Ce tabiet are Anamaria Prodan în fiecare dimineață. Bona Nuți a dat-o de gol: „Acum o pârăsc. Merge la...”

 Ifrim Georgiana
.

Bona Nuți este angajata Anamariei Prodan de mai bine de 20 de ani și a revenit în atenția publică odată cu reality show-ul „Prodanca. Punct și de la capăt'. O cunoaște bine pe impresară și i-a dezvăluit recent tabieturile, dar și o latură necunoscută. În măsura în care îi permite timpul, Anamaria Prodan gătește și se implică în treburile casnice, fiind o gospodină desăvârșită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bona Nuți, angajata Anamariei Prodan, a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după aparițiile TV alături de celebra impresară. Ea s-a ocupat de creșterea lui Bebeto și a părăsit familia când acesta a crescut. După o perioadă în care a locuit în Emiratele Arabe, Elena Fulgeanu a fost reangajată de Anamaria Prodan și apare în noul sezon al reality show-ului ei.

nu13nu13

Citește și: De ce a renunţat sora Anamariei Prodan la averea lăsată de mama lor, Ionela Prodan: „E milionară, pe picioarele ei, nu a luat nimic de la nimeni”. Cu ce se ocupă Anca în SUA

Citește și: Cum a ajuns Nuți bona copiilor Anamariei Prodan: „De 23 de ani suntem o familie. Am vrut, nu am vrut, m-a împins de la spate și…'

Citește și: Deea Maxer și-a cumpărat propriul apartament, după divorțul de Dinu Maxer: „Cel mai scump cadou pe care mi l-am făcut, după 18 ani de muncă!”

Citește și: Roxana Nemeș a fost umilită, în direct, de Cristi Mitrea, după retragerea de la Survivor: „Dacă nu ești bună de nimic, de ce te duci? Tu nu ai nicio abilitate”

Ce tabiet are Anamaria Prodan în fiecare dimineață

Bona Nuți a stat pe lângă Anamaria Prodan în ultimii 23 de ani și a devenit parte din familie. Potrivit acesteia, impresara de fotbal este gospodină acasă, latură pe care nu mulți au avut ocazia s-o vadă. Cât despre tabieturile ei, Anamaria Prodan nu-și începe ziua nearanjată și nu iese din dormitor îmbrăcată în pijamale.

„Nu neapărat, că acasă mai e și ea normală, cu noi în casă. Dar întotdeauna i-a plăcut… Anamaria Prodan, dimineața, într-adevăr, merge în oglindă, se aranjează, își dă cu ruj, își aranjează părul. Nu iese, să zicem, în pijama din dormitor. (…)

Ana e la și pe stradă și acasă. Ceea ce nu cred că au văzut-o foarte mulți, în postura de gospodină și de femeie normală. Face și treabă acasă. Da, chiar gătește. Nu-i ies foarte multe mâncăruri. Acuma o pârăsc. Dar da, e și o gospodină. Face o ciorbiță cu borș bună rău de tot. A gătit chiar și creveți într-un sos, de pe o rețetă, și i-au ieșit extraordinari. Deci, gătește', a spus Elena Fulgeanu pentru fanatik.ro.

Bona Nuți, despre debutul în actorie al Anamariei Prodan

Bona Nuți spune că a devenit parte din familia Anamariei Prodan, în cei 23 de ani de când a angajat-o.

„Deja suntem familie, deja pentru mine e câteodată ca o mamă, câteodată ca o soră mai mare. E o obișnuință', a completat ea pentru sursa citată mai sus.

Recunoaște că nu a avut emoții cu privire la debutul în actorie al impresarei, însă situația a stat diferit în cazul lui Bebeto: „Nu, pentru Ana nu am avut deloc emoții, că ea se descurcă în orice. Deci pentru ea nu există nu pot, există doar nu vreau. În schimb, foarte mari emoții am avut pentru Bebe. Și abia aștept să-l văd. Bine, am trișat, am văzut două secvențe. De abia aștept să-l văd cum joacă'.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton