Cele mai elegante cupluri de la VIVA! Influencers Party 2024. Soții Anca Serea - Adi Sînă și Ana Maria Pop - Daniel Pavel au impresionat prin rafinament

 Ifrim Georgiana
.

La fel ca în anii trecuți, vedetele și-au dat întâlnire la VIVA! Influencers Party, întrecându-se în ținute sofisticate. Toți ochii au fost ațintiți pe cuplurile care și-au făcut apariția la eveniment, printre care Adi Sînă și Anca Serea, Adela Popescu și Radu Vâlcan, Daniel Pavel și Ana Maria Pop. Romantismul a plutit în aer, iar decorul a completat perfect atmosfera, transformând seara într-o adevărată sărbătoare a eleganței.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Parklake, unul dintre cele mai cunoscute mall-uri din București, găzduiește, azi, cea mai tare petrecere a toamnei. VIVA! Influencers Party 2024 a început, iar vedetele prezente la eveniment au atras toate privirile cu ținutele lor, fiind gata și de această dată să facă istorie. Și nu e de mirare, ținând cont de dress code-ul nostru: ‘Sicilian Inspiration’.

cup7cup7

Citește și: Premiile VIVA! Influencers Party 2024. Vedetele au fost premiate la marele nostru eveniment pentru activitatea remarcabilă din mediul online

Citește și: VIVA! Influencers Party 2024. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment al toamnei / S-au întrecut în ținute și au respectat dress code-ul „Sicilian Inspiration'

Citește și: Cine este Claudia Ieremia din „Tătuțu”. Are 51 de ani și este actriță la Teatrul Național din Timișoara

Citește și: Ce face și cu ce se ocupă Cristian Georgescu, la 4 ani de la divorțul de Anca Țurcașiu. Împarte o nouă pasiune alături de logodnica lui: „Am zis să le fac acum la tinerețe”

Cele mai elegante cupluri de la VIVA! Influencers Party 2024

Multe cupluri celebre și-au făcut apariția la VIVA! Influencers Party, aducând o notă de romantism evenimentului. Cu ținute sofisticate și elegante, îndrăgostiții au defilat la braț, iar zâmbetele pline de iubire au fost surprinde de fotografii noștri în cadre memorabile.

Ca de fiecare dată, Anca Serea și Adi Sînă au reușit să capteze privirile tuturor. Ea și-a făcut apariția într-o rochie lungă, decoltată și perfect adaptată siluetei sale impecabile. Partenerul acesteia nu a fost cu nimic mai prejos și a etalat o ținută la fel de elegantă. Cu geacă de piele, ochelari stilați și o pereche de pantofi deosebiți, artistul a avut un look sofisticat.

Nu i-am putut trece cu vederea nici pe Marcel de Insula Iubirii și proaspăta lui logodnică, Armina. El a optat pentru un costum foarte elegant, având în mână un baston vintage, accesoriu care a atras imediat atenția celor prezenți. Ea a defilat într-o rochie lungă, de culoare turcoaz și care i-a flatat silueta. O geantă Dolce & Gabbana i-a completat ținuta.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop, eleganți și zâmbitori la evenimentul toamnei

La petrecere a fost prezentă și Adela Popescu, fiind însoțită pe covorul roșu de soțul ei, Radu Vâlcan. Cei doi apar mai rar împreună la evenimente, așa că ne-au făcut o surpriză plăcută.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au mai numărat printre cuplurile prezente la eveniment. Au purtat ținute sofisticate, îmbinând eleganța clasică cu un strop de modernitate. Prezentatorul a făcut deschiderea evenimentului și a înmânat premiile, demonstrându-și încă o dată profesionalismul. Îi mulțumim pe această cale pentru că a făcut ne-a făcut seara mai specială!

Dinu Maxer și logodnica lui, Magdalena Chihaia, ne-au surprins plăcut prin ținutele alese. Artistul a purtat o cămașă albă cu buline, asortându-se perfect cu rochia partenerei sale.

Printre cei care ne-au atras atenție se numără, bineînțeles, și Aurelian Temișan alături de soția lui, Monica Davidescu. El, ca de obicei, cu stilul său elegant, ce s-a îmbinat perfect cu tematica noastră, iar de asemenea, și partenera sa a fost în ton cu dress code-ul, cu o ținută care a întors multe priviri, la ce siluetă demnă de invidiat are.

Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: ParkLake Shopping center, Ploom, Herbalife, Birra Moretti, Domeniile Franco Romane, Purple Flowers.

Sursă foto: VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton