Ce sumă uriasă a primit Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express. A stat două săptămâni în competiție: „M-au momit cu bani mulți”

 Ifrim Georgiana
.

Ce sumă uriasă a primit Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express. Bianca Drăgușanu a fost concurentă în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Asia Express', acolo unde a făcut echipă cu sora ei, Oana. După numai două săptămâni, cele două au decis să părăsească competiția, având în vedere repetatele rânduri în care blondina și-a exprimat dorința de a pleca acasă. Pentru timpul petrecut în concurs, se pare că Bianca Drăgușanu a primit suma de 50.000 de euro, informație dezvăluită chiar de aceasta. Iată declarațiile ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce sumă uriasă a primit Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express. Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, au făcut echipă în cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Asia Express'. Cele două s-au retras din competiție după două săptămâni, blondina motivând, la acea vreme, că a cedat psihic și fizic. În ultima ediție, Bianca Drăgușanu și-a cerut eliminarea, invocând motive de sănătate.

bi0bi0

„A fost o experiență de neuitat. A fost minuntat, pe ploaie și cu elefantul în brațe. N-am niciun motiv să suport așa ceva. Am tot ce vreau eu acasă. Și plec cu Business Class înapoi', a spus aceasta, înainte de a părăsi emisiunea.

Citește și: Bianca Drăgușanu, o nouă operație estetică, la sâni: „Vreau unii mai mici și să lansez un nou trend”

Citește și: Ce intervenții estetice vrea să își mai facă Bianca Drăgușanu: 'Am o oarecare dependență. În tinerețea mea zbuciumată mi-am…'

Citește și: Dragoș Pătraru și-a retras emisiunea „Starea Nației' de la Prima TV: „Am reziliat contractul pentru neplată'. Prima reacție a postului de televiziune

Citește și: Cum arată Adelina Chivu la 41 de ani și cum își menține silueta: „Până la 35 de ani nu am ținut dietă”

Ce sumă uriasă a primit Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express

Pentru cele două săptămâni petrecute la „Asia Express', sezonul doi, Bianca Drăgușanu a primit suma de 50.000 de euro. Blondina exclude compet ideea de a mai participa la un astfel de reality show, chiar și în eventualitatea în care i s-ar oferi un contract de un milion de euro.

„La Asia Express m-au momit cu bani mulți. M-am dus cu sora mea. Ea mai voia să stea. Îmi dădeau 50.000 de euro pentru două săptămâni. Am plecat cât am putut de repede. Le-am zis că nu mă mai prind pe acolo. Nu m-aș mai duce la niciun astfel de show, nici la Survivor, nici la America Express. Nici măcar pentru un million de euro. Eu nu-s săracă, nu am nevoie. Sunt foarte bine cu viața mea! Mă iubesc așa cum sunt!', a spus Biana Drăgușanu, potrivit cancan.ro.

Bianca Drăgușanu și-a cerut eliminarea de la „Asia Express'

Concurentă în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Asia Express', Bianca Drăgușanu a cerut, în direct, să fie eliminată din competiție. La acea vreme, blondina a recunoscut că a clacat și că nu mai mai face față condițiilor de acolo, dar nici probelor pe care trebuia să le îndeplinească.

În timpul petrecut la show-ul de supraviețuire, Bianca Drăgușanu a atras antipatia unora dintre telespectatori, căci a fost protagonista mai multor conflicte și le-a adresat injurii celorlalți concurenți.

„De azi mă grăbesc să ajung acasă. În fiecare zi suntem mai obosiți, mai înfometați, suntem mai murdari. Psihic, nu știu dacă o mai duc mult, dar fizic nu mă mai țin picioarele', a spus Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton