Ce vedete internaționale a machiat Alexandru Abagiu. A lucrat 10 ani în culisele Festivalului Internaţional de Film de la Cannes

 Ifrim Georgiana
.

Alexandru Abagiu este cel mai cunoscut make-up artist de la noi din țară și are un CV impresionant. Recent, a semnat cu Kanal D și va face parte din juriul de la „Bravo, ai stil!', alături de Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu. Tănărul s-a ocupat de aparițiile unor mari vedete din showbiz-ul autohton, însă talentul i-a fost recunoscut și peste hotare. Iată ce vedete internaționale a machiat Alexandru Abagiu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Abagiu este un make-up artist recunoscut, dar are și o poveste de viață impresionantă. Tănărul a devenit cunoscut publicului larg după participarea la „Asia Express', acolo unde a făcut echipă cu Radu Vlăduț. Încă de la o vârstă fragedă, make-up artistul și-a descoperit talentul pentru pictură și fotografie, apoi și-a început cariera în machiaj. În interviurile mai vechi, Alexandru Abagiu a recunoscut că parcursul lui profesional nu a fost ușor, căci înclinațiile sale artistice nu au fost privite întotdeauna cu ochi buni de familia sa.

ab9ab9

Alexandru Abagiu este recunoscut pe plan internațional și s-a ocupat de aparițiile multor vedete de la Hollywood. Make-up artistul va putea fi urmărit în cel de-al optulea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!', în calitate de jurat. În sezonul trecut, Tibi Clenci a jurizat alături de Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, însă a renunțat la proiect.

Citește și: Alexandru Abagiu este noul jurat la Bravo, ai stil!, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu

Citește și: De ce i-a cerut o vedetă lui Alexandru Abagiu să o machieze cu 3 zile înainte de nuntă: „Stătea într-un pat, cu aerele condiționate deschise'

Citește și: Cum arăta Andreea Tonciu înainte de operațiile și intervențiile estetice. Ce spun fanii despre transformarea vedetei

Citește și: Carmen Iohannis a purtat o rochie roz, cu mânecă scurtă, la întâlnirea cu Împăratul Japoniei, la Tokyo. Semnificația ascunsă a ținutei

Cu ce vedete internaționale a machiat Alexandru Abagiu

Alexandru Abagiu colaborează cu cele mai mari brand-uri de produse de machiaj la nivel internațional, dar și cu nume mari din România și din străinătate. Printre acestea, se numără Claudia Schiffer, Natalie Portman, Penelope Cruz, Aishwarya Rai, Jude Law, Alain Delon

În cei 25 de ani de carieră, fostul concurent de la „Asia Express' are în portofoliu clienți precum Victorias Secret, L’Oréal, Garnier, Lancôme, iar munca i-a fost recunoscută în publicațiile Cosmopolitan, Glamour, Vogue USA, Elle etc.

La nivel național, Alexandru Abagiu s-a ocupat de aparițiile unor vedete Delia, Andra, Corina Bud, Andreea Raicu, Loredana Groza, Dana Budeanu, Mihaela Rădulescu, Catrinel Menghia, Antonia, Monica Bârlădeanu, iar rezultatele le-a postat pe pagina personală de Instagram, acolo unde urmărit de peste 150 de mii de persoane.

Cum și-a început Alexandru Abagiu cariera în machiaj

Alexandru Abagiu s-a specializat la o renumită școală din Paris, pe vremea când denumirea de „make-up artist' nu se afla în nomenclatorul meseriilor din România. Timp de 10 ani, acesta a machiat vedetele în cadrul Festivalului de film de la Cannes.

Pe parcursul carierei sale, juratul de la „Bravo, ai stil!' a câștigat trei premii Elle Style Awards pentru categoria „Best Make-up Artist', care îl plasează în Hall of Fame de peste cinci ani. La vârsta de 16 ani, acesta lucra pentru mai multe reviste de nișă din România și merge la marile festivaluri de modă din țară.

Ce spune Alexandru Abagiu despre proiectul „Bravo, ai stil!'

Alexandru Abagiu este noul jurat de la emisiunea „Bravo, ai stil!', alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. Make-up artistul s-a arătat încântat de proiectul televizat și este nerăbdător să-și folosească experința de 25 de ani pentru a juriza aparițiile tinerelor înscrise în competiție.

„Sunt onorat de invitaţia de a face parte din acest proiect, urmăresc Bravo, ai stil! încă de la prima ediţie a show-ului, atât din perspectiva unui simplu telespectator, cât şi din perspectiva profesionistului care încearcă să rămână ancorat în realitatea în care activează şi să îi ia pulsul. Sunt foarte fericit să mă aflu la masa juriului Bravo, ai stil! şi îmi doresc să văd noua generaţie de concurente, să le înţeleg reperele, să le observ mai de aproape estetica şi să mă las surprins şi intrigat.

Şi pentru că rolul meu în emisiune este, în primul rând, unul educativ, îmi doresc să pun pe tavă toate informaţiile pe care am avut şansa să le acumulez în aceşti ani mulţi de experienţă. Cred că va fi un nou sezon foarte proaspăt, cu potenţial enorm în conturarea următorului val de influenceri şi formatori de opinie în modă şi beauty', a spus Alexandru Abagiu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton