Vedete de la noi care s-au tatuat din cap până-n picioare. Ce povești de viață și-au desenat pe trupuri

 Alina Dan
.

Ca orice modă, și cea a tatuajelor a trecut și a venit. În cazul unora, însă, e nemuritoare. Sunt persoane care, o dată ce s-au tatuat, nu se mai pot opri. Este și cazul unor vedete de la noi pentru care tatuajele sunt un mod de viață. 

[gallery ids="2453163,2453164,2453165,2453166,2453167,2453168,2453169,2453170,2453171,2453172,2453173,2453174,2453175,2453176,2453177,2453178,2453179,2453180"]

Iată care sunt cele mai tatuate vedete de la noi

Dana Nălbaru

Despre fosta solistă a fostei trupe Hi_Q s-a știut întotdeauna că este o nonconformistă. În perioada în care ea și cei doi coechipieri – Mihai și Florin – făceau furori cu 'Gașca mea', Dana își consolida notorietatea și cu ajutorul tatuajelor. Pe umărul stâng, artista are tatuat un soare în interiorul căruia dansează un omuleț, iar pe gât este tatuat numele fetiței ei, Sofia.

RUBY

Artista a pierdut numărul tatuajelor la 16. 'Cel mai important este o inimă, pe care o am pe interiorul braţului şi pe care scrie «mamaia», de la bunica mea. Mai am tatuată o rândunică, pentru că eu acasă, la Medgidia, stau pe strada Rândunelelor. Apoi, mai am nişte flori de hibiscus, un 15 cu aripi, pe spate, şi două fundiţe, pe picioare”, spune ea.

Și, după ce și-a acoperit brațele cu desene, artista a decis să pluseze. Și și-a tatuat spatele cu un desen imens.

ALEX VELEA

Alex Velea biografie

Cântărețul poate primi, fără doar și poate titlul de cel mai tatuat artist de la noi. Corpul lui este aproape în totalitate acoperit de desene, fiecare având povestea lui. Tot pe brațul drept, cântărețul a ales să și-l tatueze pe Mihai Viteazul, „banul Craiovei, cămătar, Unirea, astea”. Pentru a nu uită de unde a plecat, de pe pielea artistului nu lipsesc blocurile din Craiova, orașul sau natal. Deasupra lor se află un înger, iar pe piept găsim două fire de trandafiri făcuți din… bani.

Pentru majoritatea dintre noi, numărul 13 este considerat aducător de ghinion. Nu și pentru Alex Velea, pe trupul căruia se află tatuajul „13.31'. Ce semnifică? 13 este ziua lui de naștere, iar 31 ziua de naștere a prietenului sau cel mai bun, Cabron, care, la rândul sau, are același tatuaj. Bineînțeles, nu lipsesc data de naștere a copilului sau, Dominic, la baza gâtului, numele acestuia, dar și un tatuaj recent cu mezinul, Akim.

Singurul tatuaj colorat al artistului este cuvântul VICIOS, la încheietura mâinii drepte, este singurul tatuaj colorat al artistului – VICIOS. Acestuia i se adaugă cuvântul AMBIȚIE, tatuat cu litere de graffiti, în timp ce pe clavicule se regăsesc mesajele „Ego sum qui sum' (Sunt cine sunt) și „Pe asperas ad astra” (Pe cai grele către stele).

Spatele lui Alex Velea este aproape în întregime acoperit de tatuaje. Unul dintre ele spune „Vită brevis, ars longa' (Viață-i scurtă, dar artă mea va dăinui), „Dumnezeu e cu mine' (între timp a acoperit virgulă!) și „Muncește că un sclav / Poruncește că un rege / Creează că un zeu”. Pe piept scrie „Trăiesc un vis”. Pe braț vedem: „Domnul este lumina și mântuirea mea / De cine să mă tem? / Domnul este sprijinitorul vieții mele/ De cine să-mi fie frică?”.

Alex și-a tatuat pe mâna stânga chipul lui Smiley, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Pe același braț și-a desenat simbolul zodiei lui, Taur, iar pe deget, zodia Berbec, a Antoniei. Pe coaste are un tatuaj cu Tutankhamun, iar, pe gât, o zeitate cu cap de pisică.

După ce a divorțat de Ana, prima soție, artistul și-a scos tatuajul care o reprezenta și l-a acoperit cu chipul Antoniei.

Ulterior, Velea a mai făcut o corectură – unul dintre cele mai spectaculoase tatuaje ale sale conținea o virgulă care a stricat totul, pentru că, atunci când și-a expus noua achiziție, artistul nu a stârnit admirația, ci râsul, pe spatele său scriind „Dumnezeu e, cu mine'. Ei bine, de data asta n-a fost… Măcar dacă tatuatorul ar fi pus virgula după Dumnezeu, atunci cel puțin trei sferturi dintre privitori nu și-ar fi dat seama.

CONNECT-R

Connect-R nu o poate uita pe Misha

Și la CONNECT-R tatuajele spun povești. Artistul are pe brațe citat din Sfântul Ioan Gură de Aur, pe care l-a 'scris' în urma unui accident rutier suferit în drum spre un concert în țară.

Majoritatea persoanelor din ziua de astăzi își fac tatuaje, știm cu toții asta! Dar puține dintre ele exprimă cu adevărat ceva! Cu puțîn timp în urmă, am decis și eu să îmi fac niște tatuaje, tatuaje care exprimă o parte, o trăire a sufletului meu! Va voi spune, în cele ce urmează, povestea lor: Cele două tatuaje reprezintă, de fapt, unul singur; un citat, mai exact! „DARUL DE A SUFERI ESTE MAI MARE DECÂT DARUL DE A FACE MINUNI. DE FIECARE DATĂ CÂND SUFERI, DUMNEZEU ÎȚi RĂMÂNE DATOR! (Sf. Ioan Gură de Aur). Acestea au fost cuvintele cu care tatăl meu mi-a fost alături in acea perioada grea a vieții mele, cu accidentul… am simțit că nu este alături de mine numai cu sufletul, ci și cu vorbele! Da, consider că acele vorbe au constituit glasul inimii! Acesta este motivul pentru care am decis să îmi fac acest tatuaj! El reprezintă, așa cum spuneam, un citat. Citatul începe de pe mâna dreapta, care mi-a fost afectată din cauza accidentului, și continuă pe mâna stângă!', spunea CONNECT-R în urmă cu câțiva ani.

De asemenea, la loc de cinste, pe braț, se află tatuate chipurile părinților lui.

ADELINA PESTRIȚU

Adelina Pestrițu în costum de baie la trei luni după ce a născut

La fel de împătimită de tatuaje, Adelina are pe corp o hartă a propriei vieți. Primul l-a făcut în 2007, iar acum, în 2019, are nu mai putin de 27 de tatuaje.

'Povestea tatuajelor mele a început timid, în anul 2007, în Ibiza, când acest fenomen nu prinsese amploare în România, în rândul femeilor. Nu-mi doream un tatuaj la vedere, care să devină subiect de discuție pentru prieteni și familie. Astfel, plină de entuziasm, mi-am făcut primul tatuaj, un semn chinezesc.

Ulterior, am prins curaj, iar tatuajul cu numărul 2 a fost cel de pe sold, „Love is my secret' (Dragostea este secretul meu) . Dimensiunea acestuia depășește cu mult cea a primului tatuaj.

Tatuajul cu numărul 3 este un fluture, desenat din profil, de la încheietura mâinii stângi. În spatele lui se află o poveste mai amplă pe care nu-mi doresc să o dezvolt. El acoperă numele fostului meu soț', a explicat Adelina, iar povestea tatuajelor ei, până la al 15-lea, a fost scrisă în detaliu pe blogul ei.

Însă, cel mai prețios tatuaj al vedetei este, fără doar și poate, acela cu numele fiicei ei, Zenaida Maria.

Dacă ești interesat de această artă, află cum se fac tatuajele! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton