Ce sumă uriașă îi datorează Gabi Enache fostei sale soții, după ce l-a executat silit. Fostul fotbalist contestă decizia instanței: „Sunt niște minciuni. Toți banii…”

 Ifrim Georgiana
.

Gabi Enache, fost jucător al cluburilor FCSB și FCU Craiova, se află într-o amplă dispută legală cu fosta soție, Mădălina, de care a divorțat în urmă cu șapte ani. Acesta a fost executat silit și contestă decizia instanței. Fostul fotbalist ar fi dator să plătească o sumă imensă pentru creșterea copilului, echivalentă cu aproximativ 15.000 de euro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Pe 31 octombrie 2017, Gabi Enache s-a despărțit definitiv și oficial de Mădălina, cea care i-a oferit o fiică. Ulterior, fostul fotbalist s-a recăsătorit cu Lena, despre care a spus cu mândrie că este cea mai frumoasă femeie din România. Fostul model l-a făcut tată pentru a doua oară, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos. Nașii acestuia sunt Anamaria Prodan și fostul ei partener, Laurențiu Reghecampf.

enacheenache

Citește și: Cât de afectat a fost Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, de divorțul părinților: „Te simți singur, că vrei să intri în pământ, de parcă nu mai vrei să fii acolo deloc. Îmi vărsam toți nervii în…'

Citește și: Adriana Simionescu și soțul ei, Nicu, s-au despărțit, la 2 luni de când au făcut nunta: „Ne-am certat, sunt probleme interioare!' / Și sora ei, Karmen, divorțează

Citește și: Alfred Bulai a fost arestat preventiv pentru 30 de zile: „Favoruri de natură sexuală, încercarea de a o săruta cu forţa şi atingeri cu tentă sexuală…”

Citește și: Cine e Michele Morrone. A rămas orfan de tată la 12 ani, a lucrat ca grădinar, a trecut printr-un divorț, are doi copii și are rude în România

Ce sumă uriașă îi datorează Gabi Enache primei soții, care l-a executat silit

Judecătoria Sectorului 1 a respins cererea de contestare a executării depusă de Gabi Enache, fostul jucător de la FCSB, în cazul litigiului cu fosta sa soție, Mădălina, de care s-a despărțit în 2017. Acesta a făcut deja apel, iar dosarul va fi repus pe rol la Tribunalul București, la un termen care încă nu a fost stabilit.

Potrivit datelor din dosar, cuantumul pensiei de întreținere stabilită în titlul executoriu este de 74.839,58 de lei plus cheltuieli de executare și vizează 1/8 din veniturile încasate de fotbalist în perioada ianuarie 2021 – februarie 2023, potrivit fanatik.ro.

Avocatul lui Gabi Enache a arătat, în dosar, că acesta i-ar fi făcut o serie de plăți Mădălinei prin contul tatălui său. Cu toate acestea, executorul judecătoresc nu ar fi luat în considerare aceste transferuri. Fosta lui soție a susținut în instanță că „nu a primit niciodată sume de bani clare și reale, cu titlu de pensie de întreținere, ci doar sume derizorii transferate din conturile unor terțe persoane, cu o frecvență destul de rară'. Tot ea a spus că Enache ar fi „încasat venituri în conturile unor terțe persoane sau în conturi din străinătate, pentru a se sustrage de la executarea silită'.

Gabi Enache respinge acuzațiile fostei soții: „Sunt niște minciuni'

Contactat de jurnaliștii de la Fanatik, Gabi Enache a avut o reacție privind litigiul cu fosta soție.

„Nu există așa ceva, sunt niște minciuni. Sincer să fiu, aș fi preferat să nu mai scrieți nimic, pentru că nu cred că mă reprezintă și nu aș vrea să mă mai identific cu astfel de scandaluri', a declarat fostul fotbalist.

În continuare, Enache a respins acuzațiile și a declarat că toți banii ar fi fost virați deja. Acesta a contestat executarea, argumentând că nu ar fi fost realizată legal. Potrivit acestuia, decizia nu este definitivă.

„Am contestat executarea de la Craiova, au fost niște lucruri mai puțin legale acolo. Sunt niște calcule ciudate, dar sunt lucruri care nu sunt relevante pentru public. Toți banii de la executare s-au virat. Prin contestație, banii sper să se întoarcă. Decizia nu este definitivă', a mai declarat Gabi Enache.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton