Ce verdict a primit Jador de la medici înainte să participe la Survivor All Stars: „L-au căutat din creștet până în tălpi” / Tatăl artistului îi ia apărarea după scandalurile din emisiune

 Ifrim Georgiana
.

Jador se numără pe lista concurenților de la „Survivor All Stars'. Romeo Dumitrache, tatăl artistului, a comentat revenirea sa în competiție și disputele pe care le-a avut cu Zanni și Ștefania Stănilă. Pentru a merge în Republica Dominicană, interpretul de manele a fost supus unui control medical amănunțit, în contextul în care a suferit o gravă accidentare în sezonul din 2021. Iată ce verdict a primit Jador de la doctori!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Deși „Survivor All Stars' a avut debutul de curând, tensiunile și conflictele s-au iscat deja în rândul competitorilor. Jador, fost concurent al sezonului din 2021, a avut apringe certuri cu Ștefania Stănilă și Zanni, reușind să atragă critici din partea telespectatorilor. Tatăl lui, Romeo Dumitrache, a făcut declarații despre starea de sănătate a acestuia, în contextul în care a suferit o accidentare dureroasă, în 2021. 

jad10jad10

Citește și: Ce se întâmplă astă seară la Survivor All Stars. Jador, comportament nepotrivit față de Maria Lungu: „Cine e ăsta să vină să pună mâna pe mine?'

Citește și: Cine este Jador de la Survivor All Stars. Care este numele său real

Citește și: Mellina a ajuns la spital: „Vă scriu de la Urgență, sunt disperată! Nimeni nu vrea să mă interneze!”. Ce a pățit fosta concurentă Survivor

Citește și: „De ce am îmbătrânit, de ce avem botox, de ce suntem babe, de ce una e grasă…”. Cristina Spătar a dezvăluit cum reacționează soțul ei, Vicențiu Mocanu, când lumea o critică pe internet

Ce verdict a primit Jador de la medici înainte să participe la Survivor All Stars

Înainte să plece în Republica Dominicană, Jador a fost supus unui control medical amănunțit și a fost declarat apt pentru competiție. În 2021, Faimosul a suferit o accidentare pe traseu și a fost dus de urgență la spital, fiind nevoit să se deplaseze în cârje.

„Fiul meu are acceptul medicilor să participe, din nou, la Survivor, nu a plecat, așa, oricum. Înainte de a pleca de acasă, a fost la un consult medical amănunțit, l-au căutat doctorii din creștet până în tălpi, este apt pentru concurs, din punct de vedere medical, nu vă faceți griji!', a precizat Romeo Dumitrache pentru playtech.ro.

Tatăl lui Jador a mai dezvăluit că artistul a plecat în competiție cu Biblia, fiind o fire crendincioasă: „Fiul meu are la el Biblia, nu se desparte niciodată de ea, nimic altceva nu și-a luat la el. Talismanul lui a fost și va rămâne Biblia, care este protectoarea lui și a tuturor. Jador este foarte credincios, noi suntem, cu toții, în familie, credincioși. Adesea, el citește din Biblie, pasaje întregi, chiar și când nu se află la greu. Credința te întărește, îți dă putere, iar el are nevoie, mai ales acum, este o competiție puternică și concurenți cu experiență'.

Tatăl lui Jador îi ia apărarea după scandalurile din emisiune

Cât despre scandalurile de la „Survivor All Stars', tatăl lui Jador este de părere că artistul a devenit ținta răutăților altor concurenți, tocmai pentru că este puternic și are șanse mari să intre în cursa pentru marele premiu.

„Am văzut toate acest conflicte, ne uităm cu mari emoții, la televizor. Dar e și firesc faptul că fiul meu a devenit ținta răutăților celorlalți concurenți, atacuri care vin adesea de la Zanni și de la Ștefania, dar așa este, de când lumea și pământul, când ești foarte bun și te apropii de trofeu, când ești puternic, toți sunt cu ochii pe tine.

De fapt, bun a fost și în ediția trecută, la care a mai participat, și atunci avea mari șanse la premiu, dar problemele la picior l-au scos din competiție', a mai adăugat tatăl lui Jador.

„Pentru Jador, familia este totul!'

În urmă cu o zi, mama lui Jador a împlinit 44 de ani și a fost sărbătorită în familie. Tatăl său spune că a închis pescăria de care s-a ocupat până acum, iar în prezent admnistrează un depozit cu materiale de construcții.

„Soția mea este născută pe 24 ianuarie, chiar de Ziua Unirii, azi a împlinit 44 de ani. Petrecem cu tort, cu ceilalți copii ai noștri, care nu sunt plecați din țară. Ne este gândul la Jador, dar sunt sigur că și lui îi este la noi, mai ales azi, de ziua mamei lui, pe care o iubește foarte mult. Pentru Jador, familia este totul!', a mai spua Romeo Dumitrache.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton