Celia are probleme la inimă după ce a născut a doua oară: "Am fost diagnosticată cu..."

 Dumba Gabriela
.

Celia a descoperit că are probleme la inimă după ce a născut a doua oară. În urmă cu patru luni, Celia a adus pe lume o fetiță, al doilea copil al său, și totul a decurs perfectă, însă în timpul sarcinii, cântăreața a avut câteva probleme de sănătate. Celia a dezvăluit acum ce i-au spus medicii că are la inimă și ce este de făcut pe viitor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Celia a devenit mămică în urmă cu mai bine de 4 luni și a adus pe lume o fetiță sănătoasă, de cinci kilograme, pe care o chemă Sara Maria, iar de atunci se confruntă cu ceva probleme de sănătate. Medicii au descoperit că Celia are probleme la inimă, dar situația nu este foarte gravă.

241153389_381262263370176_8144573407849168077_n241153389_381262263370176_8144573407849168077_n

Ce probleme are Celia la inimă după ce a născut

Celia a avut probleme cu inima în timpul sarcinii, iar acum a clarificat pe Instagram, pentru fanii ei, cu ce se confruntă exact.

„Ce voiam să vă spun este că, v-am mai zis, în sarcină am avut câteva probleme cu inima. Am fost descoperita cu extrasistole ventriculare, am ajuns la 9000 de extrasistole ventriculare în trimestrul trei. (…)

Ceva probleme la inimă am și mă bucur că am descoperit o clinică bună care să ma ajute. Vă recomand să nu neglijati problemele de sănătate de la inimă și să țineți totul sub control”, a dezvăluit Celia pe pagina ei personală de Instagram.

Citește și: Celia a fost infectată cu Omicron, cu o lună înainte să nască. Acum un an a mai avut COVID-19:'Stresul a fost foarte mare'

Citește și: Celia a dezvăluit sexul bebelușului.Va avea fetiță sau băiețel?

Citește și: Mirela Vaida a pierdut două sarcini până la 32 de ani:’Cu hemoragie, fix pe scenă…’

Ce sunt extrasistolele ventriculare, problema la inimă cu care se confruntă Celia

Extrasistolele ventriculare sunt impulsuri ventriculare unice produse prin reintrare ventriculară sau generate de un focar ventricular ectopic de automatism, fiind extrem de frecvente la pacienții cu boli cardiace.

Acestea pot apărea la intamplare sau la intervale previzibile, fiind frecvente la persoanele care prezintă factori stimulanți precum: anxietate, stres, consum de alcool sau cafeină, tratându-se doar la îndemnul și prescrierea medicilor, totul după un control amănunțit.

Celia a fost sub riscul de a naște prematur

Anul trecut, Celia a trecut prin momente cumplite, după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19 și a ajuns la spital. În ianuarie 2022, cântăreața s-a infectat din nou, de data aceasta cu noua variantă a coronavirusului.

Cântăreața a tras o sperietură pe cinste, întrucât urmează să nască în mai puțin de o lună și nu și-a dorit vreo secundă să treacă prin ce a trecut prima dată.

Celia s-a confruntat cu mari complicații, iar acestea i-au cauzat dureri groaznice. Problemele s-au remediat, iar Celia a urmat un tratament care s-a dovedit a fi eficient.

Au fost nişte probleme care mi-au dat nişte dureri îngrozitoare. A trebuit să fac o intervenţie aproape pe viu. Sarcina pune presiune pe inimă, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, totul o să fie bine. Răspund foarte bine la tratament şi nu e doza atât de mare încât să-mi fie teamă, plus că am început tratamentul doar din al treilea trimestru.

Se poate întâmpla să nasc mai devreme, dar eu cred că, cu starea mea de spirit şi cu Dumnezeu aproape, voi merge până la final, că mai sunt cinci săptămâni. Sper ca aceste probleme să pot să le remediez după, să nu fie ceva pe care să-l port o viaţă întreagă‘, a spunea Celia la finalul lunii ianuarie.

Celia urma să nască fetița pe 20 februarie, însă micuța a vrut să vină pe lume pe 16. Totul s-a terminat cu bine, însă!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton