Celebrul vlogger MrBeast a transformat Salina Turda în atracție mondială: „Este cel mai tare oraș subteran…” Videoclipul are peste 40 de milioane de vizionări

.

Vara trecută, MrBeast a ajuns în România și a petrecut șapte zile la Salina Turda. Cel mai faimos Youtuber din lume a filmat întreaga experiență, doar că videoclipul a fost publicat abia recent. „Orașul subteran', așa cum a fost prezentată atracția turistică de către celebrul vlogger, a stârnit interesul a milioane de internauți, care s-au declarat fascinați de frumusețea locului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

MrBeast, pe numele său real James Stephen, a petrecut șapte zile în Salina Turda și a filmat întreaga experiență. Mai mulți Youtuberi celebri au luat parte la această aventură, contribuind la promovarea atracției turistice. Pe 12 octombrie, după luni de montat și editat, videoclipul a fost publicat pe canalul său și a strâns milioane de vizionări.

beastbeast

Citește și: Cine este Oana Paraschiv de la Asia Express 2024. Ce meserie are colega de echipă a lui Mihai Găinușă

Citește și: Un bărbat a murit la maratonul din București. A făcut infarct după ce a trecut linia de sosire

Citește și: Larisa Iordache a dezvăluit sexul bebelușului: vor avea fetiță. Fosta gimnastă și Cristian Chiriță vor deveni părinți pentru prima dată: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie'

Citește și: Randi, cercetat penal după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Sunt un biet artist, nu ştiu cum se procedează' / Primele declarații

Celebrul vlogger MrBeast a transformat Salina Turda în atracție mondială

Videoclipul intitulat „7 zile de explorare a unui oraș subteran' durează 20 de minute și are, în momentul de față, peste 40 de milioane de vizionări. Cei care îl urmăresc pe MrBeast s-au arătat fascinați de frumusețea Salinei Turda, prezentată ca „un oraș subteran', plin de catacombe și atracții demne de vizitat.

„Acest oraş este construit în interiorul unei mine care datează de peste o mie de ani. Şi cu nenumărate tuneluri şi camere neexplorate, cine ştie în ce orori vom da. Acestea sunt scările care coboară în oraş. Cât de vechi sunt aceste scări? Mai vechi decât noi. În regulă, acum că suntem aici jos, uită-te cât de sus e tavanul. Wow. În timpul celui de-al doilea război mondial, atunci când România a fost bombardată, mii de oameni s-au ascuns aici şi acum o grămadă de youtubers trăiesc', spune MrBeast în videoclipul respectiv.

Pe pagina sa de Instagram, unde are 61 de milioane de urmăritori, MrBeast a publicat și o fotografie de la Salina Turda. Alături de el apar și alți celebri vloggeri, precum IShowSpeed, Logan Paul sau Kai Cenat. „Acest videoclip este unul dintre cele mai amuzante pe care le-am făcut în ultima vreme', a scris acesta în dreptul imaginii.

Cine este Mr Beast, cel mai faimos Youtuber din lume

MrBeast, cunoscut vlogger pe Youtube la nivel mondial, are 320 de milioane de abonați pe rețelele sociale. În vârstă de 26 de ani, tânărul deține o avere de aproximativ un miliard de dolari, însă o parte din bani sunt folosiți în scopuri caritabile.

Vloggerul, pe numele său real James Stephen, a devenit celebru datorită provocărilor periculoase de pe canalul său. S-a închis în mod deliberat într-o închisoare de maximă securitate pentru 50 de ore, a petrecut șapte zile într-o peșteră sau a supraviețuit 100 de zile într-un buncăr nuclear.

Sursa foto: Captură Video

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton