Ce ținute au etalat invitații la petrecerea de Ziua Regalității. Marina Voica, apariție elegantă la 87 de ani / Denise Rifai, Alexandru Ciucu și Malvina Cervenshi au fost surprinși la eveniment

 Ifrim Georgiana
.

Pe 10 mai a fost sărbătorită Ziua Regalității, iar invitați de seamă au fost așteptați în grădina Palatului Elisabeta din București. Designeri, cineaști și furnizori regali au luat parte la tradiționala „Garden Party'. La 87 de ani, Marina Voica a atras privirile tuturor cu o ținută elegantă, respectând protocolul unei astfel de ocazii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ca în fiecare an, Casa Regală a organizat pe 10 mai, data la care este sărbătorită Ziua Regalității, un garden party formal. Evenimentul a avut loc în grădina Palatului Elisabeta din București și a strâns laolaltă personalități marcante din lumea artei, a științei și a sportului. Orchestra reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale a asigurat colona sonoră în acest an.

re100re100

Citește și: Marina Voica conduce la 87 de ani: „Mi-am cumpărat o mașină galben cu negru. În trafic înjur, am învățat…'

Citește și: Câte kilograme are Marina Voica, la 87 de ani: 'Aș vrea să mai pun pe mine…' Artista face sport și mănâncă foarte puțin / EXCLUSIV

Citește și: Ramore de la iUmor și Denisa Drăgan au divorțat oficial. De ce se teme acum fosta parteneră: „Îmi e frică. Nu pot să iau frica aceasta în brațe”

Citește și: Iubita lui Dinu Maxer, prima apariție alături de copiii artistului. Magdalena Chihaia e topită după Maysa: „Ea are multă energie, dar…' / Imaginile îi surprind ca o familie unită

Ce ținute au etalat invitații la petrecerea de Ziua Regalității

Mii de invitați și-au făcut apariția la evenimentul organizat în grădina Palatului Elisabeta, printre ei aflându-se și câteva nume sonore. Marina Voica, care s-a retras de mai mulți ani la Breaza, a surprins cu apariția ei. Interpreta a optat pentru o ținută cu accente argintii și pantofi cu toc, iar fotografiile o suprind zâmbitoare și cu o energie debordantă.

O prezență remarcantă a fost și cea a lui Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț de Alina Sorescu. Designerul are o colaborare de mai bine de 15 ani cu Familia Regală și a primit de mai multe ori titlul de furnizor oficial de costume.

Nelipsită de la eveniment a fost și Denise Rifai. Prezentatoarea de la Kanal D a purtat o rochie roșie și un accesoriu diafan pe cap. Albertina Ionescu și Malvina Cervenshi au optat pentru ținute în nuanțe crem și bej, accesorizate cu bijuterii fine din noua colecție Malvensky.

Printre invitați s-au mai numărat și Victor Ciorbea, Camelia Ciucu, Bianca Brad, Dana Deac, Oana Giurgiu, Doina Levintza, Wilhelmina Arz sau Irina Margareta Nistor.

Alexandru Ciucu, colaborare de 15 ani cu Casa Regală

Anul trecut, Alexandru Ciucu a participat la o ceremonie desfășurată la Palatul Rgegal, în Sala Tronului, unde i-a fost reconfirmată calitatea de Furnizor regal, după o colaborare de 15 ani cu Familia Regală Română.

 „Sunt 15 ani de când, împreună cu tatăl meu și cu echipa mea de croitori, servim cu mândrie și devotament Casa Regală a României. Astăzi, Majestatea Sa Maragareta a României a decis să ne reînnoiască pentru a cincea oara consecutiv titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale, a notat Alexandru Ciucu, supranumit „couturierul Casei Regale sau „croitorul Regelui, într-un mesaj postat pe pagina lui de socializare.

Sursa foto: Dumitru Angelescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton