Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors de la filmările pentru America Express 2024. Cum s-au afișat pe Internet

 Ifrim Georgiana
.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors de la filmările pentru America Express 2024. La sfârșitul lunii mai, s-a dat startul filmărilor pentru noul sezon al emisiunii „America Express'. Cele 9 echipe din competiție au de parcurs un traseu care trece prin sudul Columbiei, Ecuador și Argentina, după cum au dezvăluit producătorii emisiunii. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au acceptat provocarea a intra în curse pentru marele premiu și au încheiat deja filmările pentru show-ul de la Antena 1. Iată primele imagini cu cei doi întorși de pe „Drumul Soarelui'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors de la filmările pentru America Express 2024. Cele nouă echipe care concurează la „America Express', sezonul 6, sunt Romică și Cătălin Țociu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Alexia și Aris Eram, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Ada Galeș și Antoneta, Ionuț Rusu și George Tănase, Iulia Albu și Mike, Giulia și Vlad Huidu. Pe rețelele de socializare, au apărut deja câteva imagini cu echipele concurente, pregătite să străbată traseul de 4000 de kilometri.

cle7cle7

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele imagini de la America Express 2024. Cum au fost surprinși pe „Drumul Soarelui'

Citește și: Ce sacrificii au făcut Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru America Express 2024: „Dorința de a fi selecționați a fost atât de mare, încât nu a contat nici măcar…'

Citește și: Când va naște Georgiana Lobonț cel de-al treilea copil. De ce și-a anulat artista turneul din America: „Risc să…”

Citește și: Cine este Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea. E primarul orașului Voluntari, de 23 de ani

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors de la filmările pentru America Express 2024

În urmă cu apropae două luni, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat să trăiască aventura vieții lor la „America Express', sezonul 6. Se pare că cei doi au încheiat deja filmările și au revenit în România, după cum sugerează imaginile publicate în mediul online.

Pe 11 iulie, Edward Sanda a împlinit 26 de ani, iar petrecerea aniversară a organizat-o în acest weekend, la piscină. Pe contul de Instagram, artistul a publicat mai multe fotografii de la eveniment, unde, probabil, a sărbătorit și încheierea filmărilor pentru show-ul de la Antena 1.

La petrecerea de la piscină, au fost prezenți mai mulți apropiați ai cuplului și artiști, între care se numără și Codruța Sanfira-Filip. Cântăreața de muzică populară a ținut să-l felicite și în mediul online.

De ce au participat Cleopatra Stratan și Edward Sanda la „America Express'

Înainte de a pleca la filmările pentru „America Express', sezonul 6, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut câteva declarații despre participarea lor în cadrul show-ului. Cei doi soți s-au arătat amatori de provocări și experiențe noi, așa că nu au stat prea mult pe gânduri până să accepte provocarea.

„Am ales să plecăm în America Express din cel mai simplu motiv: ne plac provocările și simțim nevoia de a căpăta noi experiențe! Avem așteptări mari, inevitabile, însă ne-am propus din start să ne bucurăm din plin de tot ce ne va oferi cursa America Express. Atât eu, cât și Edward am decis să participăm doar noi cu noi, pentru că știm că formăm cea mai mare putere împreună (din toate punctele de vedere) și că această cursă ne va întări și mai mult relația! Abia așteptăm!', au spus cei doi, în urmă cu două luni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton