Cele mai îndrăznețe și atipice ținute de la Elle Style Awards 2023. Raluca Bădulescu, Nicole Cherry, Antonia și Ruxi Opulenta au atras toate privirile

 Calin Maria Bianca
.

Cele mai îndrăznețe și atipice ținute de la Elle Style Awards 2023. Raluca Bădulescu, Nicole Cherry, Antonia și Ruxi Opulenta au atras toate privirile prin outfit-urile pe care le-au ales. Totuși, nici Maurice Munteanu nu a putut trece neobservat, însă de data aceasta nu accesoriile vestimentare l-au făcut să se remarce în mulțime, ci faptul că a venit machiat la ochi. Iată imaginile care au devenit virale de la celebrul eveniment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că evenimentul Elle Style Awards reunește anual cele mai cunoscute și apreciate personalități din România, de la designeri și modele, la cântăreți, actori și creatori de conținut online. Ca în fiecare an, invitația are și un dress code respectat în totalitate de vedete. De data aceasta codul vestimentar al evenimentului a fost minimalismul, pe care fiecare l-a interpretat în mod diferit.

whatsapp-image-2023-12-13-at-12.27.37whatsapp-image-2023-12-13-at-12.27.37

Citește și: Cele mai excentrice ținute de la VIVA! Party 2023. Irisha a atras toate privirile pe covorul roșu

Citește și: Delia, după ce a fost criticată pentru ținutele ei excentrice: „Se pare că e nevoie de o subtitrare. Nu sunt un om normal'

Citește și: Viviana Sposub a trecut prin clipe îngrozitoare când a fost în America: „Am avut accident de mașină. Ni s-au furat…'. Vrea să plece din România, după despărțirea de George Burcea

Citește și: America Express 12 decembrie – Ce echipă a câștigat imunitatea din cel de-al optulea stage: „Efectiv nu-mi venea să cred!'

Cele mai îndrăznețe și atipice ținute de la Elle Style Awards 2023

Dress code-ul a fost unul ieșit din tipare, la fel ca și unele dintre ținute. Printre cele care s-au remarcat pe covorul roșu se numără Antonia, care a optat pentru o ținută extrem de sexy, ce-i lasă abdomenul bine lucrat la vede, însă totodată a decis să renunțe la make-up. La polul opus se află Raluca Bădulescu, care a cucerit cu ținuta ei, dar și cu makeup-ul intens, așa cum ne-a obișnuit. A renunțat la inhibiții și a venit într-un body negru, un sacou oversize și cizme din piele lungi, lăsându-și formele și fizicul la vedere.

Nici Nicole Cherry sau Alexandra Stan nu au putut trece neobservate. În timp ce Alexandra Stan și-a lăsat la vedere abdomenul cu o rochie mulată pe corp și cu lateralele decupate, Nicole Cherry a decis ca punctul de atracție al ținutei sale să fie chiar decolteul îndrăzneț.

Ruxi Opulenta a venit cu sânii și posteriorul la vedere

Fără doar și poate, toate privirile au fost pe Ruxi Opulenta, care a ieșit din tipare cu ținuta ei nonconformistă. Celebra influenceriță a renunțat la inhibiții și a optat de data aceasta pentru o rochie din plasă, transparentă, ce i-a lăsat la o vedere o pereche de bikini, dar și sânii în toată splendoarea, acoperiți cu benzi speciale.

Nici bărbații nu au putut să nu fie în ton cu dress code-ul! Maurice Munteanu s-a integrat foarte bine cu outifit-ul său all black și glam, însă ceea ce a atras atenția tuturor a fost faptul că a venit machiat cu negru la ochi. Ce-i drept, nu este pentru prima dată când alege un stil nonconformist și ieșit din tipare, așa cum a făcut și Ruxi Opulenta de altfel.

Dacă vedetele menționate mai sus sunt cele care au cucerit prin aparițiile excentrice și atipice, lista ținutelor nonconformiste nu se încheie aici. Majoritatea persoanelor publice au să poarte negru sau alb, însă Lidia Buble a ieșit în evidență printr-un costum oversize în nuanțe de maro închis. De asemenea, Romanița Iovan și fiul ei, Albert, au avut outfit-uri matchy white, la fel cum și Mario Fresh și Alexia Eram s-au asortat prin ținutele all black. Și Anamaria Prodan a avut o ținută care iese din tipare, fiind vorba despre o rochie din latex, mulată pe corp, care i-a scos în evidență silueta demnă de invidiat.

Sursă foto: Facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton