Celebrități care au comis crime. Unele au primit sentințe pe viață

.

Pe marele ecran, eroi ca Rambo și Terminator ucid zeci de inamici pe minut, dar iată că există celebrități care au  comis crime în viața reală și multe dintre ele au scăpat nepedepsite. Iată câteva dintre vedetele care au vieți pe conștiință!

Vedetele de peste Ocean duc vieți la care mulți dintre noi nici măcar nu putem visa. Chiar dacă trăiesc în lux, iată că, atunci când vine vorba despre chestiuni serioase, cum ar fi viața unui om, faima nu e de ajuns pentru a scăpa de sistemul de justiție. E adevărat, sunt câteva celebrități care au comis crime și au scăpat de închisoare, dar, mai devreme sau mai târziu, tot le va veni nota de plată. De la accidente tragice de mașină și până la omor cu premeditare, lista conține aproape toate genurile de crime, iar asta demonstrează că viața bate filmul de multe ori. Iată câteva dintre celebritățile care au comis crime și au plătit pentru asta!


Matthew Broderick

Matthew Broderick

În 1987, după terminarea filmărilor la Ferris Buellers Day Off (Chiulangiul), Matthew Broderick și colega lui de platou Jennifer Grey au făcut o excursie în Irlanda, dar vacanța s-a sfârșit în mod tragic. Mathew, aflat la volanul unei mașini închiriate, n-a reușit să păstreze banda de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, în care se aflau două femei, mamă și fiică. Cele două au murit instantaneu, iar Broderick a fost grav rănit. Din fericire, Jennifer Grey a săpat doar cu mici zgârieturi, însă a fost extrem de traumatizată psihic. Deși pare greu de crezut, în final, Broderick a fost amendat doar pentru conducere neglijentă, cu 175$!


Michael Jace

Michael Jace

În luna mai 2016, un juriu din Los Angeles l-a condamnat pe actorul Michael Jace, cunoscut pentru rolul ofițetrului Julian Lowe, din serialul polițist The Shield, pentru crimă de gradul doi, soldată cu moartea soției sale, April, pe care a împușcat-o în anul 2014. Crima s-a petrecut în fața celor doi copii ai cuplului, în vârstă de 5 și 8 ani. Deși Michael a zis că nu a intenționat să-și ucidă soția, fiul lor cel mic a declarat poliției că, înainte de a trage în ea de trei ori, actorul i-ar fi zis soției sale: „Dacă vrei să fugi, atunci fugi în cer!'. Motivul? April i-ar fi cerut divorțul soțului ei cu o zi înainte de crimă, deoarece acesta avea mari probleme financiare și ipotecase și casa. Sentința? Între 40 de ani și închisoare pe viață!


Chris Benoit

Chris Benoit

Celebrul wrestler canadian Chris Benoit a ținut mult timp prima pagină a publicațiilor, în anul 2007, când, după ce și-a strangulat soția și și-a sufocat fiul, a plasat biblii la căpătâiul lor, înainte de a se spânzura de cablul unui aparat de forță. La vremea respectivă, s-a speculat faptul că una dintre cauzele teribilei ieșiri a wresterului a fost abuzul de steroizi, dar cu siguranță a fost mai mult de atât…


Don King

Don King

Numele lui Don King este legat în egală măsură de box și de casele de pariuri, iar crimele de care a fost acuzat au legătură cu pasiunea sa pentru acest sport. În anul 1954, acesta a ucis un bărbat care a încercat să-i jefuiască una dintre casele de pariuri, dar nu a fost condamnat, considerându-se că a fost în legitimă apărare. În 1976, King a fost însă condamnat pentru uciderea în bătaie a unui bărbat care îi datora 600 de dolari de la pariuri. După ce a executat aproape 4 ani de închisoare, acesta a fost eliberat.


Sid Vicious

Sid Vicious

Legendarul punk-rocker, maniac și dependent de heroină, basistul trupei Sex Pistols, Sid Vicious, a trăit cât să-și „onoreze’ numele, în 1978 acesta, aflat sub influența drogurilor, ucigându-și prietena, pe Nancy Spugen, prin înjunghiere, într-o cameră de hotel. La sosirea poliției, rockerul era atât de drogat, încât nu și-a amintit detaliile incidentului. În timp ce aștepta procesul pentru crimă de gradul II, ieșit pe cauțiune din închisoare, Sid Vicious a murit în casa unui prieten, din cauza unei supradoze. Cumva s-a făcut dreptate…


Vince Neil

Vince Neil

Toți membrii formației Mötley Crüe sunt cunoscuți pentru viețile pline de excese pe care le-au dus, dar trecutul vocalistului Vince Neil conține și un capitol foarte întunecat. În decembrie 1984, acesta a petrecut o zi întreagă bând cu bateristul trupei Hanoi Rocks, Nicholas „Razzle' Dingley, apoi s-a urcat la volan și s-a luat la întrecere cu amicul său, în drum spre un magazin, de unde urmau să mai cumpere băutură. Vince a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu o altă mașină, omorându-l pe Dingley și rănind alți doi pasageri din celălalt vehicul. Deși le-a plătit 2,5 milioane de dolari familiilor victimelor, nu a scăpat nici de închisoare, fiind încarcerat însă doar pentru 30 de zile.


Phil Spector

Phil Spector

În 2003, după o noapte de beție, producătorul și textierul american Phil Spector, i-a pus un pistol în gură actriței Lana Clarkson, care îi refuzase avansurile, și a apăsat pe trăgaci. Apoi, a ieșit afară și i-a spus șoferului său: „Cred că am omorât pe cineva'. De acest lucru s-au folosit ulterior avocații la proces, speculând faptul că șoferul, care nu era vorbitor nativ de engleză, a înțeles greșit – Spector nu i-ar fi spus I killed someone (Am omorât pe cineva), ci Call somenone (Cheamă pe cineva). Juriul nu a crezut varianta și, în 2009, Spector a fost găsit vinovat de crimă de gradul II. Sentința? Între 19 ani și închisoare pe viață!