a obține diploma de absolvire, mai ales că lucra în acea perioadă .

„La 17 ani, când am plecat în America, mi-am întrerupt studiile. Apropo, să lămuresc asta cu studiile, pentru că din 2 în 3 ani se trezește cineva să spună că mă așteaptă să-mi dau BAC-ul. Să nu mă mai aștepte, să stea liniștit că mi-am făcut de mult liceul în America și am făcut și cursurile, și marketing, și strategie de marketing și de business în cadrul Universității Cornwell, care e una dintre cele mai bune din lume', a susținut soția lui Cristi Borcea, potrivit unica.ro.

De ce s-a retras Valentina Pelinel din modelling

La 26 de ani, Valentina Pelinel și-a încheiat cariera în modelling. Deși mai putea profesa câțiva ani buni, soția lui Cristi Borcea spune că a fost o decizie pe care a simțit-o în acel moment, mai ales că bifase toate obiectivele profesionale.

„Mai aveam câțiva ani frumoși, nu era din cauza vârstei. La 26 am renunțat, puteam să mai lucrez liniștită, mai ales în America unde munceam eu, unde se lucrează până mult mai târziu, dar așa am simțit că era momentul să mă ocup de mine, nu neapărat de carieră. În carieră făcusem absolut tot ce mi-am dorit, nu era nimic la care visam să fac, mi-am încheiat onorabil cariera fiind în Time Square pe postere de 40 m și cred că a fost momentul în care a trebuit să aleg, așa am simțit: să las cariera deoparte', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Cum și-a descoperit Valentina Pelinel pasiunea pentru modelling

Valentina Pelinel spune că a fost atrasă de modelling încă din copilărie. După mai multe concursuri naționale, vedeta s-a mutat în SUA și a defilat pe cele mai importante podiumuri din lume.

„De micuță colecționam din ziare, decupam poze cu Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Naomi Capmbel era generația de atunci, generația de aur, Linda Evanghelista și le lipeam, am și acum caietul.

Deci îmi plăcea, visam de mică că o să fiu și eu acolo, dar nu știam neapărat că o să se și întâmple și chiar o să ajung să le am pe lângă mine. Da, am defilat cu Naomi Campbel, am și poze. Și uite că s-a întâmplat! Când îți dorești ceva maxim și meriți, te ajută Dumnezeu.

Am câștigat o serie de concursuri, primul concurs pe care l-am câștigat a fost Top Model România 1996. Am auzit la radio de concurs și aveam în clasă la Colegiul Național Sfântul Sava, eram la uman, prietena mea Corina participa și ea la concurs și am auzit de la ea și de la radio și m-am dus și eu. Am zis că vreau și eu să particip. Așa s-a întâmplat, am câștigat concursul, după care au urmat prezentări prin țară alături de doamna Zina Dumitrescu , o serie de alte concursuri câștigate până am ajuns la New York tot pentru a candida', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton