Celia i-a rupt turta fiicei sale, la aniversarea de 1 an. Ce obiect a ales micuța de pe tavă: „Nu-ți imaginezi ce reacție am avut...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Celia i-a rupt turta fiicei sale, la aniversarea de 1 an. Cântăreața a fost în Australia cu soțul ei, prilej prin care și-a revăzut rudele, după patru ani. În timp ce erau plecați, fiica lor a împlinit 1 anișor. La întoarcere, solista și-a serbat fetița și în țară și i-a tăiat și moțul. În total, micuța a fost serbată de trei ori. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta vorbește despre aceste lucruri, dar ne spune și cum arătau sărbătorile pascale în copilăria ei, pe Valea Almașului. Totodată, aflați cum l-a întâlnit prima oară pe Costi Ioniță!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Până de curând, cântăreața a fost plecată în Australia cu soțul ei, unde și-a revăzut rudele, după patru ani. Solista și-a serbat fetița pe două continente, căci la întoarcerea în România ea a dat petrecere cu nașii micuței, care, fiind medici, au adus și un stetoscop. Așa cum se obișnuiește, micuța a luat trei obiecte de pe o tăviță, iar primul lucru pe care l-a luat a fost stetoscopul. Într-un interviu pentru viva.ro, Celia a vorbit despre acest moment, dar și despre primii pași în muzică și despre copilăria ei.

157282173_272157107614026_747418183750014915_n157282173_272157107614026_747418183750014915_n

Citește și: Celia se mută definitiv în Australia, împreună cu familia ei. Care e motivul: „Nu o să fie ușor, dar…'

Citește și: Cine sunt nașii aleși de Celia pentru fetița ei. Va avea 150 de invitați: „Botezul va fi lângă…'

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial. Fiica cea mică a artistei poartă numele tatălui ei, Victor Vrînceanu: „Să nu ne trezim cu surprize neplăcute…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Cătălin Botezatu cu părinții lui. Au divorțat când designerul avea 16 ani: „Îmi este greu să îl iert pe tata pentru suferința cauzată mamei' / EXCLUSIV

Celia i-a rupt turta fiicei sale, la aniversarea de 1 an

Celia a fost după patru ani în Australia pentru a-și revedea rudele, dar și pentru a se bucura de soare. În total, a stat mai bine de două luni, alături de soț și de copiii lor. Solista și partenerul ei și-au serbat fetița și acolo, dar și la întoarcerea în România, când artista și soțul ei i-au tăiat moțul. Acum, ei se pregătesc de Paște, sărbătoare pe care o vor petrece în România.

Ai fost în Australia. De cât timp nu ai mai fost și ce faci de Paște?

De Paște vom fi în România. Nu mai plecăm nicăieri. Ne-am întors din Australia în urmă cu aproape două luni. În Australia nu am mai fost de patru ani. Toată familia, de la mic la mare, nu a mai fost de patru ani. Am stat două luni și jumătate de data aceasta. Ne-am bucurat cu toții de soare. Eu sunt foarte solară. La mine e foarte important soarele. Nu sunt născută vara, dar sunt meteo sensibilă. Sunt născută în octombrie, dar sunt înnebunită după soare. Pentru mine, dacă sunt prea multe zile întunecate, deja se simte.

Fetița voastră a împlinit un an. Mi se pare mie sau ați serbat-o de mai multe ori?

Am serbat-o pe fetiță. Ne-a prins primul ei anișor acolo. Prima ei aniversare ne-a prins acolo, apoi am venit în țară și i-am tăiat moțul, pentru că nașii erau aici. Sincer, fetița noastră de trei ori a fost serbată. Eram singuri de ziua ei, eram doar noi. Și nu aveam cum să nu-i luăm un tortuleț la fată, dar în weekend ne-am adunat cu familia din Australia și am mai sărbătorit o dată, organizat. După care ne-am întors în țară și am făcut încă o petrecere. Fata asta, la primul an, a avut de trei ori tort.

Ce obiect a ales micuța de pe tavă

Ce a ales de pe tăviță? Ați păstrat tradiția aceasta la un an?

Nu am vrut să renunțăm la tradiția aceasta. Ambii nași sunt medici și nașa a adus un stetoscop. Iar primul lucru pe care l-a luat de pe tăviță fetița noastră a fost stestoscopul. Nu-ți imaginezi ce reacție am avut la gândul că avem o doctoriță. Acum, dacă o fi să meargă înainte și, într-adevăr, să o atragă meseria aceasta, vom vedea. Dar eu îmi doresc ca ai mei copii să facă munca lor, cu mult drag. Eu am făcut și cu mult drag și 'cu de-a sila' și știu diferența. Știu diferențele și cât dormeam. Eram numai pe drumuri și nu simțeam.

La ce te referi?

Eu eram genul de artist care, dacă avea un concert la Timișoara și mâine primea o cerere pentru un concert în Iași, eu luam concertul în Iași. Pe mine nu mă interesa că poate am de mers sau nu o să dorm noaptea, că o să fim numai pe drum și nu o să pot să dorm. Chiar dacă am făcut sute de mii de kilometri în țară la concerte, de-a lungul anilor, atunci când am fost cel mai în vogă, nu stăteam locului. Eram numai de la un concert la altul. La vremea respectivă eu nu spuneam nu, nu conta că nu pot să dorm în mașină, după cum îți spuneam.

Nu am putut niciodată să dorm în mașină. Eu mă duceam, poate dormeam două ore când ajungeam la hotel, înainte de concert, și era suficient. De asta spun că au fost ani când am ajuns la 46 de kilograme și eram foarte bine, tot fericită eram. Asta e diferența în a face ceea ce îți place, că nu îți dai seama că e greu, dacă faci totul cu plăcere. De asta aș dori ca și copiii mei să simtă o bucurie și o împlinire în ceea ce fac.

Cum l-a cunoscut Celia pe Costi Ioniță

Ce ți-ai cumpărat din primii bani câștigați?

După ce am terminat liceul, m-am angajat. Așa am și reușit să îl cunosc pe Costi Ioniță. M-am angajat ca și asistent la o agenție de evenimente. Am și nimerit anul în care erau alegerile și, pe vremea respectivă, se făceau evenimente și nu prea exista oraș sau comună care să nu facă ceva organizat.

Au fost foarte multe evenimente când eram în clasa a Xll-a. Îmi aduc aminte că îmi făcusem o trupă locală. Aducând artiști mari la evenimente, mi-am dat seama că era nevoie de o trupă care să cânte în deschidere. Și uite așa am avut foarte multe concerte cu trupa noastră locală. Eram trei-patru fete și așa m-a remarcat Costi la un eveniment și mi-a propus să intru în trupa Elegance.

Eu cântam orice, chiar și populară, de fapt cu asta am început la ansamblu. Eram și dansatoare. Și am îmbinat foarte ușor și muzica populară și muzica ușoară. În Elegance se cânta mult etno. Era o trupă de petrecere și am fost aleasă așa a început destinul meu, acum 20 de ani. Eram în anul 2004.

Tot nu mi-ai spus ce ai făcut cu primii bănuți câștigați…

Cred că mi-am cumpărat hăinuțe. Nu prea eram cu bijuteriile.

Cum sărbătorea Celia Paștere în copilărie

Cum petreceai Paștele în copilărie?

În copilărie, de Paște, mergeam la bunicii din partea tatălui, pentru că acolo, într-adevăr, se aduna tot satul la biserică. Este o biserică de lemn, care este monument istoric. Și toți copiii se adunau să ciocnească ouă. Se făcea un fel de competiție între tineri, între cei căsătoriți și necăsătoriți. Asta era de fiecare dată, de Paște. Stadionul era exact peste drum de biserică și, de multe ori după slujbă, ne strângeam acolo. E o zonă extraordinară. Se numește Valea Almașului.

E o zonă frumoasă, nu doar că mi-a rămas mie în suflet, că acolo s-a născut tatăl meu și acolo mergeam foarte des. Acolo nu ne era teamă de mașini. Pentru că mama mereu ne stresa să fim atenți la mașini. A rămas casa bunicilor, cere este nelocuită de peste 10 ani de când a murit bunica. Mi-e greu să mă duc acolo. Am atâtea amintiri frumoase…

Acolo ne adunam și erau nașii noștri de botez și nașii de cununie ai părinților, care erau cei mai buni prieteni ai părinților mei. Și de multe ori făceam foc seara, la grătar. Ei făceau mereu glume și era o energie extraordinar de frumoasă. Am avut o copilărie superbă acolo, la țară, la bunici. Eu cred că este extrem de importantă conexiunea cu natura. Majoritatea dintre noi au pierdut această conexiune, dar eu mai puțin.

„Pământul este mama noastră'

Probabil te-a influențat și tatăl tău?

Tatăl meu acolo s-a născut și acolo a crescut și mă ducea pe dealuri. Lui îi plăcea natura foarte mult și mi-a insuflat și mie acest lucru. Încă mă bucur mult de natură. Timpul trece așa de repede și mulți nu realizează că natura ne încarcă pozitiv atât de mult. Natura e locul unde ne putem descărca de tot ce este rău. Dar cred că prea puțini dintre noi mai au legătura aceasta și e bine să le insuflăm și copiilor noștri asta. Pământul este mama noastră.

Cred că sunt oameni care poate nu mai simt, dar pe mine mă încarcă foarte mult. Iar perioada aceasta, în care totul renaște, este extraordinară. Mă uit la un copăcel înflorit, mi se pare incredibil. Câtă bucurie încă îmi aduce natura!

Artista și soțul ei împlinesc 10 ani de căsătorie

Nu mi-ai spus cine vopsea ouăle roșii…

De ouă mama și bunica se ocupau, nu-mi aduc aminte să fi avut responsabilități de genul acesta. În general, le vedeam de-a gata pe masă. Cred că le făceau pe ascuns, pentru că nu le vedeam atunci când le făceau. Dar era surpriză, le punea direct pe masă de Paște și noi atunci le vedeam.

Anul acesta se împlinesc 10 ani de la căsătoria ta. Pregătești ceva?

Anul acesta în mai facem 10 ani de la cununia civilă și apoi în luna august se fac 10 ani de la nuntă. Bine că mi-ai reamintit! Culmea ar fi să ne facem amândoi câte o surpriză unul altuia și să nu ne putem împărți!

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton