Ce tarif percep Irina Loghin și Marina Voica pentru a cânta la un eveniment: „Ambele fac spectacole. Merită totți banii”

 Ifrim Georgiana
.

Irina Loghin și Marina Voica sunt două dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Recent, un organizator de evenimente a dezvălit tariful pereceput de cele două soliste pentru a cânta la un eveniment privat. Iată despre ce onorariu este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În luna februarie a acestui an, Irina Loghin a fost operată de hernie de disc. Cântăreața de muzică populară a consultat medicul din cauza durerilor pe care le avea, însă, la aproximativ o lună de la intervenția chirurgicală, a urcat din nou pe scenă. Chiar și așa, Irina Loghin continuă să-și onoreze evenimentele și demonstrează că vârsta este doar un număr. La rândul ei, Marina Voica a suferit o operație la inimă, în 2021, însă asta nu a determinat-o să se retragă de pe scenă.

ir10ir10

În urmă cu un an, se specula că Irina Loghin percepe un tarif de 1500 de euro pentru a cânta la o nuntă. Se pare că interpreta de muzică populară și-a modificat onorariul, suma fiind ușor mai mare față de anul precedent.

Citește și: Irina Loghin a avut probleme de sănătate și n-a putut rămâne însărcinată până la 36 de ani: „Am avut ambele sarcini toxice. Eram piele și os…”

Citește și: Irina Loghin a revenit pe scenă, la o lună după operația de hernie de disc. Gheorghe Turda: „Arată foarte bine, deși…'

Citește și: Nea Mărin, reacție surprinzătoare când a aflat că Theo Rose a născut: „Sunt prins într-o chestie…”

Citește și: Irinel Columbeanu a plecat în America să-și vadă fiica, pentru prima dată după 5 ani, pe cheltuiala lui Mr. Pink: „Mă voi întoarce peste o săptămănă”

Ce tarif percep Irina Loghin și Marina Voica pentru a cânta la un eveniment

Pentru a cânta la un eveniment în 2023, Irina Loghin percepe un tarif de 2000 de euro, spre deosebire de anul trecut, când tariful era de 1500 de euro. Marina Voica percepe un onorariu de 1000 de euro, după cum a susținut un organizator de evenimente, care a colaborat cu cele două artiste de-a lungul timpului.

„Irina Loghin arată extraordinar la vârsta ei. Și-a păstrat și vocea superbă. Ea are un onorariu de peste 2.000 de euro, la nunți. Iar Marina Voica are un onorariu de aproximativ 1.000 de euro, dar vă spun sincer că merită și mai mult, chiar 1.500 de euro. Ambele fac spectacole, au succes, sunt foarte iubite, merită toți banii!', a spus un organizator de evenimente, potrivit playtech.ro.

Cum se menține în formă Marina Voinea

În 2021, Marina Voinea a suferit o intervenție chirurgicală la inimă. Chiar și așa, solista a susținut că a rămas la fel de activă și se pregătește intens pentru fiecare spectacol pe care îl susține.

„N-am renunțat la pantofii cu toc. E frumos pentru orice picior și pentru orice înălțime, un pantof cu toc te înalță, te arată cu mult mai feminină. La un moment dat, dacă porți prin casă doar papuci largi, foarte greu mai suporți pantofii cu toc. Așa că eu, dacă știu că am spectacol, port prin casă câteva zile acei pantofi cu toc.

Șterg praful și încălzesc mâncarea încălțată cu ei, ca să se adapteze piciorul, ca să nu mă strângă pe scenă. În plus, fac zilnic câte 100 de genuflexiuni, așa reușesc să îmi antrenez picioarele, ca să le am zdravăne, să nu cad pe stradă. De tânără fac sport, am făcut gimnastică sportivă, în Rusia.

Secretul este să începi doar cu câteva genuflexiuni, trebuie însă să ții minte cifra. Faci azi 10, iar de mâine încerci cu 15. Apoi, câteva zile, faci doar 15. Dacă faci prea multe deodată nu dă rezultat și faci și febră musculară. De la 15, mergi la 20, și, tot așa, crești treptat. Eu, la 86 de ani, încă mai fac 100 de genuflexiuni pe zi', a declarat artista, potrivit sursei citate.

Irina Loghin, extrem de activă, la 84 de ani

La rândul ei, Irina Loghin a susținut că mișcarea o ajută să se mențină în formă, un obicei care face parte din stilul ei de viață de ani de zile.

„Fac multă mişcare, zi de zi. Am spus-o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos!', declara Irina Loghin, pentru Impact.ro

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton