Cezar, fiul adoptiv al lui Adrian Daminescu, a fost alături de tatăl său în lupta cu cancerul: "Zi de zi, am fost cu el la spital. Îl așteptam afară, pe scăunel"

 Dumba Gabriela
.

Adrian Daminescu a dus o luptă grea cu cancerul, timp de doi ani, însă nu a fost singur, iar cel mai mare sprijin i-a fost chiar fiul adoptiv, Cezar. Adrian Daminescu și fiul său, deși nu au o legătură de sânge, cea de suflet este extrem de puternică, iar în momente de cumpănă au fost împreună. Cezar Daminescu a povestit prin ce a trecut alături de tatăl său, cât timp artistul a fost bolnav.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cântărețul Adrian Daminescu (66 de ani) a lipsit doi ani din lumina reflectoarelor, după ce o boală cruntă l-a pus la pământ. Când a aflat că are cancer pulmonar, artistul a refuzat să renunțe de tot la muzică, dar a fost nevoit să abandoneze alte pasiuni de care i-a fost extrem de dor. Fiul său adoptiv i-a fost, însă alături.

30425573_2161288173897671_8450167846538050022_o30425573_2161288173897671_8450167846538050022_o

Ce spune Cezar Daminescu despre relația cu tatăl său, Adrian Daminescu

Cezar Daminescu a vorbit despre relația cu Adrian Daminescu, tatăl său adoptiv, dar și despre perioada grea prin care solistul a trecut.

'Oamenii, în general, au o conexiune și o apreciere. Cumva, am rezonat unul cu altul, foarte bine. Există o apropiere foarte mare. Am ajuns la această situație în care eu îi port numele. Eu îi spun Adrian, așa am simțit, eu de fel nu sunt cu 'mămica', cu 'tăticul', eu sunt puțin mai rece.

Dar, când a fost momentul cel mai dificil, când am aflat că trebuie să facă tratament la spital, timp de un an, în fiecare dimineață, am revenit din Columbia, am încheiat instant sezonul de călătorii.

Timp de un an, zi de zi, am fost cu Adrian la spital. El trebuia să meargă, la tratament, în fiecare dimineață, stăteam câte 3 ore, îl așteptam afară, pe un scăunel. De-abia când am primit informația de la medici că este bine, de-abia atunci am repornit proiectul de turism', a declarat Cezar Daminescu, fiul adoptiv al solistului Adrian Daminescu, pentru impact.ro.

Citește și: Prima apariție a lui Adrian Daminescu după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar: „Ești foarte slăbit după un astfel de tratament’

Citește și: Vlad Obu, un apropiat al fraților Tate, a fost ridicat de DIICOT, într-un dosar de trafic de persoane: „7 persoane au fost exploatate sexual'

Citește și: Adela Popescu, declarații surprinzătoare despre revenirea ei în televiziune: „E vorba de un proiect care necesită prezența mea totală’

Adrian Daminescu își adoră fiul adoptiv: „Te iubește tata, mult, mult!”

Solistul Adrian Daminescu vorbește mereu la superlativ despre fiul său adoptiv. De ziua lui Cezar, el a postat un mesaj emoționant:

„În urmă cu 33 de ani se năștea fiul meu. Nu am știut. Mama sa mi-a făcut această surpriză acum 12 ani, când au intrat în viața mea amândoi și am pornit, la un nou drum, toți trei.

Porți numele Daminescu, ceea ce mă face mândru și fericit! La mulți ani, Cezar Alexandru Daminescu, să ai sănătate, putere pentru a-ți duce la capăt toate proiectele și să ai parte de liniște, noroc și de realizări. Vreau să te văd zâmbind mai mult, pentru că meriți! Te iubește tata, mult, mult!'.

Adrian Daminescu a învins cancerul

Adrian Daminescu dezvăluia, acum câteva luni, că suferă de cancer la plămâni și menționa atunci că, în ciuda diagnosticului crunt, este convins că se va însănătoși. Și a avut dreptate. La 66 de ani, artistul a reușit să se vindece de cancer, după o luptă grea de doi ani, timp în care nu a renunțat niciodată la speranță.

Cum am fost bolnav vreo doi ani de zile, nu am putut să ies din casă. Și abia așteptam momentul, să îmi revin. Nici nu aveam energia respectivă, ca să pot să ies afară. Eram ușor legumă. Acum am început să îmi recapăt musculatura, ca în orice boală de genul acesta, care te trântește la pământ de nu te vezi.

Am reușit să-mi pun musculatura înapoi și să-mi recreez rezistența necesară pentru a putea trăi. Acum am zis că vreau să merg neapărat la pescuit. E una dintre pasiunile mele și îmi face mare plăcere’, a povestit Adrian Daminescu într-un interviu recent pentru Fanatik.ro.

Adrian Daminescu: „Eu am scăpat de boală. Am avut noroc și de niște medici extraordinari’

„Am trecut printr-o perioadă foarte foarte grea. Eu am fost o viață sănătos. Viață de artist înseamnă viață de sportiv. Sună telefonul, ai geamantanul lângă ușă și ai plecat. Nu știu de ce m-am zbătut atât. Am făcut mai mult decât trebuia și asta obosește la un moment dat. Pe mine m-a ținut umorul și credința în Dumnezeu.

Eu am scăpat de boală. Am avut noroc și de niște medici extraordinari. Eu abia reușeam să mă scol din pat, dar îmi puneam halatul alb, eșarfă și o țigară electronică și ieșeam pe hol cu bolnavii și le făceam ședințe existențiale. Moartea face parte din viață, dar nu trebuie să ne gândim la ea, trebuie să avem alte idealuri‘, a mai declarat Daminescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton